Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

Șoarecii și șobolanii - este cea mai numeroasă clasă de paraziți cu sânge cald de pe planeta Pământ. Aceste creaturi trăiesc alături de oameni și este unul dintre cele mai periculoase dăunători și neplăcute. Distrugerea șoarecilor într-o casă privată - procesul de consumatoare de timp și responsabil. Cu toate acestea, cu abordarea adecvată și competentă existența acestor paraziți pe teritoriul posesiunile tale poate fi redus la zero. Nu uitați să omoare șoareci și șobolani o dată pentru totdeauna, trebuie să utilizați mai mult de una sau două moduri, și să recurgă la o serie întreagă de măsuri, care acționează în mod decisiv și fără întârziere!Atunci când este posibil să apară casa mouse-ul?

Mouse-uri într-o casă privată - un fenomen destul de comună. Este cunoscut faptul că acestea sunt, într-adevăr, șobolanii apar în casele oamenilor în timpul căderii în afara sezonului. Când vremea devine rece, iar în domeniile curat ultima recoltare, aceste ființe direcționează atenția spre casele noastre. Mulțimi de șoareci și șobolani sunt storming orașe și sate, aducând oameni oarecare disconfort.

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

Este important de știut că acești reprezentanți ai lumii animale destul de repede se multiplica în special adaptați rapid la aproape orice mediu: femela este capabil de a genera până la 30 de viței de aproximativ de 3 ori pe an. Este demn de remarcat faptul că aceasta este o creație foarte lașă. Ei se tem de oricine care este mult mai mare decât ei. Șobolanii alimentare și șoarecii sunt omnivori și nepretențioasă.

Periculoase decât rozătoare?

Aceste rozătoare, aplicate nu numai pentru om și pagube ireparabile agriculturii, dar sunt purtătoare de boli transmisibile periculoase, cum ar fi salmonella, febra tifoidă, ciuma, rabie. Mai mult decât atât, ei pot aduce în casa de purici sau căpușe. De aceea este atât de important să știe cum să scape de șoareci într-o casă privată! Faptul este că, în cazul în care cel puțin o femeie va pătrunde în casa ta și aduce gunoi, distrugerea acestor dăunători să devină o luptă lungă și mohorât.

Modalități de control al dăunătorilor acasă este destul de mult. Mult va depinde de condițiile de ședere. De asemenea, este necesar să se înțeleagă că lupta ar trebui să aibă loc în toate direcțiile, t. E. au un caracter complex. Nu este nevoie să disperare, în cazul în care prima dată când ceva nu funcționează. Acest lucru este destul de normal, pentru că șoarecii și șobolanii nu sunt doar inteligent, ci și dezvoltarea intelectuală a animalului. În ciuda numeroaselor moduri de combatere a acestor dăunători, ei trebuie să fie imunitate extrem de puternic, supraviețuind uneori chiar fatale condiții. Prin urmare, ne declarăm război paraziților! Chiar primul pas într-o luptă complex cu soareci - este utilizarea mousetraps.

Cum de a face propria capcană?

Desigur, puteți cumpăra o cursă de șoareci într-un magazin de specialitate, dar practica arată că funcționează corect la fiecare a treia unitate. Cu alte cuvinte, multe dintre aceste momeli făcute pe așa-numita „piața chineză“, care, desigur, afectează foarte mult calitatea lor. Cu toate acestea, puteți cumpăra o capcană, dar este mai bine, probabil, pentru a face propriile mâini.

Materialul de bază pentru fabricarea acestuia sunt mai multe volume de sticle de plastic (PET) de 1,5 litri. De asemenea, este necesar pentru a obține ulei ars, care este ca momeală, și o parte integrantă a capcanelor noastre. grăsime bine adaptate rămas în tigaie după prăjire de pește. Ulei ar trebui să fie gata la sticla. Numărul de containere depinde de numărul de rozătoare care au apărut în casă. Este necesar să se monitorizeze nivelul uleiului: ar trebui să fie de 5 cm acoperi partea de jos a sticlei. De asemenea, este necesar să se capcane de grăsime și gâtului marginilor de mai multe ori prin scuturarea recipientului.

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

Cum se instalează capcana rezultată?

Într-o casă privată astfel de mousetraps sunt stabilite în toate locurile în care cele mai puține rozătoare rele au fost observate din nou. Dispozitivul este montat pe un bloc de lemn la o ușoară înclinație spre podea. Partea de jos a sticlei este necesar să se stabilească cu ajutorul oricărui obiect greu (o clătită de la bar, halteră, moloz), capabil să mențină echilibrul capcana.

Cum o astfel de capcană?

Deci, acum știm cum să facă o capcană în casă. Să vorbim despre acțiunea sa. Mouse-ul ar trebui să miros cu siguranta mirosul ademenitor de ulei ars iese din capcana. Rozătoarelor fura până la marginea sticlei, și apoi alunecă inevitabil în ea. Oh, și vremurile grele au un mouse săraci! Pătată cu picioare de petrol nu va permite parazit pentru a iesi.

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci


Cel mai important lucru aici - este precalculați vinderii fixator, care îi va permite să nu se rostogolească. Apropo, nu puteți utiliza o sticlă de plastic, și borcan de sticlă obișnuită de 3 litri. Puteți achiziționa adeziv momeală-capcană. Rozătoarele stick la el ca muștele pe o bandă adezivă. Cum să scapi de șoareci într-o casă privată, dacă nu puteți sau nu doresc să utilizeze metoda descrisă mai sus? Puteți înrola ajutorul unor dispozitive cu ultrasunete și a momelilor otrăvitoare.

