Cum sa scapi de stres la domiciliu

Capacitatea de a obține în timp util scapa de stres si tensiune - o abilitate mult mai mare nevoie, mai ales pentru omul modern, care este în mod constant influențată de factori de stres. Nu pentru a aduce la consecințe mai grave, este necesar să învețe cum să lupte apatie, apatie, și starea de spirit proasta. Există mai multe modalități de a scăpa de stres în casă.Semnele tipice de stres

Cum sa scapi de stres la domiciliu
Cum sa scapi de stres extrem

Trebuie să știi principalele simptome pentru a înțelege mai bine natura stresului. Toate funcțiile pot fi clasificate aproximativ într-una din cele trei grupe:

 • emoțională;
 • fiziologice;
 • comportamentale.

fond emoțional sub influența stresului și tulpina modificări. Apare sentimentul inexplicabil de dor, persoana devine iritabil, nemulțumit de el însuși și viața lui. El își pierde interesul pentru entuziasme apuse, o tranziție lină într-o depresie profundă, care este de a scăpa de fără ajutorul unui specialist este foarte dificil. Această stare de stres amenință o nemulțumire complet cu viața lor, pierderea sensului existenței, ceea ce duce la o cădere nervoasă.

simptome de stres psihofiziologice exprimate în tulburările de somn, cosmaruri sunt în cauză, există transpirație excesivă, uscăciunea gurii, dureri musculare, din cauza tensiunii constante. creșteri de presiune, care suferă de inima și vasele de sânge. Agravata de situația în care a exacerbat boli cronice. Pierderea in greutate este posibil, tulburări de vedere, slăbiciune de memorie. Persoană care desfășoară gânduri negative, care nu ia decizii adecvate și să ia inițiativa.

Cum de a organiza o auto-tratament

Cum sa scapi de stres la domiciliu
Găsiți hobby-ul tau preferat

Atunci când se analizează modul în care pentru a scapa de depresie si de stres, este necesar în primul rând, să acorde o atenție la metode simple și accesibile de deturnare și îndepărtarea excesului de tensiune.

Găsiți hobby-ul tau preferat

Una dintre cele mai eficiente metode de a rezolva problema stresului - găsi activitatea preferată. Hobby-uri - o distracție utilă și plăcută, care aduce satisfacție. Și toată lumea poate face ceea ce este mai aproape. De exemplu, terapeuti au observat mult timp că lectura este un remediu excelent pentru nevroze și alte tulburări mintale.

Cum de a alege pe placul lor? Uneori agitația constantă a oamenilor uita de propriile lor interese, este suficient să se calmeze și amintiți-vă că, în trecut, a ajutat pentru a distrage atenția și ton într-un mod pozitiv. Mulți ajuta la plimbări și drumeții. Puteți combina utilul cu placutul, și să aducă camera.

Caută momente frumoase și imprinting ajută la crearea unui miracol și să transforme sufletul. Cadrul poate prinde nimic, zâmbind trecătorii, puritatea de opinii pentru copii, frumusetea naturii, trucuri unice animale de companie. Aceasta este o modalitate foarte bună de psihoterapie. Se ascunde în spatele lentilei, un om învață să vadă și să-și amintească momentele minunate ale vieții. Aceasta este o abilitate valoros, care este util în viața de zi cu zi, schimbarea reprezentarea persoanei cu privire la aceasta.

Ne putem aminti hobby-uri lucru manual. Mulți calm atunci când tricot, trage, decora, colecta puzzle-uri, țesut macrame, brodate cu margele.

De tricotat ca o modalitate de a calma, mai cunoscut inca din cele mai vechi timpuri.

Cum sa scapi de stres la domiciliu
De tricotat ca o modalitate de a scapa de stres

Tehnici orientale recunosc acest hobby, de tricotat se produce puncte de masaj pe degete, care este produs de impactul asupra sistemului nervos uman.

