Cum să se spele vopseaua de pe haine la domiciliu

Cum să se spele vopseaua de pe haine acasă? - o întrebare care este mai mult sau mai puțin interesați de cel puțin o dată în fiecare dintre noi. reparații de acasă sau de la doar vopsiți magazin lăsat pe lucruri preferate urme de culori diferite. Un om care nu știe cum să obțineți vopseaua este probabil de a scăpa de aceste haine, dar nu se grăbesc să o facă. Mai jos veti invata metode eficiente pentru a va salva rapid și fără a deteriora țesutul hainele tale preferate de reziduuri de vopsea.Cum de a elimina vopsea pe bază de ulei de pe haine?

Vopsele, pe bază de ulei - cel mai popular tip de material colorat pentru pereți. Alege-l mai presus de toate pentru preț scăzut, dar nu vopsea o astfel de calitate. Principalul dezavantaj - este foarte mult timp să se usuce. Pentru a picta orice subiect poate fi din cauza ocupat pentru a uita despre el și accidental slabă, în cele din urmă urme rămân pe haine. În ciuda faptului că vopsea de ulei este aproape la fel de instabilă ca și culoare de apă, pentru a aduce aceasta s-ar putea să nu fie atât de ușor. remedii populare vă va ajuta rapid și ușor pentru a oferi haine de la obtinerea murdare.

Cel mai simplu mod de a curăța hainele de vopsea - este de a utiliza acetona sau mijloace, care este inclus. Acesta trebuie să fie aplicat direct pata nu este diluat, așteptați cel puțin 10 minute, apoi se clătește cu apă rece și curată.

Curățat cu acetonă colorate lucrurile nu este în valoare de ea, după utilizarea acestuia zone de iluminat să rămână pe material. Nu este potrivit pentru articole de îmbrăcăminte de mătase, deoarece pur și simplu se dizolvă.

Îndepărtați toate urmele de vopsea de îmbrăcăminte pentru a ajuta la benzina, dar nu se poate folosi acest combustibil, trebuie să achiziționați un purificat sau poate fi utilizat pentru reumplere brichete.

tampon de bumbac umezit cu benzină, apoi se șterge cu grijă pata. Asigurați-vă că pentru a spăla urmele substanței în apă rece, astfel încât să nu rămână miros persistent și înțepător. Cel mai bun după un astfel de produs de curățare se spală într-un mod convențional în mașina de spălat.

Un efect similar poate fi obținut prin înlocuirea benzinei cu terebentina, dar merită să fie atent, deoarece acestea pot rămâne urme grase pe haine. În cazul în care acest lucru nu a putut fi evitată, ștergeți locul potrivit cu amoniac.

unt

Cum de a aduce urme de vopsea de ulei cu haine monocromatică, ne-am dat seama, dar ce să facă cu culoarea lucrurilor. Pentru a elimina murdaria, puteți folosi unt cu ei.

 1. Ia-o bucată mică de un pic de unt topit și înmoaie-l cu o furculita.
 2. Adauga o lingura de pulbere de spălat și se amestecă bine.
 3. Amestecul rezultat a fost pus pe pata de cerneală, frecati bine și așteptați 10-15 minute.
 4. Se clătește cu amestec de apă rece și se spală reziduurile în mașina de spălat, cu adăugarea unei pulberi speciale pentru elemente colorate.

Aceasta înseamnă că nici o problemă obtinerea gata la domiciliu este sigur pentru toate tipurile de țesături, în afară de aceasta îndepărtează perfect chiar și urme de lac.

Îndepărtați vopseaua latex

Cel mai simplu mod de a elimina o nouă pată de cerneală, este suficient produs de săpun estompate, dar va fi ceva mai dificil, dacă a avut timp să se usuce. Cu toate acestea, că este nici un motiv de disperare, remedii populare simple, se vor întoarce hainele tale preferate forma originală.

praf de spălat obișnuită

Tipuri de vopsea destul de o mulțime de emulsie, astfel încât spălări, fiecare dintre ele va fi diferit. De multe ori, în scopul de a scăpa de pete, nu este necesară utilizarea unor rețete și substanțe complicate, suficient pentru a spăla cu o pulbere convențională. Start se spală în apă rece, în cazul în care rezultatul nu este suficient de mare, utilizarea de apă caldă. Ca o regulă, o pată proaspătă este excretată foarte rapid, și au nevoie de doar o spălare. În același mod putem obține din imprimantă și cerneala, produsul principal este spălat pe cât mai repede posibil.

Dacă pata este pe haine timp de mai multe ore, chiar și mai multe spălări succesive nu va da rezultatul dorit. În acest caz, procesul de eliminare vopsea rămâne posibil, trebuie doar să profite de nu numai praf de spălat sau de săpun, și trebuie să luați kerosen.

