Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Sunteți obosit, deprimat și de-energizat? Nu în starea de spirit și vitalitatea? Intuitiv simt scurgere de energie și vitalitatea? In acest articol voi vorbi despre care reduce vibrațiile și ia energie. Precum și energia de întoarcere a cel mai simplu, cel mai rapid mod.Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Motivele pentru care există o ieșire de energie și vitalitate

Energia „curge departe printre degete“, iar campul vostru energetic este distrus atunci când:

 1. berate ei înșiși și numesc cuvinte rele
 2. „Trageți“ zâmbetul de pe fața ta atunci când doriți să plângă
 3. bârfă, vina, discuta
 4. Tu lucrezi pentru ura munca, plin de ură
 5. Sunteți în compania oamenilor „toxici“, care sunt întotdeauna negative
 6. Sunteți în căutarea pentru o „pilula magica“, care într-un moment se va schimba viața
 7. Te consideri nedemn de dorit
 8. jignit și supărat pe oameni fără a le da motivele pentru emotiile lor
 9. Sunteți de acord atunci când sufletul cere să dea
 10. discuta politica, de stat, țară, birocrația și drumuri proaste
 11. Negi-te de plăcere, de lucru cu ultimul său tărie
 12. suferă de dragul unor obiective neclare
 13. motiva ei înșiși, pe baza unor valori false
 14. Nu dezvolta abilitățile creative
 15. comunica cu oameni care nu sunt interesați
 16. „Nas febrila in viata altcuiva“, inclusiv discutarea vicisitudinile vieții și vedete de cinema, pop
 17. frică să facă un pas și îndeplini visul drag
 18. tot timpul pentru a păstra emoțiile lor, fără a le lăsa ieșire
 19. Tu dedica mult timp pentru a lucra un pic mai aproape
 20. Uiți culoarea cerului de vară, toamnă pădure, sunetul de râs pentru copii și cât de frumos zâmbet unei persoane dragi ...

Dar am pentru tine și o veste bună! Există modalități eficiente de a recupera energia și să o umple toate domeniile vietii tale.

Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Cum să se întoarcă energia și umple viața cu culori strălucitoare

Fluxul de energie este îmbunătățită și câmpul energetic este restabilită atunci când:

 1. cum ar fi corpul fizic, luând-o în orice mod posibil și să aibă grijă de ea (tratamente spa, exercitii fizice, de îngrijire și igienă)
 2. mânca în mod corespunzător și corect, luând vitamine și suplimente alimentare de înaltă calitate
 3. comunica cu cei care te înțelege, susține și inspiră
 4. călătorie, petrece timp în locuri noi, umple sufletul cu emoții luminoase
 5. Întâlnește Oameni Noi
 6. să mențină ordinea și curățenia în casa ta și de la locul de muncă
 7. spațiu de energie curată periodic în jurul tău
 8. dezvăluie într-un potențial creativ: cântă, dans, scrie poezii, joaca un instrument, vopsea
 9. de lucru cu temerile lor, izzhivaya lor
 10. a scăpa de vina
 11. uita despre trecut, trăiesc în prezent și planifica viitorul
 12. Ai mers pe jos în aer curat, petrece timp în natură
 13. încercați ceva nou și de a schimba periodic stilul de îmbrăcăminte, coafura, feluri de mâncare familiare și așa mai departe
 14. Sfârșești „relație mort“
 15. asculta vocea interioară, și, pe această bază, să ia decizii
 16. invata ceva nou, pentru a se dezvolta, du-te la traininguri și cursuri care sunt interesante pentru tine
 17. se formează limitele spațiului personal și să învețe să spună „nu“ în cazul în care este contrar intereselor tale
 18. Noi trăim așa cum doriți și urmați visele
 19. teshite divertisment ego-ul: merge la cinema, teatru, concert și restaurant
 20. giugiuleală cu cei dragi, pentru că o persoană trebuie să fie fericit cel puțin 8 îmbrățișări pe zi.

Un total de 20 de reguli simple, care se va modifica în mod semnificativ modul de viață și vă va umple cu energie, dezvăluie lumina interioară. Pur și simplu le încorpora în viața ta. Și fii fericit.

Ce te ajută?

Vă mulțumim Alyonushka și pentru acest articol interesant, sunt complet de acord cu tine în vsom.Ya a absolvit facultatea de medicină și a studiat farmatseticheskuyu meditsinubpotom sdela două cursuri de masaj și kinetoterapevt studiat medicina orientala.
Și așa am trăit fericiți, trebuie să promovăm valorile morale și spirituale, care includ stil de viață sănătos, care constă din 4 piloni de sănătate:
1) legătura noastră spirituală cu Creatorul, este de mare importanță în viața noastră. Rugăciunea Devotat ne conectează cu Domnul tuturor lucrurilor vizibile și invizibile, energia sacră pătrunde în corpul nostru întări sufletul și telo nostru. armonie emoțională este, de asemenea, un factor important în menținerea sănătății, emoțiile noastre, pentru că fiecare organ are propria emoție. Emoția de bucurie-inimă, ficat, furie, frica, rinichi, pancreas, nostalgic, pulmonare, tristețe. Din armonia acestor emoții depinde de starea funcțională a diferitelor organov.Narushenie 10 porunci duce la apariția diferitelor patologii ale stratului fizic.


