Cum sa scapi de furnici în apartament la domiciliu instrumente eficiente

Detect insecte taratoare in casa ta este foarte neplăcut. În astfel de cazuri, devine relevantă întrebarea: cum să scape de furnici în apartament? Aceste insecte mici sunt omniprezente. La urma urmei, puteți vedea numai persoanele care lucrează, iar priza în sine nu este atât de ușor de găsit, pentru a distruge. În cazul în care chiar și câteva bucăți au fost observate, ar trebui să fie precaut: lupta trebuie să înceapă cât mai curând posibil cu ei. Cel mai probabil, este cercetasii care umbla după pradă pentru alimente. Cele mai frecvente furnici roșii, la fel ca în climatul nostru în sălbăticie ei nu pot trăi. Uneori se poate vedea un roșu sau galben. Dacă ei găsesc ceva pentru a face bani, apoi vin restul ei.Cum sa scapi de furnici în apartament la domiciliu instrumente eficiente

Prevenirea furnici

Mai ușor pentru a preveni tasarea, decât să se retragă din furnici apartament pentru totdeauna. Acest lucru necesită întreținere preventivă, și anume menținerea curățeniei. Atunci când se pune întrebarea de ce casa stabilit dăunători, trebuie să te uiți în jur. Dacă există o furnici individuale, ar trebui să acorde o atenție deosebită ordinului, mai ales în bucătărie.

  • Platouri trebuie spălate imediat după o masă, este de dorit să ștergeți suprafața oțet.
  • Coș de gunoi trebuie să fie închise ermetic.
  • Se vor mătura sau aspira podeaua ar trebui să fie de zi cu zi.
  • Magazin de produse alimentare ar trebui să fie într-un recipient de închidere-bine.

Pentru a preveni furnici in casa, este necesar să se observe, în cazul în care există insecte. Apoi, aproape diferența, de exemplu, silicon. De asemenea, în apropierea acestor lacune, puteți crea bariere improvizate: scorțișoară, sau chiar si pudra pentru copii cu pudră de talc. dăunători mici sperie miros neplăcut pentru a le. Poate ajuta la mici și farfurie cu sirop de zahăr. miros dulce pentru a atrage furnici, și ei vor îneca, și, prin urmare, nu se va întoarce la cuib pentru a conduce pe alții.

Cum sa scapi de furnici în apartament la domiciliu instrumente eficiente

Cum să se ocupe cu dăunători?

Cu toate acestea, timpul pentru a observa că aceste insecte mici, crescute nu sunt întotdeauna posibile. Apoi, este necesar să se aducă furnicile din casă. Principalele cauze ale problemelor întâlnite în acest proces constă în faptul că acestea au de obicei mai mult de un slot. Aceste cuiburi pot fi situate în mai multe apartamente. Deci, cel mai bun rezultat ar fi în cazul în lupta flagel împreună cu vecinii.

Cele mai frecvente furnici roșii în apartament. Dar cea mai mare parte a fondurilor este eficient împotriva oricare dintre varietățile lor. Scoateți-le cât este posibil, sau prin contactarea unul dintre serviciile de deparazitare ale orașului, fie pe cont propriu - folosind insecticide sau rețete naționale. Desigur, lupta va lua ceva timp cu ei.

În cazul în care experții provocare-exterminator toate clare, apoi alege un instrument de casa de furnici poate fi dificil. Dar mai mult colonie în creștere, cu atât mai mult cu fermitate trebuie combătută. Fizic distruge furnicar nu este de multe ori este posibil. În primul rând, este dificil de găsit. În al doilea rând, acesta poate fi amplasat într-un loc de la distanță. gaura Ant poate trece, de exemplu, printr-o mulțime de gresie în bucătărie. Chiar dacă găsiți intrare, este posibil ca va trebui sa strice complet renovate înainte de a se ajunge la cuib. Acesta este motivul pentru lupta împotriva sabotorilor mici, de multe ori este utilizarea fondurilor din această otravă, care, prin furnica-persoanelor cu venituri și va lucra la alți dăunători.Cum sa scapi de furnici în apartament la domiciliu instrumente eficiente

Cum se utilizează spray-uri, geluri și alte mijloace?

mijloace eficiente pentru a ajuta la aducerea furnicile din apartament: „Raptor“ raid în formă de spray sau o capcană, „Dohloks“, „Combat“, și geluri speciale. repelente de tantari sunt incomod prin aceea că ele trebuie să fie pulverizat direct pe cuib. Dar ei dau rezultate rapide, principalul lucru - pentru a găsi o soluție dăunătorilor. O astfel de cale de atac eficientă poate fi găsit la aproape orice magazin de hardware.

trebuie respectate normele de siguranță atunci când se lucrează cu spray. Deși cele mai multe dintre ele conțin practic sigure pentru substanța umană, în concentrații mari poate fi dăunătoare pentru sănătate. Prin urmare, camera ar trebui să fie nici o străini, precum și animale. Pulverizarea otravă ar trebui să poarte o mască sau mască de gaze. Ustensile și produse alimentare, în cazul în care procedura se desfășoară în bucătărie, aveți nevoie pentru a face. În orice caz, ar trebui să elimine și plante de apartament. pulverizare Ant se aplică de-a lungul piese și foarte furnicar. În cazul în care nu a reușit să găsească, rezultatele nu vor fi. Piara, ci pentru un număr de insecte, dar populația lor va reveni în curând.