Lista de hobby-uri uriașe, în timpul perioadelor de stres pot fi implicate în procesul de colectare sau de reproducție de pește, pentru a asculta muzică sau dans, face o plimbare cu bicicleta, sport, găti un fel de mâncare interesantă pentru o lungă perioadă de timp găsit rețeta. Trebuie reamintit faptul că armonia ar trebui să fie în interiorul, atunci nici un stres va fi teribil. După toate evenimentele persoanei evaluate în ceea ce privește propriile lor reacții la acestea.

atletism

Problema este, cum să scapi de stres si depresie, perfect rezolvate cu ajutorul activitatii fizice. Fiziologia este de așa natură încât chiar și atunci când greutăți libere întâmplă producerea de endorfine, care sunt responsabile pentru starea de spirit buna. Obligatoriu plimbare în aer curat, de contact cu ajutorul naturii pentru a găsi echilibrul interior și calmează-te, să-și reconsidere viața lui.

Exercitiul este o mare tensiune scuti de muschi, ceea ce este foarte important în a scăpa de stres și nevroză. Great loc de muncă cu această sarcină de funcționare și de fitness, înot și ciclism. În plus, clasele afectează și sănătatea fiziologică a organismului. Dovedit că persoanele active sunt mai puțin afectate de stres și cu atât mai ușor este de a transporta.Cum sa scapi de stres la domiciliu
Sporturi sub stres

Activitatea fizică nu elimină cauzele stresului, dar ajută la reducerea consecințelor. Principalul lucru este să ne amintim că totul este bine cu moderatie. Supraîncărcați corpul prea, nu-l merita.

dieta adecvata

Ajuta scapa de stres si o dieta adecvata. Balanța și produse naturale - cerințe esențiale dieta în vremurile grele ale vieții. Trebuie să utilizați în mod corespunzător alimente pentru aceasta ar trebui să urmeze reguli simple:

 • nu este nevoie numai atunci când o foamete forțat să nu te forța în valoare de ea;
 • mânca prea mult în timpul perioadelor de stres nu poate fi;
 • produse alimentare trebuie să fie atent mesteca;
 • ar trebui să bea apă de o jumătate de oră înainte de mese sau de cel puțin o oră după ingestie;
 • dieta ar trebui să fie variată;
 • Să acorde o atenție pentru a bea regim.

Uneori, pentru a stabili starea de spirit ar trebui să vă răsfățați cu feluri de mâncare preferate, mananca inghetata sau o felie de tort, o felie de ciocolata. Nu este necesar să bea o mulțime de cafea sau de a se implica în inginerie de putere, alimente condimentate sau sărate, junk food. Atunci când este necesar stresul să renunțe la alcool și țigări, acestea dau un ajutor temporar, iar apoi există efectul opus, iar situația se înrăutățește. Puternic peste ușor pentru a elimina ceai de menta sau tinctura de Leonurus.

Cum sa scapi de stres la domiciliu
Importanța dieta adecvata nu poate fi ignorată

Vitaminele joaca un rol important, de alimentele pe o persoană trebuie să primească toate substanțele nutritive pentru o viață sănătoasă. vitamine utile, într-o perioadă de mare stres emoțional și fizic necesită mai mult:

 • vitamina B, care este un mare ajutor în nevroze (crește stresul, imbunatateste atentia, memoria, coordonarea motorie);
 • acid ascorbic, este necesar pentru organism pentru a elimina efectele stresului, vitamina C reduce tulpina mentala, imbunatateste absorbtia vitaminelor din grupa B.

mâncare gătită este mai rău absorbit de către organism. Cele mai bune alimente pentru o perioadă de stres emoțional - fructe și legume proaspete, nuci, miere de albine.

Lucrările la expresii faciale

Comunicarea emoțiilor și expresii faciale dovedit de oamenii de știință. cercetare și datele obținute au fost făcute empiric că anumite expresii faciale pot provoca tristețe, furie, bucurie. Alte studii au arătat că lipsa de expresii faciale au un impact negativ asupra comportamentului individual, slăbește raportul emoțional.

Cum sa scapi de stres la domiciliu
Nu e de mirare că se recomandă să zâmbească, chiar și prin forță. Organismul încă îl consideră ca o expresie de bucurie și fericire, și starea emoțională vor fi strânse. În plus, întotdeauna zâmbet dezarmează, în situații dificile, nu este necesar pentru a merge mai departe, pentru a răspunde la abuzul, pe care tocmai l ignora și zâmbet. Acest obicei dragut va reduce negativitatea și a scăpa de gânduri neplăcute.

