Cum să se spele vopseaua de păr de pe piele decât pentru a șterge haine, mobilier, față, mâini la domiciliu

Paint - acesta este un instrument de mare, care poate transforma aspectul de orice femeie.

Cum să se spele vopseaua de păr de pe piele decât pentru a șterge haine, mobilier, față, mâini la domiciliu

imens avantaj este că puteți schimba aspectul dvs. fără a părăsi casa ta, trebuie să faceți este să cumpere mijloacele necesare, găsi o oglindă un pic mai mult, să fie pacient și puteți continua cu calea de conversie.Această metodă are un dezavantaj major - pigment de colorare poate fi lăsat nu numai pe par, dar, de asemenea, pe față, mâini și chiar mobilier! Cum pot repara? Din fericire, există modalități!

Cum să se spele vopseaua de păr de pe piele?

Există mai multe metode eficiente, care va scapa de petele urau pe piele în doar câteva minute. Acestea pot fi împărțite în două tipuri principale: Remediile tradiționale și metodele utilizate în saloanele de înfrumusețare.

practici profesionale

experți cu experiență recomandă îndepărtarea vopselei imediat ce ea a ajuns pe piele.

Puteți folosi un gel sau spuma convențională pentru a elimina machiaj și loțiune. Majoritatea petelor pot fi corozive pentru a încerca să spele cu apă oxigenată.

Dacă am avut timp să se usuce pigment, este posibil să se utilizeze alte metode eficiente:

 1. Fondurile speciale sunt vândute în mai multe magazine, de exemplu, se referă la acele «Utopik Cleaner». Scopul lor principal - este de a elimina vopseaua de pe piele. Un flacon va dura mai mult de 25 de aplicații. Acest instrument vă permite să curățați rapid și cu atenție fața, mâinile și orice altă parte a corpului. Singurul dezavantaj este mirosul specific;
 2. Desigur, nu toate casele de acolo o astfel de componentă la momentul potrivit. Este posibil să încerce să-l înlocuiască, Otter colorantului prin șampoane, fiare de călcat gel, cremă de grăsime, pastă de dinți, sau pulbere. Această metodă nu este la fel de eficace, dar, pe de altă parte, mijloace de curățare a pielii, puteți găsi întotdeauna la îndemână;
 3. Cel mai eficient mijloc este fixativ, se poate elimina locul cel mai coroziv doar câteva minute. Cu toate acestea, este de remarcat faptul că acest lucru nu este opțiunea cea mai favorabilă pentru piele.

Frizerilor asigura că vopseaua poate manipula absolut orice săpunuri pe bază de alcool, obiecte de igienă - totul merită încercat la îndemână.

reţete tradiționale

S-ar părea că vopseaua de păr nu a inventat atât de mult timp în urmă. În ciuda acestui fapt, femeile mai devreme, de asemenea, a încercat să schimbe aspectul lor, cu ajutorul diferitelor produse de casă.

Prin urmare, există modalități oamenilor de curățare a pielii de vopsea care au fost folosite mulți ani în urmă:

 • Iaurtul conține acid capabil să distrugă stratul de cerneală cu pigmenți. Aceasta este o metodă foarte blândă, care dau pielii moliciune suplimentare. Cu toate acestea, nu este rapid, pentru a elimina complet pata pentru a petrece o mulțime de timp pentru a petrece.

Cum să se spele vopseaua de păr de pe piele decât pentru a șterge haine, mobilier, față, mâini la domiciliu

Perioada de valabilitate produsul trebuie să fie aplicat pe zona afectată freca bine și se lasă cel puțin 15 minute. În cazul în care prima încercare problema persistă, puteți repeta această procedură de mai multe ori;

 • Cel mai eficient, dar mai puțin economisesc este o metodă cum ar fi cenușa de neutralizare. În cazul în care casa are o sobă sau în aer liber foc răcit - deci nu este un mijloc universal de combatere a vopselei. Trebuie înmuiat bine, subțiat cu puțină apă și se pune discul pe suprafața contaminată;
 • Un alt remediu popular - l pereslaschennaya fulgi de ovăz. Acest lucru nu este doar un aspirator bun, dar, de asemenea, o mare exfoliant pentru piele. Deal cu problema prin folosirea acestei metode puteți în câteva minute.

