Cum să scapi de legături eterne - șterge Articolul miralinks - elimina comentarii GGL

Deci, sa întâmplat: lăcomia ta a ajuns la un asemenea nivel încât, în încercarea de a câștigurilor de pe site-ul, ați plasat pe un număr de articole de miralinks GGL și constată că a plecat sub filtru. În acest articol vom vorbi despre o situație în care un webmaster a fost atât de naivi incat sa guralivi PR-manageri schimburi de link-eterne care cred cu adevărat în faptul că acest lucru numai salariile albe vor beneficia doar proiectul.Cum să nu cadă într-o astfel de situație?

Vanzare link-uri eterne: atunci când este timpul să se oprească?

Cel mai adesea ce este proiect de generare de bani prea entuziast folosind „etern“, puteți identifica surpare de trafic. Multe HF începe treptat să alunece în jos, și apoi dispar complet din vedere.

În acest moment, aveți nevoie pentru a analiza starea site-ului dvs. și notați cât de multe pagini este destinat să promoveze alte resurse. În cazul în care astfel de pagini este în mod clar mai mult decât conținutul principal, vânzarea de „etern“ pentru a întrerupe. Dacă nu, vă va aștepta în curând site-ul sau pierderea completă a secțiunii indicelui, care fac obiectul unui dumping toate articolele și note, sau - în cazul în care link-urile de ieșire de pe site-ul mai ales o mulțime - lovit de ASG. În același timp, ACS ar putea foarte bine „zakosit“ toate paginile fără discriminare, inclusiv cele în care nu există nici o ieșire link-uri.

Pot elimina link-urile pentru totdeauna?

Cum pot șterge articole, și link-uri către miralinks GGL?

Problema este deosebit de relevant pentru cei ale căror site-ul a câștigat mai mult de un an în sisteme și ar putea aduce un venit decent destul. Returna toate optimizatori de bani va fi destul de dificil. Cum să scapi de balast?

1. Cel mai necinstit, dar și cel mai radical - este de a șterge pur și simplu toate referințele, fără a ține seama de consecințele. Perfect pentru cei care au decis să în cele din urmă „lega“ cu miralinks și GGL și nu are platforme sistem de operare.Karma este, desigur, ar fi grav viciate. Acesta poate suferi și reputația. În orice caz, retrage sau nu legături eterne pentru tine.

2. Profită de oportunități multiple pe care sistemul propus.

Gogetlinks. Verificați link-uri externe de pe site-ul său. probabilitate foarte mare ca multe site-uri într-un an au încetat să mai existe. Normele de sistem permite de a elimina link-ul, în cazul în care site-ul de optimizare nu mai există, sau un complet nou domeniu.

Cel mai simplu mod de a afla ce link-uri pot fi eliminate - acest lucru cu interfata GGL face exportul de toate link-urile din Excel și verificare de masă toate site-urile de indexare, de exemplu, folosind „Opredelyayki“. În cazul în care numărul de pagini și Yandex și Google este zero, resursa probabil a încetat de mult viața sa sau este o ușă. Verificați site-uri web mânere, iar în cazul în care absența lor a fost confirmată în rețea (Server nu a fost găsit sau un domeniu poate fi de vanzare), nu ezitați să scrie și să informeze moderatorii GGL dreptul de a elimina link-ul. După aceea, veți fi informat sau că site-ul de optimizare a pus la încercare și trebuie să scrie pentru suport tehnic în două săptămâni, sau imediat ce va permite eliminarea link-uri.

O altă modalitate ușoară de a găsi toate link-urile rupte de pe site-ul - este un program freeware Xenu. Software-ul afișează o listă a tuturor problema de link-uri care duc la non-existente site-ul (nici o astfel de gazdă) sau de la pagina 404 (nu a fost găsit). Cu toate acestea, pentru a identifica site-urile interzise Dory și Xenu subiect nu va ajuta.

De asemenea, aveți dreptul de a elimina un link către un domeniu, pe care există o redirecționare către un alt site.

Apropo, unele dintre SEO-optimizatori trimit lucrarea de a scoate link-uri, pentru că ei nu doresc resursa lor menționate resurse zafiltrovanny. Prin urmare, în cazul în care site-ul dvs. a reușit deja să te bagi sub AGS, va fi capabil de a elimina unele dintre link-uri pentru SEO cerință.

Reguli de schimb miralinks în prezent mai stricte, și singura modalitate de a „reseta“ referința inutilă este întoarcerea articolului și fluxurile de numerar sa pentru Optimizatorul de plasare, indiferent dacă acesta este site-ul viu care contine link-uri.

Cu toate acestea, în cazul unui eveniment asigurat de declanșare (neindeksatsiya) veți primi o solicitare de a elimina un articol de pe site-ul, și puteți elimina link-urile fără a încălca regulile sistemului.

Cum să scapi de legături eterne - șterge Articolul miralinks - elimina comentarii GGL

Cum să scapi de link-uri eterne