Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode

Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode
Cum să-și încheie un băț

Mândria principal al hochei - aceasta este crosa lui. Acesta este principalul șaibele instrument de conducere. Dacă aveți de gând să ia sportul dat, este necesar să se acorde o atenție deosebită acestui dispozitiv. Unii oameni nu realizează că un club ar trebui să înveliți în două locuri. Înfășurați stick-ul la domiciliu este posibil, și, uneori, chiar necesar. Acest lucru va ajuta pentru a face utilizabil.Bobinarea clubul implicat în ateliere speciale. Dacă nu doriți să cheltuiți bani în plus, puteți lua o crosa de lichidare tine. Aceasta este o modalitate foarte bună de a învăța ceva nou. Începe în picioare cu faptul că determină un scor pentru stick-ul selectat înălțime.

Ce înfășurat de hochei băț

Există o metodă specială care vă va permite să-l verificați. Pentru a face acest lucru aveți nevoie pentru a pune pe stick-ul împotriva sa, puteți pune-l pe partea. După aceea, o linie vizuală de la nas la instrument. Aceasta este înălțimea ar trebui să fie stick. Ar trebui să înțelegem, de asemenea, modul în care să se potrivească în mod corespunzător un club. Ar trebui să fie conștienți de faptul că odată ce taie trebuie să fie tăiate în jos, și apoi se pisa. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza șmirghel. După cum știți procesul nu este foarte complicat. Aici, accentul principal și acuratețea, numai atunci vei reuși. Înfășurați stick-ul nu este la fel de dificil pe cât pare la prima vedere in casa.

Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode
Ce înfășurat de hochei băț

Se înțelege că înfășurați bățul veți avea nevoie de ea în două locuri. Pentru a fi precis, înfășurarea de prindere crosa subiect și cârlig. Unii oameni nu înțeleg ceea ce ar trebui să fie făcut de lichidare Kluki. Există mai multe opțiuni. Puteți aplica banda. Acesta este vândut într-un magazin de specialitate, numele benzii teip, sau puteți utiliza un special concepute pentru acest scop autocolante. Vreau doar să se constate că a doua opțiune este mult mai simplu. Pentru aceasta va trebui să-l lipi pur și simplu. Înfășurați stick-ul la domiciliu este mai bun la o dată în mai multe straturi. Acest lucru ar trebui să fie făcut în așa fel încât bobina a fost mai gros decât mânerul. Dacă o faci bine, atunci nu va fi dificil de a ridica un băț de gheață, și nici măcar nu trebuie să-și scoată mănușile.

Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode


Înfășurării mânerului băț

mașini de lichidare crosa

Cum să-și încheie un stick de hochei ar trebui să știe fiecare jucător care se respectă. Rețineți că ar trebui să-l o îngroșare în zona superioară a mânerului face. Numai atunci se poate continua lichidare. Nu uitați că trebuie să înfășurați stick-ul de sus în jos. Când înfășurării este completă, banda ar trebui să fie tăiate cu grijă. După cum ați observat, totul este destul de simplu. Deci, ați terminat etapa principală și putem trece la a doua etapă a procesului. Pentru a începe să utilizați un stick, trebuie să-l înveliți în zona de cârlig. Iată câteva nuanțe. În primul rând, trebuie să determinați acoperirea cârligului.

Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode
mașini de lichidare crosa

Dacă observați un plasture sintetic, atunci banda de lichidare suplimentară este deja de prisos. Este necesar să se ia în considerare acest lucru. Lucru este faptul că acoperirea de bandă cârlig poate lipi de greutate, deoarece va interfera cu jocul.

Fii foarte atent. Dacă sunteți în dubiu, atunci cea mai bună soluție este de a consilia vânzător în magazinul de articole sportive. Nu fi timid, trebuie doar să-l întreb întrebarea dumneavoastră, aceasta va ajuta la evitarea unor greșeli. De ce lichidare stick de hochei, ei știu aproape totul. Acest lucru se face în primul rând, în scopul de a proteja împotriva deteriorării. Trebuie să realizezi că un contact permanent cu gheata are un impact negativ asupra stării clubului.

Cum să-și încheie cârlig

Asigurați-vă că pentru a încheia cârlig, astfel încât acest dispozitiv vă va servi pentru o lungă perioadă de timp. stick de hochei Professional nu este ieftin, de aceea trebuie să-l protejeze și să utilizeze cât posibil cu atenție. Este necesar să se acorde o atenție deosebită pentru a lipi doar lama. Există mai multe modalități de lichidare această zonă.

Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode
Cum să-și încheie cârlig

Ce sa nu faci in timp ce lichidare

Ar trebui, de asemenea, asculta sentimentele lor. Nu putem permite ca stick-ul a fost prea grea, în cazul în care acest lucru se întâmplă, atunci juca, vei fi incomod, dar nu vă permite să se bucure de joc. Ai încredere în sentimentele tale. Excesul de greutate al crosa poate avea un impact negativ asupra jocului, nu uita asta. Stick-ul de hochei vânt, pe care o puteți vedea în fotografie, știi deja. Trebuie să știi câteva subtilități care vă va permite să stăpânească subtilitatea plin de lichidare. Deci, primul lucru pe care să ia în considerare - o densitate de lichidare.

Cum să-și încheie un băț în casa decât vântul, ce vânt, metode
Ce sa nu faci in timp ce lichidare

Am observat deja că ar trebui să fie mai mare. De asemenea, este foarte important ca lungimea crosa potrivi înălțimea dumneavoastră. Dacă stick-ul este că nu se potrivesc, atunci va trebui să fie înlocuit. Petreceți o măsurare exactă înainte de a scurta stick-ul. Este necesar să se efectueze înfășurării uniform. Dacă nu poruncile, atunci în curând îți dai seama că, pentru a juca acest club nu este foarte convenabil. Până în prezent, hochei este considerat a fi un sport foarte popular. Este un sport pentru bărbați adevărați fac.

Dacă doriți să reușească, apoi începe mici. Înainte de a merge pe gheață ar trebui să aducă jocul în deplină conformitate instrument. Nu vă puteți imagina cât de important este. Nu neglijați regulile. Să crosa va respecta toate standardele, dar în acest caz, va fi capabil să arate rezultate bune.