Surprinzător, cel mai eficient mod de a elimina petele de pe piele este aceeași vopsea. Ar trebui să fie o cantitate mică de ingrediente proaspete pentru a pune pe partea de sus a pigmentului uscat. Apoi, clătiți cu suficientă pielea cu cantități mari de săpun.

Cum să se spele vopseaua de pe față?

Persoana - este o parte a corpului în cazul în care pielea este foarte fraged. În plus, aceasta este întotdeauna în văzul altor persoane.

Dacă nu suntem în stare să-l salveze de la care se încadrează vopsea, metodele de a scăpa de ea ar trebui să fie cel mai scrupulosi:

 • pete proaspete este recomandat pentru a neutraliza folosind sapun pentru copii. Este necesar să-l pună pe un burete moale și masați în zona afectată timp de câteva minute. Cel mai probabil, o dată nu este suficient, astfel încât procedura trebuie repetată de mai multe ori;
 • Aceasta ajută la rezolvarea acestei probleme, de asemenea, și loțiune, care include alcool. Este necesar pentru a pune pe un tampon de bumbac și, de asemenea masaj facial lor pentru un timp. După această procedură, este posibil să primiți uscăciunea nedorite, de aceea este recomandat să se aplice în continuare la această parte a corpului crema emolienta;


 • Puteți face o mască puțin specifică pentru față, provocând pielea locală o cantitate mică de legume, de măsline sau ulei de in. Ar trebui să-l lăsați acolo timp de cel puțin 20 de minute, apoi se clătește cu apă caldă;
 • Există o altă metodă eficientă. Pentru curățarea pielii trebuie turnat în recipient o cantitate mică de peroxid de hidrogen și se lasă minimum cinci minute, o bucată de vată în ea. Odată Umflat, puteți începe masajul feței;
 • metodă sigură, dar rău - îndepărtarea petelor de sodă. Se diluează cu apă în proporții egale, astfel încât o pastă groasă. Acest exfoliant este necesar pentru a pune pe fata si lasa-l timp de câteva minute, apoi se clătește cu grijă.
 • În această procedură, există unele măsuri de precauție. În primul rând, trebuie să existe nici un contact reactiv activ cu ochii. Nu se recomandă să curățați intensitatea excesivă a pata, în caz contrar, s-ar putea să rămână roșeață nedorite.

  Cum pot elimina urmele de vopsea cu cuie?

  Instrumentul fiecare persoană - este mâinile lui. Cu ajutorul lor se va aplica o vopsea puternic.

  În cazul în care nu este înainte de procedura nu a purta mănuși, atunci ea ar trebui să se gândească la modul de a elimina ulterior vopseaua de pe mâini sau unghiile.

  În ceea ce privește pielea, apoi curățați-l folosind una dintre metodele de mai sus. Din fericire, cu unghiile lucruri de mai multe ori mai ușor.

  Totalul posibil să se aloce unele dintre cele mai eficiente mijloace de:

  1. Soluția uzuală pentru îndepărtarea lacului. Acesta conține toate pigmenții necesare care pigment de culoare este neutralizați. O mai bună și mai ușor înseamnă că este pur și simplu imposibil de a găsi;
  2. Dacă după toate acest produs cosmetic util nu este la îndemână, puteți încerca să spele vopseaua folosind un cartof crud. Pre-nevoie să-l taie în două jumătăți, din care una este de a procesa unghiei. În plus, această legumă este, de asemenea, un tonic excelent;
  3. Uneori, îndepărtați vopseaua este mult mai ușor decât s-ar părea. Pur și simplu efectuați lucrurile obișnuite, cum ar fi masina de spalat vase, pardoseli sau spălare, atunci problema va fi rezolvată de la sine imperceptibil;
  4. Dacă ceva în casă, vă permite să eliminați vopseaua, nu, puteți încerca să-l frecarea folosind pasta de dinti. Această metodă nu este la fel de rapid și eficient, și poate dura mai mult de 30 de minute. Dar, pe de altă parte, aceasta înseamnă că există întotdeauna la îndemână;
  5. Aceasta poate ajuta, de asemenea și o baie pentru mâini, create din suc de lămâie și apă.

  unghiei - aceasta este o parte foarte delicată a corpului uman. tremurător ei trebuie tratate cu atenție. Prin urmare, pigmentul colorant ar trebui să fie eliminate din această zonă cel mai cu atenție.