2) odihna si somn au nevoie de sistemul nervos central și a sistemului endocrin, astfel încât acestea sunt în stare bună de energie, pentru că ei gestiona toate organele interne.

3) Pregătirea fizică și sport, acesta se produce in timpul efortului fizic, pentru a îmbunătăți circulația sanguină și eliminarea toxinelor din organism. Este foarte important pentru gimnastica coloanei vertebrale. Coloanei vertebrale este axa brațului sau suportul scheletului. Pe aceasta depinde funcționarea tuturor organelor interne, din cauza gropilor care ies vasele de sange si nervii din vertebre, care merg la toate organele interne. Vertebrele sunt combinate cartilajului care face mișcările noastre netede și la prețuri accesibile. Absența dieta și exercițiile fizice duc la o schimbare de discuri și aceste discuri inadecvate, mai ales în cazul în care cartilajul este distrus, atunci, ar trebui să deteriorarea vaselor de sânge și nervi, organele interne pentru acest motiv va avea de suferit, motiv pentru care gimnastica este atât de important.
Alimentația sănătoasă și Bada-4 post zdorovya.Vy, de asemenea, upamyanule de o dieta sanatoasa, care este de mare importanță pentru napshego, zdorovya.Kstati Bada de bună calitate, de asemenea, o valoare ogromneuyu pentru poderzhkoy noastre zdorovya.Ved una dintre proprietățile de suplimente alimentare îmbogățite nutritive necesare veschestvami.vitaminami alimente, mineralami.Potomu că terenul nu conține o cantitate suficientă de minerale și, prin urmare, produsele alimentare săracă în vitamine și a mâncat mineralami.A vorbi despre calitatea badah.to acestea trebuie să aibă certificate de calitate sau: ISO 9000-9002, etc, sau FDA, Do HAAL.Esli Bada imyut cel puțin una dintre aceste certificari sunt de înaltă calitate și nu conțin hormoni, medicamente, viermi.
Ești foarte frumos vorbind despre iubirea infinită și vă mulțumesc, și capabil de activating'd dori să adăugați ADN kletku.Ya un alt detaliu care apar la nivelurile biochimice și hormonale din oameni care sunt capabili să dea lyubov.U doi iubiți sau soți sentimente unul pentru celălalt este hormonul dorința dopamin.Etot hormon este eliberat chiar și atunci când ne place ceea ce vasul sau napitok.Stoit vom vedea doar ca imediat iese în evidență aici, la acest gormon.I doi soți dacă dragostea adevărată între ele după actul de iubire care cauzeaza bine dopamina Lanie și cade în sânge la două viață necesare hormoni prolactina si oksitotsin.kotorye da un sentiment de satietate si hormoni pakoya.Sam orgasmul se produce sub influența dopamina.I în plus, organismul pierde o mulțime de sil.Poetomu pentru a restabili puterea corpului are nevoie de aceste doi hormoni chyudestnye. acesti hormoni au un rol foarte important în lipsa corpului lor duce la un atac de cord și insultu.Potom oxitocina joacă un rol foarte important în sex feminin sfere.Oksitotsin ginecologice are un rol foarte important în comportamentul oamenilor în ovschestve, sotsializatsii.Go oryat copiii cu autism nu au suficient de oxitocina precum și la copiii cu psihologic otkloneniyami.Kogda acestea sunt prezentate de dragoste, afecțiune și îngrijire în sânge la 2 chudestnyh gormonov.Uchonye a stabilit că părinții place că îngrijirea dezmierdare proteja copiii lor pastupayut deja în sânge chudestnye hormonii de fericire si hormoni pakoya.Eti minunate intra în fluxul sanguin și călugării și toți oamenii care au o relație cu Dumnezeu prin rugăciune. Lipsa de dragoste în familie și în relațiile intime dopaminei dependență ca narkotikam.Ono provoacă o dorință care nu este îndeplinită, și necesită repetarea constantă a nesatisfăcute fizice akta.Iz Oameni stanrovyatsya.nervnymi silu.I fizice iritabil și pierde cel mai trist lucru că, dacă sângele nu este vine prolactina si oxitocina Neuronov mor, ceea ce duce la o dragoste poslledstviyam.Poetomu foarte trist este sensul vieții și sănătății.

Articolul evidențiază pierderea de energie majoră a factorului uman. De exemplu, eu nu încerc să tacă pe o altă provocare. Oamenii din jurul nostru sunt înfășurate și hărțuită lor și problemami.Zabotlivee ar fi necesar ca noi toți să fim noi înșine și la oameni.

Mulțumesc. informații foarte utile.

20 de ani, du-te la formare, toate cele 20 de puncte de recuperare a energiei sunt prezente în viața mea, iar energia este încă acolo. Cât de multe pot aminti, mereu repede a obosit, eu dorm în timpul zilei. Mai ales după exercițiu. Ce e în neregulă cu mine
asa?

webinar deschis

 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Întâlnirea de la Moscova

 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Theta Healing

 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire
 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire
 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire
 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

afla mai multe

 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Aboneaza-te la newsletter

 • Cum să se întoarcă de energie 20 motive pentru scurgerea forțelor vitale, puterea de gândire

Contactul cu sprijinul școlilor