Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Nimeni nu este imun la aparitia de cicatrici pe corp. Cum să scapi de cicatrici, în cazul în care dintr-o dată au fost, indiferent de motiv? Aceasta este o problemă importantă, care necesită un răspuns imediat și o acțiune imediată.Cicatricile pot rămâne pe piele, ca urmare a unei muscatura de câine, arsuri, tăieturi adânci, accidente, chirurgie, chirurgie cosmetica nu a reușit și alte operațiuni. Dar, indiferent de cauza, vreau să elimine rapid astfel de defecte ale pielii si uita de existența lor. Mai ales dacă cicatricea este într-un loc vizibil și nu împodobesc exterior.

Acest lucru va ajuta la eliminarea cicatrici?

Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
Scar - o urmă pe piele, care are loc atunci când leziuni ale pielii. Un astfel de defect poate fi de dimensiuni diferite și adâncimi în funcție de puterea de deteriorare.

În medicina emit diferite tipuri de cicatrici sau cicatrici hipertrofice:, atrofice, cheloide si alte. Fiecare dintre ele se caracterizează prin profunzimea ei, are o culoare diferită, forma și proprietățile. De exemplu, cicatrice cheloide, poate creste dimensiunile lor, are o suprafață neuniformă și o limită bine definită.

În funcție de tipul de deteriorare se pot utiliza diferite metode de tratament. Tratamentul cicatrice se recomandă să înceapă imediat, de îndată ce au apărut. Fresher ele sunt, cu atât mai probabil complet a scăpa de ei. În medicina modernă, există mai multe modalități de a elimina astfel de defecte. Fondurile din piesele de pe piele deteriorat poate face propria acasă sau cumpărate de la farmacie. Costul și eficiența acestor medicamente variază. Pentru a nu pierde timpul în zadar, ar trebui să utilizeze metode de tratament la domiciliu sau de acces la consiliere calificat dovedit.

Una dintre cele mai populare instrumente care ajută pentru a elimina cicatricele de pe fata sau alte parti ale corpului sunt medicamente: crema, gel sau unguent. Adesea, ele sunt vândute în farmacii fără prescripție medicală, sunt ușor de utilizat și suficient de eficace, în special în stadiile incipiente.

O cremă sau un unguent având pe de estompare a pielii deteriorate și rezolvarea acțiunii, ajutând pielea să devină din nou sănătoși. Astfel de mijloace includ în componența sa o varietate de vitamine, minerale, ingrediente active, uleiuri esențiale, care au o influență de reducere. În același timp, ei nu au un impact negativ asupra organismului. Prin cicatrice lor de acțiune devine mai ușoară, ceea ce face practic vizual imperceptibil, și, de asemenea, a împiedicat creșterea țesutului cicatricial, adâncimea de deteriorare este redusă.

Dar, defecte profunde semnificative astfel de fonduri nu va da un rezultat pozitiv. Este mai bine să recurgă la metode mai radicale: piele resurfacing cu laser sau cu ultrasunete, terapia hormonala.

Alifie, cremă sau gel în același timp, poate fi folosit ca un mijloc suplimentar de cicatrici, care vor asigura o recuperare rapidă a pielii. Mai mult decât atât, aceste medicamente sunt bune pentru a utiliza ca măsură preventivă pentru a evita apariția de cicatrici.

remedii populare

Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
Fata omului este cea mai importantă parte a corpului care atrag atentia pentru prima data in cadrul reuniunii. O cicatrice pe fata se poate decora un om, dar femeia pe care în mod clar nu este. Prin urmare, ar fi de dorit să scape de ea rapid și fiabil.

Cum de a elimina o cicatrice pe fața lui, și a lua pielea clară, fără nici un defect? Rezolva această problemă poate fi propriul sau consultați un medic. Totul depinde de natura și gradul de afectare a pielii. Uneori, cicatricile lăsate de acnee, și, uneori, au motive mai serioase.

Confruntați cu astfel de probleme, trebuie amintit:

  1. Frumusețe a feței este mai ușor de recuperat de lucru cu cicatrici proaspete ca țesut nu este deranjat metabolismul.
  2. Trebuie să fie pacient, deoarece tratamentul poate fi prelungit în caz de deteriorare gravă.
  3. Alegeți cu atenție metoda de tratament, astfel încât să nu dăuneze și să nu agraveze situația.

Dacă nu există nici o dorință sau capacitatea de a consulta specialiști pentru a scăpa de cicatrici pe fata, puteți utiliza mijloace simple și ieftine de lamaie, miere, aloe. Acizii se gasesc in fructe, contribuie la cicatrici de albire.Sucul de lamaie ajuta pentru a ușura pielea cicatrici și face cicatrice mai puțin vizibile. Un tampon de vată înmuiat în suc de lămâie, este necesar să se aplice la locul leziunii timp de 20 de minute la fiecare 3 zile.

Un efect similar, plus o reducere a dimensiunii cicatrice are miere. Ar trebui să fie aplicat pe piele de mai multe ori pe zi. Sucul de aloe este medicina mai preventiva. Ea promovează o mai bună vindecare a rănilor acute, și pentru a preveni apariția de cicatrice pielii.