  Vopseaua de ștergere de îmbrăcăminte?

  freci pata este destul de dificil de pielea și unghiile. Cu toate acestea, mult mai dificil de a face această procedură, în cazul în care vopseaua a apărut pe haine. Uneori este cu totul imposibil de făcut. Primul lucru de făcut - este de a decide cu privire la o metodă care va ajuta la a face cu problema.

  Acesta ar trebui să se potrivească cu culoarea de haine, în caz contrar, puteți deteriora chiar mai mult:

  • Cu haine albe. În nici un caz nu încercați să frece vopsea cu haine albe, folosind soluție de săpun, după cum se poate face chiar mai mult.

  Este necesar să se aștepte până când acesta este complet uscat, după care poate fi tratată cu un instrument special pentru îndepărtarea petelor. Ar trebui să o aplice în zona locală pentru câteva minute, apoi se spală mod convențional lucru.

  De asemenea, este posibil să se utilizeze un remediu popular eficient. Pentru prepararea sa este necesară pentru a înlocui cele două linguri de glicină, cu aceeași cantitate de oțet și două lingurițe de sare;

  • Cu haine colorate. Din pete colorate hainele pot face fata oțet, peroxid de hidrogen sau acetonă. reactiv trebuie aplicat pe un tampon de bumbac și să încerce să spele pata.
  • Cu țesături delicate. Nici una dintre metodele de mai sus nu va funcționa în cazul în care este vorba de țesuturi delicate. Se recomandă să se facă o soluție slabă de peroxid de hidrogen și apă, atunci este necesar să se încălzească la 60 de grade. Reactivul rezultat este necesară pentru a pune pe haine și lăsate acolo timp de cel puțin 15 minute.

  Cel mai bun mod de a face față cu un loc de vopsea de par - pentru a transporta haine la curățătorie chimică, acesta va reveni la aspectul ei inițial.

  Cum de a elimina petele de cerneală de la mobila, covor?

  Unele femei sunt atât de pasionat de procesul de vopsire, ei uita de toate regulile de siguranță. Prin urmare, pata a rămas pe mobilă, pereți și chiar covoare. Cea mai simplă sarcină - este de a elimina pata cu o suprafață de lemn.

  Este suficient pentru a lua o cantitate mică de soluție cu conținut de alcool, a pus-o pe un tampon de bumbac și curățați pata bine. Mult mai dificil să-l scoate din tapițeria sau covor.

  Există o metodă care poate rezolva situația.

  Pentru a face acest lucru, trebuie să faceți următoarele:

  • Este necesar să se ia un vas de sticlă adânc și se toarnă în 250 ml de apă;
  • Mai mult, este necesar să se adauge o lingura de otet, o cantitate mică de alcool și amoniac;
  • Soluția rezultată a fost să înmuiați o cârpă moale. Spotul nu trebuie să cutreiera, ar trebui să fie posibil să-l umezi. După aceea, trebuie să arate mișcările pentru a elimina vopseaua de pe covor sau mobilier favorit, este nevoie pânză să fie schimbat de mai multe ori.

  Cum să se spele vopseaua de păr de pe piele decât pentru a șterge haine, mobilier, față, mâini la domiciliu
  Odată ce contaminarea dispare, este nevoie în continuare tratat cu apă rece. Trebuie remarcat faptul că pentru a elimina o pată proaspătă de mai multe ori mai ușoare decât uscat.

  Puteți face acest lucru prin utilizarea sampon pentru copii, spray de păr sau detergent lichid. Cel mai bun mijloc de rezolvare a acestei probleme este un agent pentru îndepărtarea petelor care pot fi achiziționate de la mărfurile magazin de uz casnic.

  După cum sa dovedit, există o mulțime de varietate de moduri, care va uita în permanență despre pigmentii de culoare formate în piele, mobilier și chiar îmbrăcăminte. Dar mai bine să nu împiedice situații similare.

  Înainte de a începe procesul de colorare a părului, trebuie să pregătească camera: Dezlipiți covor, mobilier și pânză capacul pentru a sta departe de pereți. Vă puteți proteja mâinile cu mănuși de cauciuc.

  Îmbrăcăminte este recomandat să poarte vechi, nu te superi murdar sau acoperite pânză umeri. vă proteja pe deplin de pete încă nu se poate, prin urmare, să fie monitorizate cu atenție, în cazul în care acestea sunt formate, și ștergeți-le cât mai curând posibil.