Cum să-și petreacă vacanța la domiciliu

Într-o zi caldă însorită nu ar trebui să stea acasă. Ai nevoie pentru a colecta o geantă mică plajă, pune-l în sandwich-uri, o carte preferată, o pătură și curaj du-te la cel mai apropiat parc. În cazul în care casa este situată în apropierea unui iaz, lac sau o poiană de pădure, ar trebui să alegeți direcția în acest fel, la locul de sosire pentru a disloca pe pătură de iarbă și înainte de a face plajă de prânz sub razele de soare, care deține o poveste polițistă palpitantă sau a asculta music player-ul. Urban cafenie durează mai mult decât o stațiune.În orașul natal al tuturor mijloacelor există o mulțime de locuri culturale pentru a vizita care nu a fost înainte de timp. O mulțime de interesant și informativ, puteți auzi și vedea în muzee, expoziții sau în galerii. Pass pentru peer-știind geniu, nu toată lumea poate, și vi se oferă o șansă.

Divertisment, jocuri amuzante pe care le puteți gândi pentru tine. Du-te la teatru, circ sau vizita parcul de distracții nu este întotdeauna posibil. Apoi, este necesară organizarea de petrecere a timpului liber să se ia în propriile mâini. Ia badminton racheta cu un volan, să se așeze pe bicicletă și din nou pentru a merge la cel mai apropiat parc. Parcul se plictisească de aceeași vârstă și cereți-le să facă companiei de a juca. Exemplele de realizare a unui răspuns negativ, în acest caz, sunt reduse la minimum.

Perioada de vacanță contribuie la dobândirea de noi competențe, cum ar fi dezvoltarea de abilități culinare. Surprinde-a iubit capodopera culinare nu este ușor. Vacante oferi timp liber, care ar trebui să fie efectuată cu utilizare. Capacitatea de a găti ar fi apreciat, iar casa ta va fi umplut de oaspeți anticipând începutul ceva gustos.

Proprietarii de mari suprafețe de teren, construite pe casa lor de vacanta, ar trebui să se gândească la proiectarea și construcția unei clădiri auxiliare separată, destinată pentru odihnă și recreere. Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care casa locuieste familie mare, format din reprezentanți ai mai multor generații, și au în mod constant vizitatori.

Cum să-și petreacă vacanța la domiciliu

Când aveți nevoie de o casă separată pentru relaxare și recreere


Atunci când se decide cu privire la construcția casei cabana sau tara, este recomandabil să se facă un proiect bazat pe nevoile familiei tale. Dacă este suficient de numeroase și, în plus, ospitalier, veți avea nevoie de spațiu suplimentar nu numai pentru camere de oaspeți, dar, de asemenea, facilități, cum ar fi o saună sau o baie rus, piscină, sală de sport cu echipamente de fitness, piscină interioară și o sală de mese mare, cu spațiu pentru dans. Dacă toate acestea sunt planificate a fi construite, este recomandabil să le plaseze sub un singur acoperiș, să iasă în evidență într-un set separat.

Pentru a construi o casa ai nevoie, în cazul în care va trăi oameni de mai multe generații, și compania zgomotos, în orice caz, ar interfera cu persoanele în vârstă, pentru că chiar și având în camere separate, ele vor auzi zgomotul în interiorul casei și în afara, în cazul în care proprietarii și oaspeții se vor bucura în stare proaspătă aer. Dacă estimăm costul de construire a două case - proiectate pentru viață și pentru recreere și petrecere a timpului liber - este mai scump decât construirea unei singure clădiri, dar în cele din urmă nu suficient să sacrifice confort și liniște. În acest caz, atunci când construcția celor două case vor fi efectuate în același timp, va fi capabil de a economisi în mod considerabil. Rețineți că, atunci când este plasat sub acoperișul piscinei, este necesar să se prevadă sistem obligatoriu de ventilație de evacuare, precum și un strat protector pentru a preveni evaporarea acestuia.


Ce trebuie să ia în considerare la proiectarea unui acasă pentru odihnă și recreere


Este cel mai bine în cazul în care clădirea nu va fi inactiv în timp ce așteaptă sosirea oaspeților sau de vacanță, ar trebui să fie funcțional și utilizat pe o bază de zi cu zi. Puteți comanda proiectul casei sau utilizarea deja pregătite. Un proiect tipic ar include de obicei un complex saună cu baie de aburi sau departament saună, dușuri, WC, camera de zi, și o cameră de zi-sufragerie separată, cu un șemineu, care va înveseli orice adunări de iarnă. Sala de mese completează perfect verandă în aer liber, unde puteți stabili cuptorul pentru a găti mese calde peste un foc de tabara cu gratar si gratar. Se pune de lângă casă pentru terenul de joacă de vacanță și există un loc pentru un bazin de vară, gonflabile sau cadru.

Și în interior ar trebui să ofere hozblok și dulap în cazul în care vă puteți depozita bunuri sau echipamente și inventar. Pentru odihnă activă și bună ar fi frumos să fie furnizate și o sală de sport cu echipamente de fitness, precum și un mic, de 10 de metri piscina cu o cascadă și flux. Sala de gimnastică poate fi plasat în pod, care în zilele senine va fi folosit ca o punte de soare, în cazul în care este instalat pe acoperiș ferestre glisante.

Spring Break - unul dintre evenimentele cele mai placute ale anului. Dar dacă, în ciuda vremii excelente in afara trebuie sa pentru un motiv pentru a le ține acasă. Nu dispera, principalul lucru pe care il ai in fata o multime de timp liber.

Cum să-și petreacă vacanța la domiciliu

Chiar înainte de sfârșitul primului trimestru al școlii ar trebui să ia în considerare modul în care să-și petreacă vacanța de toamnă cu copilul. case de odihnă nu ar trebui să se transforme într-o distracție gol, stând în fața calculatorului și TV. Ei bine, dacă părinții vor putea timp de timp vacanta. Dar chiar dacă acest lucru nu este posibil, există o mulțime de caracteristici interesante și utile ia student în vacanță.

Cum să-și petreacă vacanța la domiciliu

Astfel, chiar dacă părinții nu sunt în vacanță, cel puțin un pic de ședere în vacanță de toamnă cu copilul dumneavoastră și de a găsi un divertisment adecvat pentru întreaga familie este destul de real!

Tururi pentru autumn holidays

evenimente memorabile (vizite la temple budiste, plimbari elefant și cămilă, etc.) și admirați vederile spectaculoase, țări exotice de peste mări va oferi o experiență de neuitat pentru toți membrii familiei.

Printre țările care sunt populare în sezonul de catifea - Emiratele Arabe Unite, Thailanda, Cipru, Georgia, Egipt, Turcia, Tunisia. Mult asteptatul timp vacanta pot fi cheltuite pentru excursii de familie în țările din Europa și Asia, o excursie în România și țările CSI. companiile de turism sunt in curs de dezvoltare tururi speciale pentru vacanțe școlare pentru a se potrivi toate gusturile. Ce să aleagă - palate unice Belarus, frumusețea Karelia, vizita la Moscova și capitala de nord, sau, de exemplu, pentru a face o sărbătoare romană adevărată, te decizi.

În cazul în care pentru a merge cu copilul în oraș

- master-class în studiouri de artă, magazine de artă, pizzerii, muzee, etc.;

- Quest este potrivit pentru un copil de o anumită vârstă;

- tabără pentru copii în vacanță, în cazul în care acesta este special dezvoltat pentru programele școlare. Orașul are un sportiv, lingvistică, estetică,, instituții artistice pentru copii tematice lui;

- spectacole de circ, expoziții, spectacole.