Cum să se spele strat de vopsea

Pregătiți lucru. Pentru a face acest lucru, înainte de pete de reproducție, curățați bine jacheta praf perie uscată. Pe un loc discret verifica efectul curat pe bunuri materiale. Nu uitați - pentru îndepărtarea contaminării nu este lăsat o pistă clară, tratează nu numai la fața locului, dar, de asemenea, zona din jurul acestuia. Atunci când se lucrează cu pentru îndepărtarea petelor chimice sigur pentru a aerisi camera. Când se utilizează soluții de curățare folosiți un tampon de bumbac sau o bucată de țesătură albă. Aplicați pentru îndepărtarea petelor de pe marginile spre centru, prevenind astfel răspândirea pata.Pentru îndepărtarea petelor de grăsime, se presară cu sare și ușor freca. Se repetă procedura de mai multe ori, schimbarea de sare până când pata dispare. Încercați să spele resturile de săpun de rufe pete. Petele lipidici înainte de spălare se presară talc sau cretă, se acoperă cu hârtie cerată și fier de fier. La fața locului reziduurile se aplică o soluție făcută din 0,5 linguriță de sare 3 linguri si amoniac.

Pentru a îndepărta petele de cerneală din ulei folosind un tampon de bumbac umezit cu acetonă, kerosen sau terebentină și amoniac, apoi se usucă. Dacă pata de pe jacheta, în picioare lung, se umezește cu terebentina - se va inmuia vopseaua, puteți curăța bicarbonat de sodiu.

Petele proaspete de fructe sau a vinului a fost îndepărtat prin apă clocotită. Plot deteriorate se întind țesut pe veselă și la fața locului scurgerii cu apă clocotită din fierbător pentru a finaliza dispariția. Fii atent, dacă vă confruntați cu un produs cu culoare instabilă. la fața locului inveterat încerca să dețină peste un recipient de apă sau lapte fierbinte de fierbere pentru a absorbi, și apoi ștergeți-o soluție de oțet sau suc de lămâie.geaca de piele pentru o lungă perioadă de timp și să devină parte dintr-un dulap la modă. Ele sunt frumoase, confortabile de purtat și să păstreze căldura. Cu toate acestea, pentru a nu cumpărare a transformat o dezamăgire, este important de a alege produsul potrivit

Cum să se spele strat de vopsea

Luați în considerare cu atenție jacheta. Pielea trebuie să fie moale, cald, plăcut la atingere. Atașați la suprafața palmei modelului ales. piele naturală se încălzește rapid, în timp ce artificiale rămân reci. Privilegia produsele din vițel sau de piele de oaie, acestea sunt mai durabile și va fi purtat mai mult de un sezon, în schimb, de exemplu, porci.

Petreceți o batistă udate peste sacou. Dacă ar fi fost pete de vopsea, vă oferă o calitate scăzută colorate de copiere. Grosimea pielii trebuie să fie aceeași pe întreaga suprafață, inclusiv axilă și guler. De asemenea, pe calitatea jacheta din piele naturală poate fi fisuri, cute și scuffs. Citiți cu atenție eticheta de pe disponibilitatea informațiilor cu privire la producător și regulile de ingrijire.

Concurează jacheta. Încearcă să se deplaseze în jurul valorii în ea, ridicați mâna, îndoiți, stai jos. În cazul în care mișcările tale sunt dificile, sacou sau sac agățat pe spate schimbat, îndrăzneală cere o altă dimensiune. Blocarea completă piept trebuie să fie ușor pentru a fixa, iar cifra în același timp, nu ezita. Fii atent la mâneci. În cazul în care acestea sunt calități foarte adeziv mână, atunci nu cumpără un astfel de model. Verificați dacă apoi desfăcute toate nituire bune, nasturi, fermoare și butoane.

Alege o geaca de piele în conformitate cu figura ta. Desigur, fete subțiri se potrivesc aproape toate stilurile, de la „The Aviator“ la un sacou elegant. Doamnelor cu forme complete ar trebui să aleagă modelul clasic în negru sau maro. Dacă aveți solduri complete, echilibrul va ajuta jacheta forma cu un guler de blană.

Schema de culori este, de asemenea, important in alegerea unui model. sacou negru este versatil, permițându-i să se combine cu orice tinuta. maro cald, muștar și miere nuanțe sunt bune pentru toamna plimbari in parc navetiștii, și viu colorate geaca de piele înveselească și atrage atenția asupra persoanei.