Cum să scapi de șobolani într-o casă privată

Cum să scapi de șobolani într-o casă privată

Șobolanii din casă apar, de obicei, în toamnă, atunci când vremea devine suficient de rece, iar cantitatea de hrană acestor rozătoare cărora le lipsește de pe stradă, astfel încât acestea să caute refugiu în căldura locuințelor umane. Cu toate acestea, șobolanul - un vecin foarte periculos, animalele sunt purtatori de multe boli, pot afecta grav stocurile de alimente gazdelor, precum și sperie locuitorii casei. Prin urmare, problema este deosebit de acută ca într-o casă privată pentru a scăpa de șobolani.Cum să se ocupe de șobolani într-o casă privată metodele tradiționale?

În cazul în care un șobolan în casă a apărut recent și nu a avut timp să se reproducă, apoi să se ocupe de ei ar trebui să fie metode tradiționale fine și cunoscute tuturor capcane și capcane de șobolani.

Înainte de a începe lupta împotriva rozătoarelor, ar trebui să fie cât mai bine posibil pentru a izola toate sursele de hrană din năvălirile șobolanilor, camera curată, nu pentru a lăsa o lungă perioadă de timp pentru a spăla vasele, precum și timp pentru problema de timp a deșeurilor alimentare. Ar trebui, de asemenea, să inspecteze casa pentru fisuri si gurilor de vizitare prin care șobolanii pot intra în cameră. Dacă apar orice, acestea trebuie reparate imediat.

Apoi, puteți instala Rat-capcane, capcane protozoare. Ele sunt suficient de eficiente și prinderea și uciderea unui șobolan, puteți fi siguri că dăunători nu se întorc, care, uneori, se întâmplă atunci când se utilizează un repeller.Un alt mijloc popular și foarte eficient de șobolani într-o casă privată - nada de ipsos și făină. Aceste ingrediente sunt amestecate într-un raport de 1 la 1, și împrăștiate pe podea în locuri posibila apariție a rozătoarelor. Rat, găsirea unui astfel de „cadou“, mânca, și apoi ea vrea să bea. Ipsos se intareste în stomac, și rozătoare moare. mijloace eficiente de șobolani de control este de asemenea cenușă, șobolanii nu o pot suporta.

șobolani care luptă pentru mijloacele

Dacă nu doriți să se joace cu șobolan-capcana sau otrăvuri de casă, pot fi achiziționate în magazine amestecuri gata făcute pentru un control de șobolan. Acestea sunt stabilite pe casa la îndemâna copiilor și a animalelor de companie, uneori împreună cu ei au nevoie pentru a pune un fel de delicatețe, care atrag rozătoare. Astfel de otrăvuri momeli sunt produse într-o varietate de forme: sub formă de pulberi, granule, pelete, amestec lichid.

Cum să scapi de șobolani într-o casă privată

Un alt mod de a lupta, dacă ai crescut un șobolan în casă și nu știi ce să facă - achiziționarea de rozătoare cu ultrasunete protecție contra. Ei au produs un număr mare de companii și diferite zone de acoperire, care sunt proiectate. Aceste repelente se răspândesc undele ultrasonice, care sunt complet sigure și nu pot fi auzite la urechea umană, dar șobolanii care sunt deprimante, le dă dureri, și rozătoare preferă să părăsească incinta în care este instalat aparatul.

În cazul în care șobolanii au înmulțit foarte mult și controlul asupra propriei lor nu funcționează, ar trebui să contactați experții pentru distrugerea rozătoarelor.