Rezultatele bune arată geluri speciale împotriva insectelor. Ei atrag furnicile, care nu numai că ei înșiși otrăvite, dar, de asemenea, ele se referă la cuib, contaminând restul locuitorilor săi. Datorită acestui efect furnicar prelungit golească câteva zile mai târziu. gel sa consistență păstrează o lungă perioadă de timp, astfel încât, dacă acestea vin la noi dăunători mici de la vecinii lor, au otrăvit de asemenea. Substanța trebuie să fie aplicată de-a lungul traseelor ​​de furnici și în alte locuri în care acestea sunt cel mai adesea observate. Pentru a proteja oamenii, producătorii fac gelul amar, astfel încât copiii și animalele de companie nu vor mânca.

Lupta insecte posibil și cu ajutorul unor pulberi speciale și creioane. Ele sunt accesibile și ușor de utilizat: pentru a desena o linie de lângă habitatul dăunătorilor. Nu este nevoie să se grăbească pentru a șterge urmele de creta.

De asemenea, este o otravă pentru furnici conținute în capcane speciale. Acesta este un instrument bun în cazul în care furnicile nu au fost încă stabilit în cameră, dar din când în când este posibil să observați animale individuale. Capcane arata ca o cutie cu unul sau mai multe ieșiri. În interior este o momeală otrăvitoare.

Capcanele lipicioase nu are nici un sens pentru a pune ca furnicile vor veni înapoi până la cuib dispar.

Cum sa scapi de furnici în apartament la domiciliu instrumente eficiente

reţete tradiționale

Controlul acestor insecte este de asemenea posibilă, prin intermediul fierte la domiciliu. Ele sunt, de asemenea, destul de eficiente, mai ales în cazul în care furnicile nu sunt foarte multe. Dacă este făcută corect, puteți scăpa de dăunători mici pentru totdeauna, chiar dacă trebuie să-și petreacă pe ea pentru o vreme.

  • Masina de gaurit rezultate furnicilor toxiinfecții garantate. O lingurita de acid boric se dizolvă într-un pahar cu apă și zahăr sunt adăugate pentru a îndulci. Amestecul rezultat este uns cu un loc unde majoritatea insectelor. Nu numai că a lua otrava ei înșiși, dar, de asemenea, să-l aducă în slot.
  • Drojdie de bere - un alt remediu popular eficient, care este folosit pentru a aduce furnici plate. drojdie proaspătă sau uscată se amestecă cu apă dulce, ceea ce face ca amestecul atractiv pentru insecte. Deja mâncat, drojdia se umfla, distrugând astfel dăunători.
  • Puteți face o carne de momeală. La acest amestec fragmentați cu acid boric și anexați unde se acumulează furnici. Dar ar trebui să fim extrem de precauți, în cazul în care casa este pentru animale. Nu ne putem permite să înghită otrava.
  • Dacă vrei să scapi de furnici roșii în apartament, puteți încerca următoarea rețetă. Se fierb 3 ouă și același număr de cartofi mijlocii, acoperit la foc mic. Curățați ouăle au nevoie în timp ce acestea sunt încă cald. Trebuie să fie separate de proteine ​​gălbenușul și se frământă împreună cu un must de cartofi până stat. Adăugați un sac de acid boric anhidru, zahăr. Apoi, face bile mici, puneți-le lângă piesele și alte locuri preferate de insecte. Important: să efectueze această procedură prima dată când trebuie să la începutul lunii în scădere, și a repetat după 10 zile. Nu ar trebui să dea dăunătorilor acces la apă, chiuveta din nevoia de bucătărie și baie pentru a șterge cu atenție fie înainte de culcare, o cârpă uscată.

furnici roșii în apartament, precum și roșu, sau orice alta, sunt o pacoste. De exemplu, dacă lăsați accidental mâncare pe masă în bucătărie, atunci cel mai probabil, va fi impropriu pentru hrană. În plus față de disconfortul pe care cauzeaza cartier, de asemenea, poate reprezenta o amenințare pentru sănătate. Motivele pentru aceasta: insectele călătoresc în jurul casei, și, prin urmare, sunt purtătoare de bacterii. Deci, mai degrabă decât a începe o luptă cu ei, cu atât mai bine.

Vrei să piardă în greutate?