Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

bufneală suficient. E timpul pentru a ajunge la afaceri, sau mai degrabă - pentru organism. Primăvară, soare, căldură și culoare, și apoi vacanța de vară fierbinte fierbinte pe mare, plajă și bikini. Să strălucească, și minunat de frumusețea corpului său, acum este momentul să ia măsuri.Cum de a intra in forma pentru vara la domiciliu

Inițial - credința în tine. Focus pe un rezultat bun - succesul de 50% din munca.

Parametrii de model - nu standardul de frumusețe. Frumusețe - piele întinsă, corp bine îngrijit, dar și capacitatea de a sublinia demnitatea figurii feminine.

Luați în considerare unele retete de frumusete sunt disponibile pentru fiecare dintre sexului frumos!

1. Putere. Începe calea de transformare a urmat cu alimentația corectă. Dulce, sărat, gras, prăjit - interzis. Trăiască legume, fructe, fierte sau aburit, pui, iepure, curcan, soiuri de scăzut de grăsime de pește. Legume și fructe - o sursă de vitamine și minerale esențiale pentru organismul feminin. Adăugați dieta ulei vegetal, ulei de măsline, semințe de in. Ele sunt bogate in vitamina E, care este o necesitate pentru piele, pe care-l face elastic. Trebuie doar să revizuiască ușor dieta pentru a aduce organismului, pentru o lună sau pentru un maxim de 2-3.

Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

2. Baie și duș. Douches în dimineața ridică nu numai sistemul imunitar, dar, de asemenea, conferă pielii elasticitatea necesară. Iar seara - o baie cu uleiuri aromatice și sare de mare. Ele ajuta cu diverse boli de piele, microtrauma stimuleaza circulatia sangelui, pielea este plasat netedă. Este, de asemenea, o modalitate de a combate coaja de portocala temut. dieta de lapte de baie sunt beneficii incredibile - cum ar fi pielea, hranește, și pe tot corpul. Și vă puteți trata cu baia ta preferata cu petale de trandafir - un efect cosmetic, poate nu, dar starea de spirit se îmbunătățește imediat!Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

3. O altă modalitate ușoară de a pregăti corpul pentru vara la domiciliu - utilizarea uleiurilor. De exemplu, uleiul de măsline sau ulei de seminte de in nu pot fi incluse numai în dieta, dar, de asemenea, le-a frecat după o baie. Pielea devine catifelată la atingere. Această procedură simplă ajută să-l hrăni cu substanțe utile.

Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

4. Apăsați. Este indispensabil dacă doriți să arate sexy în bikini. De preferință, în fiecare zi pentru a lucra toti muschii - până la epuizare înainte de senzație de arsură. Da, această opțiune nu este foarte tentat, dar centimetri va merge în față.

Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

5. Plimbare în aer curat. Mersul pe jos și de funcționare - surse de sănătate și un corp frumos, nu uita asta. Și dacă mersul pe jos este implicat întreaga familie, acesta este, de asemenea, o taxa de bună dispoziție pentru toți membrii activităților grupului.

Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

6. Miere împachetări pentru pierderea in greutate la domiciliu. Acesta este un cadou pentru corpul tau, mierea are beneficii imense pielea. Aceasta este o luptă împotriva celulitei, alimentație a pielii. corp elastic și tonifiat cu silkiness incredibil - ceea ce aveți nevoie în timpul verii. Și dacă vom adăuga masaj de miere, întrebarea cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu, va dispărea de la sine.

Cum să se pregătească corpul pentru vara la domiciliu

Aceste sfaturi simple despre cum să piardă în greutate pentru vara rapid și ușor, da într-adevăr un rezultat bun. Principalul lucru - nu fi leneș și te iubesc!