Ultrasonic repellente șoareci și șobolani

Din fericire, trăim într-o eră de înaltă tehnologie. Știința nu se opune încă, și în lupta cu tot felul de paraziți. Nici o excepție și mouse-ul. In magazinele de specialitate poti cumpara capcana mouse-ul cu ultrasunete electronice (așa-numitele respingători). Aceste dispozitive sunt complet inofensive pentru oameni și animale mai mari (pisici, câini, iepuri). Principiul acțiunii lor este emisia unei anumite porțiuni a undelor ultrasonice nu sunt percepute de auzul nostru.

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

La soareci afectate de un stimul puternic și șobolanii, forțându-le să părăsească teritoriile locuite de groază. Apropo, aceste dispozitive sunt una dintre metodele umane de control al rozătoarelor, nu numai într-o casă privată, dar, de asemenea, în complot gradina. Cu toate acestea, ei au dezavantajele lor, cum ar fi costurile ridicate și un impact negativ asupra acestor animale mici, cum ar fi șoareci decorative, porci de guineea, hamsteri. Cele mai populare Mousetrap cu ultrasunete - o marcă comercială dispozitiv "Typhoon LS-600" și "Tornado-800."

momeli otrava. Rapid si fara durere

Am menționat mai sus că lupta împotriva rozătoarelor, prezentate într-o casă privată, ar trebui să fie cuprinzătoare. În plus față de utilizarea de repelenți și mousetraps cu ultrasunete speciale, mouse-ul și otravă de șobolani recomandabil! Pentru aceasta și a creat otrăvuri speciale. In magazinele de specialitate vinde produse chimice tipice destinate pentru tratamentul celor sau a altor momeli. De exemplu, o otravă populară largă împotriva șobolanilor și șoarecilor, numit „moartea Rat.“ Medicamentul este deja gata momeală otravă care conține ca ingredient activ brodifacumului 0,005%. boabe prelucrate ar trebui să fie răspândit în toate locurile de apariție a rozătoarelor. Șoarecii sunt uciși fără multă suferință.

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

momeli otrava. Încet și în agonie

otravă mortală pentru șoareci și șobolani, vă puteți pregăti. Este necesar să se amestece făină, zahăr și gips, amestecul rezultat a fost diluat cu apă. Crede-mă, efectul va depăși toate așteptările! șoareci și șobolani neglijente o trata această otravă mortală și constipație: terciul mâncat ei doar se întărește în stomac, limitând complet rozătoare în interior. Această metodă (și altele) este considerată una dintre metodele inumane de control al rozătoarelor în casă. În plus, există riscul de deces al animalului într-un complet de locuri greșite, cum ar fi sub podea sau într-o crăpătură a peretelui. De aceea, înainte de a scăpa de șoareci într-o casă privată prin intermediul unor astfel de metode „exotice“, trebuie să se gândească de câteva ori.

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

Poate suna o pisică?

Așa că am anunțat rozătoare război real! Împreună cu toate cele de mai sus, puteți înrola ajutorul unei pisici domestice. Această metodă de a face cu șoareci și șobolani în casa - acesta este un adevărat clasic, testat timp. Din cele mai vechi timpuri pisici - vânători excelente de șoareci. După cum arată practica, într-o casă particulară, în cazul în care există o gospodărie în formă de gâște, porci, pui și vite, fără pisica nu se poate face la toate!

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

Apropo, acum zoologii spun că cel mai mare efect în prinderea rozătoare spectacol este o pisica, nu pisicile. Acestea pot prinde o zi până la 10 șoareci de diferite dimensiuni. Mai mult decât atât, se pare că într-adevăr rozătoare nu stau chiar mirosul de pisici. Prin urmare, în casa în care Murka pufoase sunt, șoareci și locatari șobolani, în principiu, nu stau mult.

Metodele tradiționale de luptă cu șoareci

  • Puteți apela la următorul truc. Este necesar să se manjeasca etaje în casa unui ardei iute rosu. Acest lucru a descuraja oaspeții neglijent. De asemenea, este recomandat să se pregătească un amestec special pe bază de ciment, sticlă fin bătut și argilă, care toate mișcările prospective mouse-ul va luciu peste necesar. Crede-mă, într-o casă privată nu poate fi orice număr.
  • În multe case particulare sunt cuptor. Este necesar să se toarne cenușă pe podea: mouse-ul nu poate tolera mirosul. Mai mult decât atât, se lipește de labele lor, încetinind considerabil în jos procesul de circulație.
  • Puteți utiliza lichid puternic aromată, cum ar fi amoniac, kerosen, benzina, terebentina, naftalină. Ei au nevoie să se înmoaie pânza să se răspândească, în apropierea orificiilor mouse-ului, crevase, etc. Dezavantajul acestei metode constă în faptul că rozătoarele experimentale să fie în continuare posibilitatea de a depăși aceste obstacole, pentru că, vedeți, chiar și mirosul cel mai pătrunzător și neplăcut - .. Acest lucru nu este otrava șobolani și șoareci.

Ce se întâmplă dacă nu se întâmplă nimic?

În cazul în care situația cu rozătoare care sa stabilit în casa ta, este de cea mai mare gradul de funcționare, este necesar să se adreseze experților. luptători profesioniști paraziți știu cum de prima mana pentru a scapa de soareci într-o casă privată. Ele sunt de înaltă calitate și pe conștiință te va salva de la rozătoare neglijent, asigurarea securității depline pentru toți membrii familiei. Principalul lucru - să se aplice firmei care are licența corespunzătoare să funcționeze. Nu este necesar să se recurgă la comercianți privați, pentru că, în unele cazuri, poate veni să te muște!

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci

Cum să scapi de șoareci într-o otravă acasă privat pentru șobolani și șoareci