Cum să se spele jacheta de la dreapta acasă

În timpul săptămânal de curățenie în curs de pregătire pentru săptămâna de lucru, puteți efectua sarcini diferite, de exemplu, pentru a efectua spalarea hainelor pe care le de fiecare dată amânată. După curățare nevoie nu numai de un dulap și elemente comune lenjerie de pat, din când în când trebuie să se spele jachete și chiar costume.Astăzi, vrem doar să-ți spun cum să se spele jacheta, și dacă o poți face. Considerăm că principalele metode de curățare a unui sacou costum realizat din materiale diferite, considerăm că modul de a curăța în mod corespunzător de îmbrăcăminte delicat astfel de mâini, și se spală într-o mașină de spălat.

Cum să se spele jacheta de la dreapta acasă

costum de afaceri a fost mult timp folosit de oameni din întreaga lume

curățare umedă

Multe gospodine cunosc bine, pentru a curăța jacheta, trebuie să-l transporta la curățătorii uscate, deoarece nu toate materialele sunt bine tolerate de expunerea la umiditate, ceea ce face și nu pot fi spălate la domiciliu. Mai mult decât atât, caracteristici de design jachete presupun elemente de cadru complicate de dimensionare și căptușeală interioară. Astfel, este nevoie de o abordare mai serioasă și atentă, mai degrabă decât pantaloni de aceeași culoare, spălătorie pe care am obținut excelent.

Cu toate acestea, în scopul de a economisi timp și bani, este posibil să se găsească o alternativă, și de a face procedurile de spălare la domiciliu. Se poate începe, de exemplu, cu curățare umedă, folosind o perie.

Această metodă de curățare este utilizat pentru o lungă perioadă de timp pentru diverse articole de îmbrăcăminte exterioară și el se va potrivi perfect pentru jacheta noastră. Ceea ce trebuie să facem:

 • Am atârna o jachetă pe un umeraș într-un loc luminos puternic de casa ta, astfel încât să puteți vedea îndeaproape întregul articol.
 • După ce a găsit pe zone tesatura murdare, cum ar fi în apropierea manșoanele sau buzunare le pot curăța cu o perie și o compoziție de curățare care constă din apă și amoniac. Dacă nu este, puteți utiliza oțet, nu este mai puțin eficace, și, de asemenea dezinfectează țesutului.
 • În cazul în care suprafața jachetei există pete mari murdare, puteți încerca să le aducă, folosind o perie și pete Remover. Principalul lucru este de a ridica un sacou cârpă pentru îndepărtarea petelor.

Cum să se spele jacheta de la dreapta acasă

Îmbrăcăminte pentru utilizarea de zi cu zi

Această tehnică permite de înaltă calitate și rapid pentru a curăța pantaloni de catifea cord, jacheta din catifea, un produs fabricat din lână naturală, care nu pot fi spălate în principiu, chiar și manual. În același timp, dacă vă este frică să deteriora materialul perie, puteți utiliza o cârpă moale, care nu este deversând gramada, și nu cad de pe piele.

curățare activă umedă

Poluarea căptușită de mai sus de curățare nu va fi posibil pentru a elimina necesitatea de a utiliza metode mai radicale. Să ne uităm la metoda de modul în care să se spele mantaua în duș la domiciliu:

 • În primul rând, aveți nevoie pentru a îndepărta petele și gras pe partea exterioară a mantalei, folosind o perie și vopsea.
 • Apoi, trebuie să disloce ușor produsul pentru a îndepărta praful de pe ea, și apoi să examineze cu atenție, încearcă să identifice o zonă deosebit de poluate.
 • Noi transporta o jachetă în baie și atârnă pe un umeraș de lângă duș.
 • Folositi apa calda, dar nu fierbinte, se spală ușor lucru.
 • Utilizarea perie delicată și detergent, zona contaminată lather, și să efectueze o curățare ușoară.
 • La sfârșitul aplicării compoziției de detergent, clătit jacheta noastră.
 • Acum trebuie să aștepte până când cea mai mare parte a umezelii să se scurgă, și apoi puteți transfera lucru brut în orice cameră a casei, cu o umiditate mai scăzută ventilată pentru uscarea suplimentară.


Abur, mantaua ar trebui să fie umed, nu trebuie să așteptați să se usuce complet. Pentru a nu deteriora materialul, călcat este nevoie să-și petreacă prin tifon sau pânză de bumbac. În cazul în care casa ta are un vapor, este posibil să se efectueze lucrările într-o poziție verticală, fără a fi nevoie să scoateți mantaua de la un umeraș. După uscare finală, produsul nostru va avea un aspect ordonat, odihnit.

Cum să se spele jacheta de la dreapta acasă

Utilizarea cabină de duș pentru spălare

Mulți oameni sunt foarte preocupați dacă vă puteți spăla jacheta, care are un număr mare de elemente lipite: umeri, fete, revere. Folosind procedeul de mai sus, produsul nu va fi pronunțată acțiune mecanică puternică, este cea mai delicată spălare, care este destul de acceptabil. Spre deosebire de tratamentul într-o mașină de spălat, un lucru menține constant forma sa, nu este frecare, nu trebuie dovedit, și nu se simte stres.

