Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri

Cum să se usuce peștele acasă? Noi o facem corect

Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
Uscate (batog uscat) de pește poate fi acum cumpărat într-o formă deja terminat. Dar, daca te consideri a fi pescari, peștele uscat, este necesar să se poată. Pentru că, uneori, ne prinde cu adevărat fericit și peștele este atât de mult încât începe deja să se gândească la ce să facă cu ea. În acest caz, peștii pot fi doar usca, și în viitor, pentru tine si prietenii tai pe plac, pentru că este mai bine de pește uscat pentru bere, mi se pare, nu a fost încă inventat. cel puțin în țara noastră, acesta este uscat pește este primul dintre snacks-uri de bere.Se condimentează cu sare și pește râu uscat. Repere tehnologie

Care pește este potrivit pentru acest lucru? Cel mai bine este să ia de pește nu de mult de grăsime. Ei bine, potrivit pentru acest caras crap, babușcă, biban, și, în plus față de aceste specii comune de pești, mai mult și plătică, șalău și Dace. În primul rând, asigurați-vă că pentru clătirea pește acest lucru bine, deși, și l-ați prins de apă, și ca ar trebui să fie curate. După aceea, visceral ei și a elimina partea interioara. În ceea ce privește scara, atunci nu este necesar pentru a curăța off. Dacă credeți că peștele aveți de gând să murarea, suficient de mare, atunci va trebui să fie tăiate pe partea din spate. Această incizie este de obicei făcută din cap și în continuare la coada. Deci, se va usca mult mai repede. În cazul în care pregătirea peștelui ați terminat, puteți începe sarea acestuia. Cel mai bine este de a lua acest fel de mâncare smalțului și sare de mare.

Cât de mult ai nevoie de sare, puteți conta. De obicei, ar trebui să fie de aproximativ 20 la suta, din greutatea totală a tuturor peștilor. Dacă aveți o sare de mare, acesta este absorbit în pește va fi destul de lent, dar umezeala din ea „trage“ mai mult. La decaparea pește este destul de posibil pentru a adăuga lavrushku sau piper negru. Peștii din stiva containerului nu este haotic, dar fă-straturile, și fiecare dintre aceste straturi presărate în mod necesar de sare.

Se toarnă pește suficient de sare, fiecare va avea nevoie de mai mult și freca interior, care este, de a dormi un pic de sare în abdomenul ei. Când pune toate pește ușor, apoi pune-l pe o farfurie mare plat. Deja pe ea, va trebui să instalați mărfurile, adică, peștele va trebui să stea pentru tine sub jugul de câteva zile. Cel mai bine este să-l puneți în frigider în acest scop, sau, într-un alt loc relativ rece. Dacă adăugați sare să pescuiască superficial, apoi până la 5 zile va fi gata. În cazul în care captura este mai mare, apoi se înmoaie în saramură 7 zile. Această soluție salină în pește apar destul de repede, în doar câteva ore.

Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri

Când timpul de sărare a peștelui ajuns la capăt, este necesar să-l. Asigurați-vă că să-l clătiți cu apă rece, apoi ștergeți, și poate fi agățată la uscat. De multe ori stau pe muștele de pește sau de alte insecte. Este de la ei, este necesar să se protejeze, dacă nu vrei să arunci captura ta. Muștele nu va ateriza pe pește, dacă o faci doar protrote mijloace simple. La această soluție potrivită oțet (concentrație mică, doar 3 la suta), sau ulei de floarea soarelui nerafinat.Peștii atârnă de obicei pe sârmă, sau în loc să-l folosește o sfoară groasă. Și linia de pescuit și sârmă de pește filetat prin ochi. În cazul liniei de pescuit pe care nu se poate face fără un ac. Puteți folosi agrafe pentru a închide pește. Pentru a face acest lucru, un simplu cârlig clip de hârtie pe un pește pentru buza de jos, și apoi atârnă în a doua parte a clipului. În cazul în care peștele este suficient de mare, abdomenul este cel mai bine pentru a ridica. Pentru a insera un chibrit sau scobitoare. De asemenea, marile branhiile de pește și dezvăluie, pentru că este suficient pur și simplu un pic hol lateral. Deci, pestele cel mare trebuie să se usuce mai repede.

Când pește în greutate, este de a se asigura împotriva acelorași muștele și viespile, acoperă peștele dvs. „Garland“ cu tifon sau o altă pânză similară, de exemplu, același tul. Peștele nu trebuie să se usuce în lumina directă a soarelui, cel mai bine este să-l loc în orice cameră în care aerul este liber să „meargă“. Balcon, pentru că bine-potrivite (sau balcon), în cazul în care locuiți într-un apartament. În sat sau în țară, pot fi uscate de pește, de exemplu, în hambar, sau în orice pod. În acest caz, este sigur de a agata de mare, astfel încât pisica să nu strice captura ta.

De obicei, aproximativ o săptămână în afara faptului că peștele a fost uscat în aer curat. Dacă aceasta este o lungă perioadă de timp pentru tine, este posibil să se usuce pește repede, dacă ai fost mahmur sobă cu gaz. Desigur, mirosul, în acest caz, este suficient de puternic, dar este ceva ce ar trebui să fie pregătit. Timp de trei zile, peștii pot fi uscate pe aragaz. Dacă se usuce bine, atunci nu ar trebui să acționeze ca sare. Atunci când pielea cu solzi eliminați, veți vedea un mic strat lucios este foarte parfumat Zhirkov. Carnea nu ar trebui să fie uscat, în același timp, dar nu neapărat elastice și de culoare, gri închis. Dacă ați reușit să se usuce peștele pe toate regulile, atunci când trageți coada sau capul, acesta va fi un pic chițăit.

În ceea ce privește depozitarea peștelui deja uscat, cel mai bun lucru de făcut pentru a utiliza hârtie pergament. Peștele în ea doar înfășurat și pus în frigider. De asemenea, o cârpă curată și adecvată, în loc de hârtie pergament.

Citește și:

 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  Cum de a găti șuncă acasă? În cuptor, într-o tigaie, și în cuptorul cu microunde
 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  Cum de a ascunde strugurii pentru dreptul de iarnă în banda de mijloc?
 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  gem de banane. Rețetă. Cum de a găti?
 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  Cum să păstrați crizantema de iarnă în grădină, în câmp deschis nu este săpat?
 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  Clematis. Îngrijirea în toamna și pregătirea pentru iarnă
 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  Cum se coace rață în cuptor în întregime? rețetă universală
 • Cum să se usuce pește la domiciliu faci dreapta, întrebări și răspunsuri
  Cum de a găti legume, pentru a păstra vitaminele? Noi o facem corect