 • pentru a scăpa de petele, de exemplu, ștanțare cerneală, tăiat cu un cuțit ascuțit stratul superior de vopsea care iese în afară, dar să fie extrem de atent pentru a nu deteriora materialul;
 • în cazul în care la fața locului sunt afișate rochii sau cămăși de lumină, se aplică o cantitate mică de kerosen pe o parte invizibilă pentru a testa răspunsul și să se asigure că nu va fi nici o urmă de nimeni;
 • kerosenul îmbibat disc de bumbac, care este apoi spălat vopseaua într-o mișcare circulară. Ar trebui să se deplaseze de la margine spre centru;
 • când pata este îndepărtată, frecati murdărită săpun loc sau se spala cu detergent obișnuit. În cazul în care se spală în mașina de spălat, puteți utiliza în plus un agent pentru îndepărtarea petelor, atâta timp cât el a venit la tipul de material.

Faptul că produsul nu este complet înmuiată în kerosen, sub partea greșită a o cârpă curată.

Cum să se spele acrilic?

Vopsea acrilică - un fel de latex, respectiv, deoarece se bazează pe apă. Mai jos sunt prezentate câteva modalități prin care pot ajuta pentru a aduce petele de vopsea, chiar și cu haine albe.

Se prepară o soluție care va scăpa de urme de vopsea este destul de simplu acasă. Este suficient să se folosească oțet obișnuit. Cu aceasta poate fi, de asemenea, ușor de dedus colorant Ebru, o structură specială pentru desen apă. 1. Turnării rezervor de apă caldă, care se adaugă o cantitate mică de detergent.
 2. În lichidul, se adaugă câteva linguri de otet.
 3. Amestecul rezultat se înmoaie un disc de bumbac și folosindu-l pentru a elimina pata de vopsea.
 4. Pentru a scapa de reziduuri de oțet și miros specific, bun clătire produs în apă rece.
 5. În cazul în care nu este suficient, hainele pot fi spălate într-o mașină de spălat cu pulbere și aer condiționat.

săpun de rufe

Pentru a aduce rapid și ușor urme de vopsea cu un adult sau de îmbrăcăminte pentru copii, trebuie să utilizați detergent alcalin, doar el și un săpun. Acesta este un efect devastator asupra vopselei, ceea ce face derivă ușor din piesele sale.

 • freca zona contaminată cu apă din abundență și săpun și lăsați-l să stea pentru o lungă perioadă de timp;
 • săpun pentru a penetra mai bine fibrele de tesatura pentru a utiliza în continuare pensula, care freca săpun;
 • clătiți cu săpun sub jet de apă, și trimite produsul în cuva mașinii de spălat și spălare.

pentru îndepărtarea

Mijloacele moderne de substanțe chimice de uz casnic pot oferi clienților lor o mulțime de instrumente diferite pe care le va economisi timp. În magazin puteți cumpăra un instrument special pentru îndepărtarea de vopsele acrilice, de pre-consulte cu vânzătorul, nu să cumpere produsul greșit. În cazul în care alegerea este făcută, și sunteți gata pentru a începe curățarea, citiți cu atenție aceste instrucțiuni și urmați cu strictețe instrucțiunile acesteia. Realizarea în mod clar toate recomandările, te va proteja de daunele produse preferate.

Nu încercați să utilizați mai mulți bani decât aveți nevoie, dacă încercați să aducă această murdărie vechi, un număr mare nu se va îmbunătăți rezultatul, dar poate distruge materialul.

Cum de a aduce vopseaua uscată?

Dacă pata de vopsea a fost descoperită după o lungă perioadă de timp, care este produsul pentru o lungă perioadă de timp stocat undeva pe rafturi, soluția de săpun normală nu va salva situația, va avea nevoie de agent mai puternic. Această situație este adesea posibilă într-o familie în cazul în care există copii, folosind vopsele deget pentru un joc pe care pot pata de îmbrăcăminte, și că mama mea nu a certat ascunde-l pe raft departe. Nu este necesar să certa copilul pentru a fi obraznic, este mai bine să facă pete de reproducere.

White-spirit

White-spirit - un instrument care a fost creat special pentru îndepărtarea urmelor de vopsea. Se poate face față cu aproape orice contaminare, inclusiv cu vopsea se usucă și cremă de pantofi.

White-spirit are un miros foarte pătrunzător și puternic, astfel încât aveți nevoie pentru a curăța hainele în camera unde vă puteți deschide o fereastră, acesta este cel mai potrivit pentru acest balcon.

Purtați mănuși, inmuiati o cârpă într-un mijloc de mișcare circulară și ștergeți pata. Atunci când urme de vopsea nu va rămâne, clătiți sub jet de apă și asigurați-vă că pentru a spăla produsul, folosiți detergent și balsam.

Ai o rochie favorit, și există urme de o pictura in acuarela. Puteți elimina rapid murdăria folosind alcool, în timp ce este perfect potrivit pentru haine colorate.

