Cum să se spele cojoc la domiciliu full-mașină de spălat rufe

Multe fashionista moderne ales pentru piele de oaie natural sau artificial de iarnă. Dar această formă de îmbrăcăminte exterioară pete vizibile pe care doriți să le afișați corect. Există mai multe moduri de a face acest lucru la domiciliu, fără servicii de curățătorie chimică.Cum să se spele cojoc la domiciliu full-mașină de spălat rufe

straturi curate pot fi efectuate la domiciliu

Grija pentru piele de oaie naturale

piele autentică este întotdeauna apreciat Outerwear de femei. Aceasta costă scump, și de îngrijire, de asemenea, necesită o deosebită. În cazul în care produsul este murdar, puteți încerca să aducă la fața locului la domiciliu.

piele de oaie din piele Real a facut din piele de oaie special prelucrate. Acest lucru ar trebui să fie informații pe eticheta produsului. Puteți găsi sfaturi privind îngrijirea și spălarea.

Multe femei se confruntă cu posibilitatea de a alege dacă să șteargă un cojoc într-o mașină de spălat. Dar producătorii și comercianții cu amănuntul sunt puternic sfătuiți să nu facă acest lucru. Această procedură poate afecta permanent chiar și piele de oaie, realizate din materiale artificiale. Dacă doriți să actualizați sau să afișeze pete în blana naturala, este mai bine să folosiți curățare chimică.

Murdaria, grasimea si absoarbe excesul de umiditate și grișul de amidon din cartofi. Aceste produse nu sunt în măsură să lumineze pielea, chiar și cu frecare. Ele pot fi folosite pentru materiale naturale. În cazul în care petele sunt proaspete, efectul acestor fonduri vor fi maximizate.

Real pielea nu trebuie frecat cu sare și umedă. Apa se usuca, dar materialul poate deveni greu și deformat. In astfel de cazuri, elementul îndreptați și uscat natural. După aceea produsul este bine malaxat mâinile sale pentru a restabili elasticitatea pielii.

zonă și gras blocată (cu mânecă lungă, guler, buzunare) recomanda curățate după rece, înainte de depozitarea de vară. Scapă de astfel de probleme vor și amoniac lichid pudră de dinți. Componentele se amestecă și se aplică pe zonele problematice. Dacă este necesar, folosiți o perie rigidă.Cum să se spele cojoc la domiciliu full-mașină de spălat rufe

Elimina perfect pudră de dinți onctuozitate cu mâneci și buzunare

Piele de oaie spălat artificială

Outerwear din material nenatural este expus la contaminare. Cum să se spele din piele de oaie comandă rapidă promptă. Pentru multe lucruri care nu sunt disponibile în mașina de spălat rufe. Producătorii recomandă să efectueze acest proces manual.

Dar dacă hainele artificiale trebuie să se spele, puteți folosi mașina de spălat. Pentru a nu strica produsul, urmați reguli simple:

  • Mașina de spălat în mașină trebuie să aibă funcția de „Spălare delicată“ sau „spălare manuală“. Aceste moduri sunt atent clare lucru cu vătămări minime pentru ea.
  • Pentru a alege din piele de oaie produse speciale de curățare care pot fi achiziționate în magazin. Bună spălare afară înseamnă să aibă grijă de produsele din lână.
  • Temperatura apei nu este mai mare de 30 de grade. Dacă este mai mare, îmbrăcăminte exterioară faux deteriorate cu ușurință și se poate contracta. Vor suferi haine de blană: mototolite și piardă proprietatea.
  • Așa că detergentul nu rămâne în interiorul materialului, aveți nevoie de un lucru suplimentar de clătire. Dacă nu, atunci când pulbere uscată sau gel va lăsa urme.
  • Mai bine să nu presare lucru în mașina de spălat. Dar îl puteți folosi în prezența funcției de rotire la turații joase.
  • Se îndepărtează excesul de apă din straturi folosind prosoape buclate. Pentru a face acest lucru, atârnă pe un umeraș și apăsați ușor prosopul.
  • Se usucă hainele departe de surse de căldură (baterii, uscătoare speciale și așa mai departe). Ar trebui să se usuce treptat.

Cum să se spele cojoc la domiciliu full-mașină de spălat rufe

straturi de spălare de mână ar trebui să facă o soluție de săpun, și puneți-l pe produs

Dacă decideți să spele hainele acasă manual, atunci acest lucru ar trebui să fie gata. Capacitatea de a face o soluție de săpun (puteți lua pudra delicat). Dublenku bine suprafața plană pentru a îndrepta partea greșită în jos. Umeziți o cârpă moale cu apă și ștergeți ușor lucru.

După spălare, clătiți produsul trebuie să fie bine. Acest lucru se poate face în duș. Evitati apa de înmuiere: trebuie să se spele numai departe de detergent. Stergeti cu un prosop lucru și atârnate la uscat.

Producătorii de piele de oaie naturale și artificiale nu recomanda să se spele acest tip de îmbrăcăminte în mașina de spălat. Pentru a avea grijă de aceste lucruri veți avea nevoie de un detergent special. Când un lucru este nevoie de curățare, este mai bine să utilizați de curățare uscată sau delicată de a face totul acasă.