Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

În lumea de astăzi, fiecare om are înțelegerea sa de frumusețe. Este foarte diferit, deoarece a fost în secolele trecute. Fetele în fiecare zi să depună eforturi, chiar și cu un pas mai aproape de ideal. fată modernă urmează legile lumii și moda lucioasă. Regulile generale de frumusețe este încă acolo. Fiecare fată care se respectă ar trebui să arate mai întâi îngrijite și bine întreținute. Se confruntă cu o fată - este cartea ei de vizită. Ea are cu siguranță să fie perfectă.Astăzi, există mai mulți agenți de îngrijire, proceduri cosmetice care vă pot ajuta să scapi de defecte. Dintr-o dată a sărit comedon poate fi eliminat în doar o zi. Un alt lucru - o mustață la fată. Au absolut fiecare Antennae fată. Cine are buza superioară abia vizibile „puf“ de păr blond, asigurați-vă că este vizibilă numai pentru tine, în timp ce altele pur și simplu nu acorde atenție la el atenția. Dar, în cazul în care firele de păr de pe buza de sus pronunțat, este necesar să se ia măsuri pentru a le elimina. Este urât și strică aspectul general al fetei. Și ce omul este ca?

Doar câteva secole în urmă, atitudinea fetelor cu o mustață a fost diferită. Ei au fost considerate speciale, ca să spunem așa „cu o poftă de mâncare“. Pentru omul a fost o mare onoare pentru a te o astfel de frumusețe. În mustața secolului XXI - este doar apanajul oamenilor. Astăzi, prezența antenelor delicate fetei și este o problemă gravă. Fetele sunt adesea timid despre ea, și prin toate mijloacele încerca să scape de vegetației nedorite. Nu pentru a câștiga complexe și grave arata perfect, începe să acționeze.

Se întâmplă adesea că fata a avut întotdeauna piele perfectă, dar apoi ea a apărut tăblițe mustață. Cum se poate întâmpla acest lucru? Factorii care ar putea declanșa creșterea multor antene. Înainte de a încerca să le elimine, să înțeleagă ceea ce motivul pentru apariția. Dacă aveți timp liber să se consulte un medic, el vă va spune cum să scape de antene fata.

cauzele

1. eșec Hormonale

eșec hormonale în organism, poate fi cauzata de o receptie lung pilule contraceptive sau preparate hormonale. De asemenea, eșecul hormonale pot apărea din cauza stresului frecvente. Această problemă nu este o amenințare, în cazul în care timp pentru a restabili echilibrul în organism. Acest lucru vă va ajuta un medic calificat.

2. probleme ginecologice

Folosirea necorespunzatoare a ovarelor poate provoca cresterea parului nedorit. În acest caz, trebuie mai întâi să rezolve problema cu ajutorul unui ginecolog.

3. Încălcarea sistemului endocrin

Atunci când perturbări în corpul femeilor sistemului endocrin poate aloca un hormon asa-numitul sex masculin. Chiar si putin peste normal, acest hormon stimuleaza direct cresterea parului crescut, inclusiv buza superioară.

De asemenea, cauza antenelor poate fi fete pubertate, menopauza sau sarcina.

Fii atent la acești factori, pentru că fața noastră - o oglindă a sănătății. Boli ale organelor interne, în primul rând, poate fi determinată de o persoană. Prin urmare, acordând o atenție din cauza problemei și doar apoi alege modul de a elimina parul nedorit.

Pentru a scăpa de antene, fetele vor ajuta la o varietate de metode. Există modalități de a elimina parul la domiciliu, tratamente de înfrumusețare și remedii populare.

remedii populare

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Acest instrument este încă familiar pentru noi pentru o lungă perioadă de timp. Fetele îl folosesc în mod constant pentru a ajusta forma sprâncenelor. Această metodă vă va ajuta dacă aveți câteva fire de par rare. Pentru a le elimina cu ajutorul unei pensete de piele rasparte, ușor trageți-l, și brusc trageți părul din rădăcina direcția de creștere. După îndepărtarea antenelor vătămate lubrifia pielea cu crema de grăsime. Ideal după crema de epilat, cu un efect de răcire.

2. Albire cu peroxid de hidrogen

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Pentru a desaturezi antenele prin peroxid, este necesar să se pregătească o soluție. Intr-un peroxid lingură (3-6%), se adaugă câteva picături de amoniac. Puteți face fără ea. Acest amestec a fost pus pe antene și se lasă să se usuce. Apoi, ștergeți pielea cu apă sau suc de lamaie si ulei hidratant. Acest mod de a scăpa de antene este foarte popular în rândul fetelor. El este ideal pentru tine, dacă aveți pielea lumina feței. Dar proprietarii au de bronz cafeniu decolorat mustață poate deveni chiar mai pronunțată.Și știi ce chefir masca faciala regenerarii si împrospătează pielea?

3. Tinctura de rădăcină și semințe de Datura

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

O astfel de metodă este o metode radicale. În mod corespunzător bulion fierte arde treptat parul. Seminte pisa, se toarnă o cantitate mică de vodca si insista pentru aproximativ trei săptămâni, consistența tincturii trebuie să fie groase. Datura - o plantă otrăvitoare, astfel încât utilizarea de tinctura de el să fie atent. O dată pe zi, lubrifia mustata tinctura, ele cad treptat și pentru o lungă perioadă de timp nu va crește.

