Cum să-și petreacă noaptea cu fata

Cum să-și petreacă noaptea cu fata

Formula de atractivitate de sex masculin, care acționează fără probleme asupra femeilor - nu este un mit. Dar puțini doresc să-l aibă, de asemenea, trebuie să respecte, cu toate componentele necesare. Dezvoltarea acestui magnetismul natural, înnebunitor al sexului frumos, puterea oricărui om. Trebuie doar să știi câteva secrete și pricepere să le aplice în practică. Înainte de a vis să-și petreacă cu o fată, familiare sau nefamiliare, de noapte, ar trebui să asigure credibilitatea și poziția sa de interes personal și dorința pentru ea, și orice altElocvența, încredere


1. Contactul cu ochii. Stabilirea unui contact vizual - acesta este primul și foarte important pas. El are o funcție de informații: dacă o femeie, te uiți, nu-și întoarce, pentru a arăta interes în tine, și poate chiar da unele semnale ascunse pe care nu o deranjează să te cunosc și așteaptă o acțiune decisivă din partea ta. Dacă totul merge invers, nu ar trebui să încercați măcar, să nu fie într-o situație ciudată, respins și batjocorit.2. Alegeți una. Dacă vă încredințez să exploreze speranțe mari, chiar dacă aceasta este doar o noapte impreuna, atunci definim alegerea potrivită cu „obiect“ pe care risipesc toate seducator de calificare. Nu este necesar să se examineze toate doamnele din compania prietenilor draga ta. Acest lucru va crea un sentiment de fata pe care ea nu este interesat de tine, și sunteți în căutarea doar pentru o seară de distracție în companie.

3. Cel mai fermecător și atractiv. Întotdeauna lăsați femeia simt că ea este de a tine cele mai frumoase și atractive din lume. Pentru femei este important să se știe, mai ales în cazul în care ea însăși sufletul nu se ia în considerare. La auzul acestor asigurări din gură, doamna crede că tocmai cei care ar putea, „adevărat“, apreciază și grăbesc să vă în acest lucru chiar mai convingătoare.

5. Nu rata ocazia de a face cunoștință. Faceți cunoștință cu fetele de pretutindeni, nu numai în cluburi de noapte și restaurante. Este important să ne amintim că femeile sunt întotdeauna în așteptare pentru activitatea oamenilor, așa că încercați să-l arate, dar cu mintea si folosind sfaturile prezentate mai sus. Principalul lucru nu folosesc fraze și expresii triviale care nu primesc același ascuțite pe mulți candidați au refuzat.

Nu uitați să inspecteze mâna femeii în fața unui cunoscut, în prezența inelului. Dacă ea este căsătorită, atunci, de multe ori, vă puteți baza doar pe talk mici.

Nu fi deranjante. Dacă simți că o fată de câteva minute nu se va atinge, nu mai încerce să se întâlnească.