Comunicarea cu familia

Comunicarea cu cei dragi, familie, prieteni, o modalitate foarte bună de a urma scutire de la stres.

Conform statisticilor, primind astfel sprijin aproximativ 43% Rumyniyan.

Inima de a vorbi inima cu cineva de incredere, de a promova descărcare emoțională, permite scuti de stres, a scăpa de gânduri rele. Suportă aproape orice altceva contribuie la creșterea respectului de sine și de a găsi sensul vieții.

stropi de emoții

Mulți oameni sunt destul de secretos, și se acumulează o mulțime de emoții. Furie, tristețe și bucurie, cer chiar libertatea, dar de multe ori nu pot găsi o ieșire negativă, distruge o persoană din interior. Atunci când oamenii se ascund de multe ori sentimentele lor, ei găsesc încă o cale - în lacrimi și isterici, conflictele interne, depresie si de stres. Prin urmare, este important să se găsească modalități adecvate pentru a scăpa de sentimentele.

Ajutor în rezolvarea acestei probleme, o pata de emotii. Cel mai bine este să-l ia pe obiecte neînsuflețite - să bată sacul de box, foi de rupere, rupe o farfurie. Arunca emotiile acumulate pot fi o plimbare, atunci când nu e nimeni acolo. O mulțime să strige, oamenii se vor simți ușurat. Singur, ne putem exprima emoțiile prin mișcări necontrolate, dând din picioare, fluturand brațele.

activitatea Schimbarea

Schimbarea de activitate - o modalitate buna de a scapa de depresie si de stres, mai ales atunci când activitatea principală implică monotonia. Schimbări frecvente de activitate ajută să distragă atenția și să nu te închis pe unul și același lucru. Un alt lucru frumos poate fi un stimulent pentru a îndeplini sarcinile neapreciate. Pentru a stimula sistemul nervos pentru a schimba în mod constant activități și locuri pentru a combina munca si petrecere a timpului liber.

Masaj joaca un rol foarte important în a scăpa de stres, în timp ce nu sunt înregistrate neapărat în camerele de masaj și vizita diferite tipuri de masaj, deși ideea este, de asemenea, nu lipsită de sens. Dar acasă mai ușor pentru a scăpa de stres, ajutându-se cu mișcări simple.

O modalitate foarte bună de a relaxa - presopunctură. Uneori, trebuie doar să apăsați vârful degetelor până în măduva oaselor sub ochi, menține poziția timp de 10 secunde, acesta nu rămâne o urmă de oboseală. Calmează-te, a scăpa de frica va avea un impact pe punctul de sub nas. Făcând clic pe acest loc degetul arătător, persoana are 20 de secunde pentru a simți ușurare.

Cum sa scapi de stres la domiciliu
stres presopunctură

Maseaza degetul mic de la vârful la baza vă permite să se ocupe de emoție puternică, și va ajuta la ameliorarea presiunii de disconfort pe creștetul capului de mâna dreaptă. Favorizarea va aduce masaj urechi sau lobi. Punctul superior al urechii este punctul cunoscut Nei guan, care elimină impactul alarmei interne.

moduri originale de a scapa de stres

În plus față de modalități simple și eficiente pentru a scapa de anxietate si de stres, și nu sunt destul de normale. Dar cel mai important - aduce rezultate. Posibilitatea de a studia limba, și nu doar banală - germană sau engleză. Încercați cel puțin japonezii sau chinezii, sunt un sunet foarte original.

Cum sa scapi de stres la domiciliu
El este pasionat de astrologie sau practica numerologia, în afară de a scăpa de stres, aceste științe ajuta să ne cunoască și să învețe multe despre rudele și asociații lor mai bine. de multe ori aduce ușurare la realizarea că altcineva mai rău decât tine. Vitalitatea și energia apar atunci când o persoană începe să ajute pe alții. Puteți intra în mișcarea de voluntariat.

Există mai multe activități interesante care au capul bine, gânduri atât de rău nu este pur și simplu nici o cameră. Eliminați stresul din viața ta complet puțini oameni pot, dar pentru a face față cu ea ar trebui să poată toată lumea. Găsirea pasiunea ta, stresul va fi uitat pentru totdeauna.

Share on Facebook Spune-le prietenilor

Distribuiți pe Twitter Tweet