Rețineți că, în timpul unei astfel de curățare pentru a obține rezultate maxime, este imposibil de a utiliza apa fierbinte, contactul cu umezeala și ar trebui să încerce să reducă la minimum efectuarea de lucru în mod eficient. În acest caz, șansele de succes va fi să depună eforturi pentru 100%.

Dar nu toate jachete sunt exigente de tine, există o serie de produse, material care transportă în condiții de siguranță de rufe, nu numai manual, dar chiar și în mașina de spălat.

spălare automată

La domiciliu, rufele în mașina de spălat este cea mai bună opțiune, cea mai puțin intensiv forța de muncă și cele mai eficiente. jachete spalatorie potrivi modul cel mai delicat, clătirea temperatura minimă necesară, fără stoarcere și uscare. În cazul în care mantaua este cusută dintr-o tesatura foarte termocontractibile, cu atât mai mult de spin pe care doriți să eliminați programul. Numai în cazul în care caracteristicile tehnice ale mașinii de spălat nu vă permite să dezactivați de spin, expune-l la minim.

Cum să se spele jacheta de la dreapta acasă

Citiți întotdeauna recomandările din hainele înainte de spălarea cotoarelor

Este foarte important să se spele aceste lucruri, nu folosiți detergent de rufe regulate și lichid, compoziția de detergent gel. Pe lângă faptul că acest instrument este mai uniform spală murdăria din toate domeniile de îmbrăcăminte, deci este chiar și în vremuri mai bune pentru clătire. Reziduuri de detergent în țesătura hainei, asigurați-vă că să-l dai în bară.

Dacă intenționați să utilizați praful de spălat, programul mașinii de spălat setați clătire suplimentară pentru ao elimina, probabil, cu un șervețel.

clătire insuficientă determinați de divorț alb caracteristic, mai ales pe un material de culoare închisă. În acest caz, pentru clătire trebuie repetată. jachete de rufe cusute din țesături de bumbac, este de dorit să adăugați detergent balsam. Aceasta va ajuta la atenuarea reducerii materialului se pliază pe acesta, și mai ușor de călcat.

Dacă nu ai doar un sacou și un costum, puteți fi încărcat în mașina de spălat și pantaloni. Shared lucruri de spălare va ajuta la menținerea aceeași culoare și textura materialului. Este recomandabil să se șteargă lucrurile din costum aceeași cantitate de timp.

Vă recomandăm în continuare să clarifice modul în care să se spele și garderoba alte lucruri omului:

modul manual

Dacă vă aflați într-o mașină de spălat pentru a spăla jacheta pe care nu doriți să, o puteți face întotdeauna manual. Să ne uităm la modul în care să se spele jacheta, folosind tehnici manuale.

Ei bine, se pare să se spele pe mâini de lenjerie, jacheta din bumbac, haine din poliester. Jachete cusute din tesatura satin, pot fi spălate sau curățate manual sau uscat.

Cum să se spele jacheta de la dreapta acasă

Atunci când înmuiere obiecte delicate nu zelos în valoare de ea

 • Înainte de spălare, este de dorit să se înmoaie produsul pentru o vreme în apă caldă cu săpun, la poluarea într-o măsură mai mare se mutat, deoarece nu este recomandat pentru a freca si se framanta jacheta umed. Toate rufele se reduce la plonja lucrurile în apă și trăgând de ea.
 • După spălare, trebuie să vă clătiți bine hainele. Nu fi leneș, este necesar să se schimbe apa de 2-3 ori pe net. Pentru a scapa de cantitatea principală de apă, așezați cu grijă jacheta în baie sau bazin, aplatiza, lăsați să se scurgă apa. Nu îndepărtați produsul, șoc puternic.
 • Atunci când fluxul principal de apă în jos, jacheta poate fi plasat în baie pe un umeraș, îndreptați-o și se lasă timp de o vreme, iar apoi sa mutat la o cameră sau pe balcon. În acest caz, căldura de la baterii și lumina soarelui pentru a ascunde mai bine. Fierul este recomandat pentru ușor de produs umed, nu uscat până la sfârșit.

jachete moderne sunt realizate din mai multe țesături de îngrijire diferite, care pot fi diferite în mod dramatic. În funcție de instrucțiunile de eticheta de pe haine, puteți utiliza rufele la domiciliu, dar este întotdeauna recomandat să facă foarte atent.

Dacă nu găsiți puterea pentru o astfel de curățare, sau frica deteriora foarte mult de scump, lucru de înaltă calitate, nu merită riscul, doar da la curățătorie chimică, lăsați experții în mod corect și eficient se ocupe de haine. În caz contrar, puteți încerca să curețe sau să spele jacheta la domiciliu.