Cum sa scapi de arsuri solare la domiciliu rapid și eficient

Cum sa scapi de arsuri solare la domiciliu rapid și eficient
starea de spirit pentru femei este imprevizibilă: astăzi vrem să netezi părul să strălucească, mâine va începe cu sârguință șuvița pe pânză; Sâmbătă ne putem lauda la prieteni ashy culoarea părului, și de luni femeie șatenă liniștit întuneric deghizat ... Ei bine, aceasta este natura de sex feminin, pentru că este, cum se spune, și ne-am iubit ...Dacă problema cu parul nu produce mare dificultate, că nu este cazul, cu un astfel de eveniment, cum ar fi un bronz.

Cineva încearcă să obțină un bronz pe mai luminoasă și de jur împrejur, și cineva cu grijă ascunsă de soare.

Cu toate acestea, în lunile de vară, unul dintre sexului frumos este sigur și de la un complet nedorit cafenie, indiferent de starea de spirit și preferințele: așa-numitul „constructor“ Sun când întuneca numai mâini, picioare, fata si gat, care este cel mai adesea expus pielea.

cu o situație neplăcută cafenie neuniformă pe fața soarelui ochelari, breton și părul în vrac (în acest caz, nu face plajă sau în jurul ochilor sau pe frunte și pomeții).

Cum sa scapi de arsuri solare la domiciliu

Da, te duci la baie!

În cazul în care culoarea ciocolatei blocat ferm, dar timpul rămâne înainte de lansarea „out“, va ajuta pentru a ușura procedurile de baie a pielii.

Veți avea nevoie de: exfolieri, o alta, mai blând - pentru față, bureți brute sau piatra ponce. Efectul va fi mai rapid în cazul în care baia înainte de baie frecat toată pielea mănușii brute de masaj pentru a elimina particulele keratinized și un contact mai bun cu detergenții corpului.

Prin modul în care, pentru a obține corectă și uniformă bronz, aceeași procedură necesară pentru a face față și la soare.Astfel, cu excursii regulate la baie, se spală și aplatiza cafeniu, precum și a restabili culoarea naturala a pielii, poate fi undeva timp de 2-3 săptămâni.

Castravetele și lămâie loțiune

Scapă de arsuri solare pe față și corp, precum si petele pigmentare mai luminoase și va pistrui de ajutor și de castravete ras fin, cu adăugarea la ea câteva picături de suc de lamaie proaspat.

Această suspensie se aplică pe pielea feței și a corpului și se lasă timp de 15-17 minute. Apoi, să fie pur și simplu clătite sub un duș rece și se repetă procedura de 2-3 ori în următoarele câteva zile.

Masca de iaurt

lapte acru si multe iaurt din copilarie favorit - nu mai puțin mijloace eficiente de combatere a pigmentare nedorite și bronzare.

Produsele sunt aplicate pe corp cu un tampon de bumbac și lăsate să se usuce (15 minute). Se repetă procedura de albire poate fi de mai multe ori în zilele următoare.

Cum să eliminați rapid Soare, prima dată

Dacă trebuie să eliminați bronzul foarte repede „pe nas“ o întâlnire importantă, iar timpul se dovedește a fi lipsit, ajută la cald din zer. Cumpăra în supermarket, un astfel de produs este puțin probabil, dar prietenul bunica în piață va fi de montare.

Pentru a curăța întregul corp de ser nedorit nuanta maro nevoie de două sau trei găleți. Crede-mă, efortul petrecut pe „luarea“ a acestui produs va depăși așteptările dumneavoastră.

Doar ia o baie cu nediluat (!) Zară încălzită la temperatura cea mai confortabilă pentru 15-20 de minute. Albesc pielea de două sau trei culori, la o dată!

Măsuri de precauție. trebuie remarcat faptul că zerul de acid, este mai puternic efectul de albire. Piele, după un astfel de tratament devine foarte (!) Tender.

Evitați de curățare brute (exfoliante), și lumina directă a soarelui în următoarele zile, pentru a preveni posibilele traume micro și arsuri.

Modul occidental de a scăpa de arsuri solare

Și, în cele din urmă, amintiți-vă despre o rețetă destul de popular a venit la noi de la malul oceanului, „Erasing“ prosop tan înmuiate într-o soluție apoasă de oțet (mai bine să ia oțet de mere).

Ei bine, un bronz poate fi diferit, dar e mai bine atunci când el - dorit, rămâne cu noi ca o nouă amintire a zilelor însorite sunt pe plajă și la mare proaspete rece. Și acum știi cum să eliminați un bronz la domiciliu, dacă el încetează să vi se potrivească.

Odihneste cu plăcere și să se bucure de vacanță, și dacă se întâmplă ceva, rețete acasă frumusete va veni întotdeauna la salvare dumneavoastră.