Cum să scapi de gropi de înmormântare pentru a înmâna

Dacă cineva a fugit accidental certându-se cu procesiunea funerară, shishechka poate fi presat pe os, care a fost numit „mormânt.“ Metodele populare sunt sfătuiți să scape de ea o conspirație sau bunicile lor proprii, comite procedura ingenuu - rupe cartof crud, frecati o jumătate de con, spun cuvinteleDupă care lega cele două jumătăți de cartofi fir roșu, și îngropat departe de oameni. Uneori, sfătuiți să calomnie este de a fi mâncat de păsări sau de os de carne, dând restul animalului să mănânce.

La ieșirea din luna poate face un astfel de ritual: degetul mic pentru a face o mișcare de tocat peste un cucui și spune-Cu toate acestea, există o cale - în timpul serviciului în biserică, frecarea umflatura pe mânerul templului, care este deschis enoriasii moment fericit va fi găsirea de oase pe motiv că Consiliul să ia o batistă și cerc fără a atinge un punct sensibil invers acelor de ceasornic lectură rugăciune Marian. Apoi îngroapă osul în același loc.

O duc mai bine la un chirurg și de a obține de înaltă calitate, sfaturi profesionale si tratament modern. Se poate ajuta la cale națională, iar celălalt poate fi salvat doar de intervenție hirkrgicheskoe.

Acesta este un cucui, și numele științific - higroma, acolo este pe tendonul încărcărilor sac lungi de pe acest site ( „peretyazhenie“).

Cum să scapi de gropi de înmormântare pentru a înmâna