Cum să se spele vopseaua de masina - sfaturi și trucuri

Din nefericire, mulți automobiliști se confruntă cu problema de a avea pentru a îndepărta materialele de acoperire de pe suprafața mașinii. Acest lucru se poate întâmpla din următoarele motive: • vandali și huligani;
 • parcare proastă;
 • obtinerea de vopsea cu masina aerograful sau orice alt strat care se colorează în apropiere.
Cum să se spele vopseaua de masina - sfaturi și trucuri
Deteriorarea bătăuși suprafețele vopsite ale autovehiculului

În cazul în care șoferul este nevoie de mașini complete de revopsire, atunci este cel mai probabil să meargă la stația de serviciu. Cu toate acestea, cele mai multe mașini sunt afectate parte, și petrece o mulțime de bani pe revopsirea lor conducătorul auto nu vrea să. Din fericire, există mai multe modalități de a scăpa de vopsea pe sticlă și caroseria vehiculului, fără a cheltui sume mari pentru a actualiza culoarea auto.

Metodele pentru îndepărtarea acoperirilor mijloacelor concepute

Cele mai frecvente instrumente utilizate de către proprietarii de automobile pentru a elimina vopsea, sunt:

 1. Zgura pentru curățarea suprafețelor autoturisme. Acesta este de obicei vândute în kit, în cazul în care, în plus față de argila cuprinde un spray de curățare (de asemenea, actioneaza ca un lubrifiant), ceară, poloneză și țesături cu micropori. Acest set de instrumente este, în general, se descurcă bine cu diferite tipuri de vopsele. După terminarea lucrului, folositi ceara pentru a freca suprafața să strălucească.
Cum să se spele vopseaua de masina - sfaturi și trucuri
Purificarea prin argilă
 • Paste de la zero. Pentru a spăla agenții de colorare, folosiți o pastă, care pot fi găsite în orice auto. Pune-l pe o pânză tare cu micropori, care este vândut în același magazin.
  Cum să se spele vopseaua de masina - sfaturi și trucuri
  Folosirea pastei de la zero
 • Benzina, kerosen. Aceste fonduri vor ajuta spala murdaria, dar fii atent - substanțele sunt bystrovosplamenyayuschimisya și pot deteriora grav finisajul vopselei existente.
 • plăcuțe de frână mai curate. În cazul în care săpun și soluție de apă nu funcționează, aplică un spray special pe o cârpă și ștergeți corpul. Se clătește site-uri de inscripție și după curățarea usca masina.
 • După îndepărtarea petelor de pe corp sau un pahar de vehicul este obligat să aplice ceara pe ea. El va preveni legarea coloranților pe corp.

  Alte metode de îndepărtare a vopselei

  Iată câteva metode de a scoate vopsea din mașină cu mijloace improvizate:

  1. soluție de săpun. Pentru a crea necesitatea de a colecta o găleată de apă caldă sau fierbinte, apoi se adaugă la șampon auto, detergent de vase sau săpun lichid de mână. Înarmat cu o cârpă cârpă sau un burete pentru feluri de mâncare, încercați să spele materialul de vopsea. În acest proces, solventul poate fi util pentru tine. Cu toate acestea, trebuie amintit faptul că anumite tipuri de vopsea în cutii și este foarte ușor de spălat cu apă și săpun simplu. Această tehnică este, de asemenea, utilă în cazul în care colorantul nu a avut încă timp să se usuce la soare. În acest caz, rata de spălare de o importanță capitală.


