Cum să se usuce repede unghiile cu uscator de unghii la domiciliu, cu ajutorul apei reci și ulei, video

Cum să se usuce repede unghiile cu uscator de unghii la domiciliu, cu ajutorul apei reci și ulei, video

Fiecare fată familiarizat cu această situație, atunci când o nevoie urgentă de a face ceva sau undeva pentru a rula, și, recent, a făcut o manichiura ca norocul nu se usucă. În plus, o mișcare ciudată și va trebui să refaceți manichiură. Și totuși va lua o grămadă de timp.Pentru a nu pierde timpul, pur și simplu de așteptare până când lacul de unghii este uscat, să profite de sfaturile noastre puternice. recurge la faptul că, lacul de unghii va usca intr-un timp foarte scurt.

Moduri de modul în care se poate usca rapid unghiile vopsite

Dacă nu aveți posibilitatea de a dobândi instrumente moderne, care facilitează uscarea rapidă a lac, cum ar fi un strat superior, sau un spray special fixator, atunci puteți apela la un mic truc, care inițial va promova unghii uscare rapida.

Cum să se usuce repede unghiile cu uscator de unghii la domiciliu, cu ajutorul apei reci și ulei, video

Înainte de a aplica lac, degresează unghiile sau substanțe alcool de obicei special, și apoi așteptați până la gălbenele uscat. Slefuirea plăci de unghii le va face mai moale, care oferă de lungă durată și cu uscare rapida lac de unghii. Un alt truc - acest lucru înainte de a utiliza poloneză, puneți-l în frigider timp de 3 minute. vopsea rece va usca în unghiile calde mult mai repede.

Nu aplicați un strat gros de un lac, astfel încât unghiile va fi mult mai mult să se usuce. Mai bine să-l pună în trei straturi subțiri, după fiecare aplicare, se lasă să se usuce lacul un pic. Dacă utilizați unghii bază poloneză, și fixarea de acoperire, asigurați-vă că pentru a le considera ca un strat. Mai jos vom lua în considerare alte metode eficiente de uscare lac la domiciliu care vă va ajuta într-un timp scurt să se usuce unghiile.uscator de par sau ventilator

Rularea în jurul camerei fluturând unghiile pictate nou, pentru a găsi o cale de ieșire din situația, multe fete nu doar încurcat întrebare: „Poate un uscător de păr să se usuce unghiile?“. Deci, uscător de păr - aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a accelera uscarea lacului. Principalul înființat modul de uscătorul de pe cea mai joasă temperatură și pus sub unghii de aer rece. Faptul este că aerul prea cald înmoaie acoperire, ceea ce poate duce la deteriorarea unghiilor arta ta. Puteți aduce, de asemenea unghiile la ventilator, acesta este, de asemenea, accelerează uscarea lac.

apă rece sau congelator

Cum să se usuce repede unghiile cu uscator de unghii la domiciliu, cu ajutorul apei reci și ulei, video
După cum se știe, lac are capacitatea să se usuce la o temperatură scăzută. Prin urmare, pentru a accelera procesul de uscare prin utilizarea de apă rece. Înainte de a începe manichiura, un tip de vas în apă rece și se adaugă cuburi de gheață. Acum, se simt liber să procedeze la proiectarea de cuie, după terminarea procedurii, mai mici degetele timp de 3-4 minute în apă.

Puteți, de asemenea, foarte rapid pentru a repara lac de unghii, puneți mâna în camera de răcire. Țineți mâna de câteva minute, până când vopseaua este uscată, și nu se va lipi.

ulei de măsline

Această metodă nu este doar eficient, dar, de asemenea, foarte plăcută. Cu ajutorul unei pipete, se aplică o picătură de ulei de măsline pe fiecare unghie și se lasă timp de 5 minute. După acest timp, uleiul trebuie sa se clătește cu apă rece. Uleiul de măsline este nu numai uscat rapid lac, dar vitaminizeaza unghiile si cuticulele.

acoperiri cu uscare rapidă

Pentru un instrument profesional pentru lac uscare rapida a aplica o uscare specială prin pulverizare și prin pulverizare. Aceste fonduri sunt de obicei folosite în saloanele de înfrumusețare, deoarece acestea nu numai că permit să se usuce instantaneu unghiile, dar, de asemenea, pentru a da luciu de acoperire ridicat. Spray cu spray de 15 cm de unghii si se lasa sa se usuce timp de aproximativ 10 mine.

Cum să se usuce repede unghiile cu uscator de unghii la domiciliu, cu ajutorul apei reci și ulei, video

Frumoasa manichiura de asemenea, depinde de calitatea ojei. Prin urmare, pentru a evita de slabă calitate și lac îngroșat. În plus, chiar și cel mai scump și bun pentru o lungă perioadă de timp să se usuce lac poate. Dacă totuși doriți să manichiura de lungă durată, selectați 30 de minute din timpul lor pentru a crea un frumos și de înaltă calitate de unghii art.

De exemplu, puteți vedea cum puteți reduce timpul de uscare a unghiilor de două ori. Această metodă este utilă atunci când nu există o mulțime de timp și urgent nevoie pentru a face un fel de robot sau doar de evacuare pentru o dată.