Cum să se simtă demn de o viață mai bună

Ieri sa dus la culcare, la trei dimineața. Pregătirea mese pentru masă festivă ... de ziua lui. Femeile mă vor înțelege. Atât de mult pentru a face! Atât de mult pentru a face! Soțul ei este încă nici un bun. În primul rând am supărat, dar apoi m-am obișnuit. Cu toate acestea, familia, gândiți-vă o dată.În acest moment, soțul meu mi-a dat un aspirator - frumos, strălucitor, o mulțime de butoane. Conduc cu mâncăruri festive din bucătărie în cameră și, între ori, eu admir. Am de gând sâmbătă curățenia de primăvară.

Uneori cred că am devenit o unitate de origine, care sunt în mod constant modernizarea, blender, masina de tocat, iar acum a fost atașat un aspirator ultra-modern. Voi face cu temele mai rapid și mai eficient.

Femeia care a citit în romane, rareori se trezește în mine.

Am întâmplat recent. Mă duc în seara, cred, ca o lecție pentru a verifica ceea ce este pentru cină pentru a găti, dar aici - este! Ce formă! Ce culoare! Piele! Manere! Și cât de multe birouri! În ochii întunecat. Vreau sa! Vreau sa! Vreau sa!

Rapid în sine a condus într-un sens. Gândește-te! Unde sunt eu cu geanta ei de cumpărături, și în cazul în care „l“ cu eticheta lui strălucitoare și perfecțiune. Pune înapoi, așa că nu-mi pun.

Sunt fericit? Ce prostii. Eu, ca orice femeie, cota sa. Mi se pare cântărit cu generozitate cea mai grea piesa. Eu poartă crucea cu umilință și cu răbdare. Și cine este acum ușor?

Ce vreau? Că soțul și copiii ei erau bine hrăniți, sănătoși, senior fixat la o egalitate de puncte pentru juniori română scuipatul oprit, iar soțul meu în cele din urmă a mers la coafor .... Și ce înseamnă să vrei pentru tine?

Mmm ... nuuu ... mmmm ... eeee ... cu excepția cazului în "ei" ... elegant, frumos, luminos. Aș dori să vină și să lucreze kaaak ... Oh! Da, lasă-mă în pace cu dorințele tale! Am atât de multe de făcut! Atât de mult pentru a face! Soțul ei este încă nici un bun ...

M-am gândit atât de obosit, epuizat „cota sa de“ Svetlana până nu a fost încă învățat să radieze o stare de brand nou. Cum a făcut-o? Nimic complicat!


La doar câțiva pași pentru a vă ajuta să vă simțiți fericit și demnă de o viață mai bună:Ați devenit obișnuiți să creadă că nu este vrednic de iubire, grijă, cadouri romantice, lucruri de calitate, și de vacanță de cinci stele, iar acum se va face contrariul.


2. Explicați de ce ar trebui să trăiască o viață fericită, pentru a obține cele mai bune cadouri pentru a avea grijă, dragoste, grijă și atenția bărbaților.

  • pentru că am fost o femeie;
  • pentru că darurile mă face fericit, iar când eu sunt fericit, eu pot da energie și de a inspira omul ei;
  • pentru că soarta așa meu - să fie fericit!


3. Scris continua fraza, „eu ar trebui să, pentru că ...“


4. Așezați foaia de fraze gata făcute de lângă patul lui.

Pe parcursul celor 21 de zile, reciti-le în fiecare zi, timp de 10-20 de ori înainte de a merge la culcare și după trezire la fel de mult. Cu regulate (non-stop) îndeplinirea condițiilor pe care le-au format o atitudine nouă.


Timp de un an, am încetat să mai ascund dorințele lor. Sunt sigur că este demn de cel mai bun! La o lună după reîncarnare mea, soțul solemn mi-a dat geanta râvnit. O zi de naștere invita într-un restaurant de lux.

Avem planuri mari. Vom Bali, mă duc prin programul de sănătate, am pierdut 10 kilograme, a învăța să călărească un cal, înscriși în dansuri latino-americane și a început pictura.

Și copiii, soțul? Ele sunt fericit! Și cum ar putea fi altfel, cu un astfel de număr de viață agitat, entuziast și mulțumit de o femeie? - distracție râs mai tânăr și mai frumoasă Svetlana.

I - Pavel Kolesov.

antrenor de afaceri, cercetător, antreprenor.
Proprietarul cel mai vechi centru de formare din Tomsk.
Consultant. Antrenorul.

Expert pe competențe rapide și eficiente de învățare ale oamenilor.

Îmi place să înțeleg ce e de lucru - și trimite-l la oameni.

Nu pot sta drum lung, complicat și lung.
Îmi place pentru a obține rezultate rapid și ușor.
Și îmi place să învețe pe oameni.

În mod constant Ma antrenez, să dezvolte și să uite, cum altfel poti face un simplu, mai ușor și mai bine.

Cu o listă de unde și cum am învățat - pot fi găsite aici.

Fiecare atelier de formare și ma ajutat să merg mai departe.
Obținerea unor rezultate. Pentru a deschide noi orizonturi.
Conversia cunoștințele și abilitățile dobândite în bani pentru ei înșiși și pentru clienți.
Consolidarea eficienței vieții.

Scopul meu principal:
te ajuta cu ușurință și rapid atinge scopurile lor.
Deveniți mai mult succes, fericit și plin de bucurie persoană.
Câștigați mai mulți bani și să aibă mai multă distracție în viață.
Pentru a spori eficiența și de a face cu ceea ce te oprește mergi mai departe.

Sunt de formare și lucrează la modelarea strategiilor de succes timp de 14 ani.
Caut ceva care chiar funcționează - și să pună în aplicare în viața lor.
Și apoi m-am ajuta să-l introducă altor persoane.

Marketing, vânzări, expunere, NLP, Erickson hipnoza, dostigatorstvo - acestea sunt domenii în care eu sunt acum cea mai mare parte funcționează.