  Cum să se spele vopseaua de masina - sfaturi și trucuri
  spumă
 • Lacul de unghii pentru unghii. Utilizați orice mijloace în care compoziția este liberă de acetonă. instrument de calitate poate elimina vopsele de diferite tipuri, inclusiv - vopsea de sticla sau bara de protecție. Atunci când se lucrează, folosiți o cârpă plușate. Această tehnică ajută la o varietate de drivere. După terminarea calității necesare se spală locul în care a fost aplicat agentul de spălare.
  Cum să se spele vopseaua de masina - sfaturi și trucuri
  Lacul de unghii pentru unghii
 • Acetonă. Împreună cu solventul chimic, este potrivit pentru multe tipuri de vopsea. Cu toate acestea, trebuie amintit că, din cauza agresivitatea aceasta ar putea afecta stratul existent de materiale de vopsea de masina ta. Pentru a se stabili dacă această metodă, se aplică o cantitate mică de acetonă în zona auto deteriorate sau invizibile freca prejudiciului într-un vehicul cârpă îmbibată. Apoi elimina rapid acetona, folosind o bucată uscată și curată de pânză. Observați dacă apar modificări. Dacă observați că, în plus față de eliminarea vopseaua începe să se estompeze sau spălați vopseaua autovehiculului dumneavoastră, nu continuați. Dacă nu există nici un efect, încercați să măriți cantitatea de acetonă sau de colorare a otskrebite petele de pe suprafața mașinii. Curățarea poate avea loc în mai multe etape și necesită mișcări mecanice.
 • Solventul. Cel mai popular printre motocicliștii este white spirit. Se poate face față cu acrilice, pe bază de apă și a altor tipuri de vopsele, fără a strica aspectul vehiculului.
 • Apel către societatea de asigurare sau stație de benzină. Dacă aceste metode nu ajuta, ar trebui să evite orice deteriorare a autovehiculului de a apela la specialiști în pictură. În cazul în care vehiculul dumneavoastră este asigurat, nu este necesară nicio acțiune - apel doar un agent de asigurări. În cazul în care asigurarea auto este completă, aceasta trebuie să conțină o clauză care să prevadă pentru repararea prejudiciilor cauzate ca urmare a actelor de vandalism. Pentru a fi siguri de plata despăgubirii de asigurare, trebuie să verificați dacă sau nu să plătească o deductibile mare.

  Sfaturi și trucuri

  La efectuarea lucrărilor de curățare există câteva recomandări:

  • urmăriți cu atenție, nu a apărut acolo pe LAR, în plus față de substanțe colorante nedorite, vopsea masina ta;
  • Puteți utiliza lama atunci când sticla contaminată;
  • în cazul în care substanța de pe corp este gros, încercați mai întâi pentru a îndepărta excesul cu o racletă din plastic. A se evita contactul cu corpul din plastic;
  • Dacă aveți îndoieli cu privire la eficacitatea mijloacelor de mai sus, încercați să găsiți în magazinele de produse speciale pentru substanțele de spălare dintr-un container;
  • dacă nu ajuta metodele de mai sus, încercați să utilizați alcool izopropilic sau WD-40. Trebuie să fiți prudenți.

  De asemenea, dacă depuneți o cerere companiei sale de asigurare, asigurați-vă că nu va avea nici un impact asupra ratelor de asigurare în continuare. Fiecare companie de asigurari are propria sa politică în ceea ce privește astfel de cazuri. De asemenea, aveți grijă să respectați măsurile de siguranță atunci când se lucrează cu substanțe chimice inflamabile și toxice. Ele pot fi periculoase pentru piele, ochi, tractul respirator. urmați întotdeauna instrucțiunile și purtați îmbrăcăminte de protecție.

  De asemenea, nu uitați că solvenții pot spăla vopseaua. Cu toate acestea, această problemă poate fi rezolvată prin lustruire. In plus mijloace atsetonosoderzhaschie refinisare pot topit pur și simplu părți din cauciuc sau plastic.

  Înainte de a începe lucrul, verificați întotdeauna nu vatăme suprafața autovehiculului este un produs chimic. Dacă se deteriora permanent de acoperire în timpul de curățare, reparații auto va costa mult mai mult. De asemenea, să fie atenți atunci când se utilizează lichidul care a fost purificat prin plăcuțe de frână - aceasta promovează lac aburirii.

  A se vedea, de asemenea: Cum să atragă un mașini de camuflaj cu mâinile lor