 1. Pentru a picta este mai bine să se îndepărteze de la țesutul este necesar să se înmoaie, pentru această utilizare glicerină, în cazul în care casa nu a fost, apoi folosiți ulei de floarea soarelui regulat.
 2. Aplicați un agent de înmuiere pe pata și așteptați 20 de minute.
 3. Se prepară o soluție de alcool și glicerol, care trebuie amestecate în proporții egale.
 4. Cu un tampon de bumbac, se aplică amestecul pe zona contaminată, așteptați 10 minute.
 5. Se clătește încărcarea produsului în mașina de spălat pentru spălarea automată, nu uitați să utilizați un balsam. În plus, puteți completa în scos petele corespunzătoare.

Facilitatea, care este potrivit pentru toate vopselele, inclusiv emailuri - este glicerina. Acest lucru este cu adevărat o substanță universală.

 • căldură glicerol într-o baie de apă la o temperatură de aproximativ 40 de grade;
 • se aplică cu blândețe pe loc murdărite dacă denim, glicerolul trebuie să-l freca de a pătrunde adânc în fibre;
 • așteptați 15-20 de minute și se clătește cu apă rece;
 • se spală produsul în mod obișnuit.

Terebentină - mijloacele prin care sa bucurat mai bunicile noastre, dar de-a lungul anilor, nu și-a pierdut relevanța în lupta cu urme de vopsea.

 1. Se întinde produsul pe o suprafață plană.
 2. Bogat înmuiate în terebentină tampon de bumbac, ștergeți zona contaminată, este important să se remedieze profund pătruns în interior.
 3. Așteptați cel puțin 20 de minute, după această dată, veți vedea modul în care vopseaua se îndepărtează de produs.
 4. Pentru a spori efectul, pe partea de sus se aplică o soluție foarte concentrată de sodă și apă.
 5. Așteptați încă 10 minute, apoi se clătește produsul și se spală într-o mașină de spălat.

Cum de a se retrage de la haine pentru vopsirea părului?

săpun de rufe

Dacă pata pe haine doar a apărut, și încă foarte proaspete, ar trebui cât mai curând posibil, stins. freca zonele murdare dărnicie și freca săpun, astfel încât acesta a pătruns în fibre. Se clătește cu apă rece, în cazul în care prima dată a fost capabil de a elimina pata, folosiți săpun din nou, doar acum folosiți apă caldă.

peroxid de hidrogen cu otet

elimina rapid pata de colorare a părului de la îmbrăcăminte poate fi o soluție simplă, ingredientele pentru care pot fi găsite la domiciliu, fără nici o problemă.

 1. În proporții egale se amestecă apă oxigenată și 9% oțet.
 2. Cu un tampon de bumbac pentru a aplica o perie soluție de poluare spațiu freca, și așteptați timp de o oră.
 3. După timpul clătirii soluție sub jet de apă și se spală produsul într-un mod convențional.

Acetonă sau kerosen

În cazul în care primele două metode nu a dat rezultatul dorit, atunci este posibil să se utilizeze mijloace mai agresive, care va elimina anumite pete de vopsea. Merită să fii atent, această soluție nu este potrivit pentru toate țesăturile, în orice caz, nu-l utilizați pentru curățarea de îmbrăcăminte de mătase.

 1. Acetonă și kerosen trebuie să fie amestecate în proporții egale.
 2. Cu un tampon de bumbac sau tifon pentru a pune soluția preparată pe site-urile poluate și cu atenție freca.
 3. Când la fața locului, va fi de peste, produsul este spălat în apă curgătoare, și se spală cu adaos de mijloace convenționale. În plus, puteți utiliza pentru îndepărtarea petelor.

Dacă se tem să folosească amestecul preparat, a pus o cantitate mică de ea pe un punct invizibil de haine, în cazul în 10 minute nu vine nici o reacție nu a dorit, atunci puteți începe în condiții de siguranță pentru a curăța produsul.

ulei vegetal

Parul tau devine din nou proaspăt și strălucitor, dar a suferit un prosop favorit. Scapă de vopsea poate, dacă folosiți ulei vegetal. Acesta se aplică pata cu un tampon de bumbac și a lăsat pentru câteva minute. Chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, puteți scăpa de poluare. Dezavantajul unor astfel de fonduri sunt unsoarea care poate fi lăsat pe produs. Scapă de ele va ajuta la spălat vase detergent. Atunci când toate petele sunt îndepărtate, se spală produsul manual sau într-o mașină de spălat.

îmbrăcămintea noastră este expus la diferite contaminanți, și de multe ori este posibil să se găsească urme de vopsea de compoziție diferită. Nu vă faceți griji înainte de timp și să încerce să scape de produs, o varietate de remedii populare eficiente, fără probleme și dureri de cap înapoi la haine de viață preferate.

Dacă te-a lovit un material delicat, este mai bine să utilizeze serviciile de curățătorie.

A se vedea, de asemenea:

Cum să se spele vopseaua de pe haine la domiciliu
Cum de a elimina o pată de haine cu superglue?