Pentru scopuri terapeutice, puteți face o varietate de măști și de a le aplica pe zonele afectate ale pielii. De exemplu, masca de piure de banane este aplicat pe piele timp de 15 minute pe zi, și apoi se spală cu apă. Veți avea nevoie de o banana, care trebuie să se pisa pentru piure.

Masca crema, fulgi de ovăz și suc de lămâie. Toate ingredientele sunt amestecate în proporții egale, până la 1 lingură. 15 minute se aplica pe piele și se clătește cu apă caldă. Procedura trebuie repetată în dimineața și seara.

Înainte de a utiliza orice mască sau loțiune, asigurați-vă că componentele selectate nu provoacă alergii. Pentru a face acest lucru, se aplică amestecul pe de o parte, și o clătire oră. În cazul în care, în termen de două zile de bine, acesta poate fi aplicat în condiții de siguranță a pielii.

Important! Toate mijloacele de mai sus ajuta doar la îmbunătățirea aspectului zonei deteriorate. Complet elimina problema, ei nu pot, deoarece fondurile sunt eficiente numai atunci când defecte minore care au rămas după zgârieturi ușoare.

medicamente

Cum să scapi de cicatrici, fără a recurge la auto-medicatie si proceduri costisitoare? Soluția este simplă. Instrumente, cum ar fi o cremă sau unguent sunt disponibile și destul de ieftin. Ele sunt rapid pentru a ajuta cu leziuni minore și recente. In mai multe leziuni grave ale pielii de tratament tesut este prelungit. Într-un astfel de caz ar trebui să fie pacient.

Cremă, unguent sau gel promova vindecarea și regenerarea celulelor pielii prin pătrunderea în straturile profunde ale epidermei. Cele mai frecvente medicamente:

  • cicatrici unguent Scarguard;
  • Sledotsit;
  • gel Dermatiks;
  • crema Klirvin;
  • Kelofibraza;
  • Ultra crema Zeraderm.

Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
Unguent pentru cicatrici pe fata eficienței și eficacității. Compoziția acestor preparate pot conține nu numai substanța activă, ci și silicon. Ea promovează cicatrice resorbabil devreme. În farmacii, puteți găsi o varietate de unguente pentru a elimina cicatrici care apar din diferite motive. Principalul lucru este să se consulte medicul dumneavoastră despre doza și durata de utilizare a medicamentului.

Smântână și mijloace similare pot fi folosite pentru a corecta defectele din pielea copilului sau în locuri sensibile, cum ar fi pe buze. Cicatricea de pe buza poate fi îndepărtată în moduri diferite. Puteți aplica o cremă sau un gel care conține silicon. Tratamentul începe mai devreme, cu atât mai bine rezultatul.

Ce este oferit specialiștilor?

Eliminați cicatrice facială este posibil, dar este necesar să se caute ajutor de la un medic. În clinici bune, dar scumpe pacientii ofera mai multe metode diferite de costuri și eficiență. Specialistul în domeniu va spune cum să eliminați cicatrici în fiecare caz.

O metodă modernă este îndepărtarea de cicatrici folosind un laser. Această metodă este eficientă pentru diferite tipuri de cicatrici. Laserul face posibilă pentru a elimina celulele tesutului deteriorate, lustruiește pielea, are un efect pozitiv asupra producției prompte de colagen, ceea ce face ca urmele de daune invizibile.

Îndepărtarea cicatricilor este posibilă prin intervenție chirurgicală. Statiune de chirurgie plastică în cele mai grave cazuri în care țesutul rănit nivel mai profund, iar cicatricele sunt vechi și au dimensiuni mai mari. Decizia de a avea chirurgie plastica, pacientul ar trebui să aleagă să fie atent clinica si medicul. Principalul lucru este să nu agraveze situația și să nu dăuneze sănătății organismului ca întreg.

Elimina cicatrici pot utiliza, de asemenea congelator. În acest scop, azotul lichid. Aceste proceduri sunt adesea dureroase. Pentru a obține rezultatul dorit este necesar să-și petreacă câteva sesiuni. Prescris de către un medic poate fi în plus folosi crema de vindecare.

O procedură medicală din ce în ce comună se numește diamant microdermabraziune. Este un fel de refacerea suprafeței pielii deteriorate prin utilizarea de diamant duze abrazive.

Populare în rândul pacienților este un peeling chimic. Această procedură este relativ ieftin și eficient. Aceasta ajută să scapi de cicatrici ridicate sau leziuni superficiale ale pielii. Baza acestui tratament este vindecarea și restaurarea pielii din cauza acizilor din fructe. Acestea promovează producția activă de colagen și elastină.

Cum de a elimina cicatrice și ce metodă de tratament pentru a alege poate determina numai de către un specialist calificat. Totul depinde de gradul de deteriorare. Cum de a elimina cicatrici și nu doare sănătatea ta? Această întrebare toată lumea va răspunde pentru el însuși.

În stadiul actual de dezvoltare a medicinei sunt disponibile ca convenționale cremă sau unguent, precum și metode mai serioase și costisitoare de tratament. Este important să se înceapă tratamentul la timp și să fie precaut și atent la alegerea unui medic.

Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
Cum de a elimina urmele de cosuri: abordare profesională și popular la problema
Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
Curățarea sânge de acnee folosind transfuzii și metode populare
Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
De ce nu pot impinge cosuri inflamate
Cum să scapi de cicatrici de la domiciliu
Cum să scapi de alunite fara probleme