4. Coji de nucă

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Fetele decoct din coajă de nuci pentru a ajuta la a scăpa de antene. Trei linguri de coajă concasat este umplut pahar cu apă și fiert la foc mic timp de 20 minute. Potrivit decoct frecat fire de par sau de a face o compresa. Comprimare a recomandat să plece de la 30 de minute. Procedura se repetă până la dispariția completă a părului.

5. Ulei de urzica

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

ulei de urzica poate fi cumparat de la orice farmacie, efectul nu va dura mult timp. Asigurați-vă comprese cu un pic de ulei de urzica in fiecare zi, timp de 30 de minute. În timpul săptămânii, antenele vor dispărea.

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

suc de usturoi se descurcă bine cu părul dur și aspru. Aplicați câteva picături de suc de usturoi pe mustață în fiecare zi și se lasă să se usuce complet. În primul rând, parul devine mai subtire si mai moale, iar apoi dispar complet. Principalul lucru este să nu exagerați.

Folosind aceste metode, să fie atent. Dacă vă simțiți o senzație de arsură și optimizări, clătiți compoziția. Nu uita de fiecare dată după orice procedură lubrifia crema de piele, pentru a evita iritarea.

metode cosmetice

Așa cum fetele scapa de antene folosind depilator?

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Shugaring - este epilarea cu ceară de zahăr. masă lipicioasă și vâscoasă se aplică pe păr și mișcarea bruscă a mâinii este scos din radacina parului. Acest mod de a scăpa de fata antene ar trebui să încerce să înceapă în cabină. Shugaring dă un rezultat bun, după tratamente de par repetate vor deveni mult mai subțire. După shugaring aplicat crema liniștitor pielii. Firele de păr dispar timp de 2-3 săptămâni.

2. Depilare cu ceară

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Waxing astăzi familiar aproape fiecare fată. Și toți cei care vin peste ea, vorbesc despre sentimente dureroase și iritare puternică a pielii după. Dar această metodă este foarte eficientă, astfel încât fetele nu sunt el însuși de rezervă, a hotărât să epilarea cu ceară. Făcând această procedură ar trebui să fie maestru.

3. Cremă pentru îndepărtarea părului

Cum să scapi de antene fata - antene de sex feminin

Aceste creme pot fi bine utilizate în casă. Principalul lucru de reținut că pielea fetei este foarte fraged. În departamentul cosmetic poate cumpăra o cremă pentru îndepărtarea părului de pe față. Procedura trebuie efectuată în strictă conformitate cu instrucțiunile, iar în final se spală bine pe crema si hidrateaza pielea bine.

Tehnici de cosmetice care vă va ajuta să uitați de antene:

Aceasta este cea mai sigură și de încredere metodă de a combate această problemă. Sub influența curentului slab, rădăcina firului de păr și becul este distrus și nu mai recuperat. Cu această metodă puteți scăpa de antenele fetelor pentru totdeauna. Trebuie amintit că metoda este destul de dureros, costisitoare și are loc în mai multe sesiuni. Decide cu privire la electroliza se referă numai la master profesional.

Această metodă nu este la fel de dureros ca și primul. Este sigur, sub influența radiației laser descompune firul de păr și prin câteva zile de păr moare. În cele mai multe cazuri, becul de par nu poate fi restaurat.

Această metodă asigură că ștergeți antenele de mai mulți ani. Sub influența luminii părului pulsata este complet distrus, împreună cu rădăcină. Procedura rapidă durează doar câteva minute, dar este posibil să trebuiască să re-vizita.

4. epilat chimice

După o îndepărtare a părului de pe piele apare iritație severă. Din acest motiv, nu este foarte popular, dar asigură îndepărtarea părului pentru câteva luni.

Sora mea este foarte chinuit din cauza acestei probleme. Singurul ea nu a încercat să afișeze firele de păr, astfel sunt numite antene, dar se o săptămână și apar din nou. În plus, o mult mai întunecată și mai vizibil decât înainte de depilare. Apoi, putin a fost spus despre metoda chimică. Este într-adevăr nu este foarte comun, dar este cel mai eficient. Aceasta ajută mai mult de o lună pentru a uita despre această problemă.

Mi-e rușine să recunosc, dar eu sunt, de asemenea, proprietarul ... antene. Datorită faptului că eu însumi sunt blond cu pielea echitabil, parul de deasupra buzei este foarte distins.
De obicei, eu sunt la timp elimină această problemă prin utilizarea unei creme speciale sau epilarea cu ceara, dar aceste metode nu sunt prea mult. În primul rând, rezultatele pe termen scurt. Ei bine și în al doilea rând, îndepărtarea părului crema de piele iritată, roseata apar, apoi coji de piele off.
Ultima dată când am scos antenele prin îndepărtare a părului, rezultatul a depășit toate așteptările mele! Recomand această metodă, eu doar o iubesc! A fost o jumătate de an după procedură, și toate firele de păr nu apar!

Am încercat să depilare. Este dureros și ineficient. Nu atât de mult timp în urmă a decis să folosească benzi de ceară, am rupt de pe întreaga bandă și mă uit în oglindă, iar sângele meu curge. Oroarea nu știa ce să facă, cum o astfel de piele delicată a scăpa de ele, cel puțin pentru câteva săptămâni.

Fetele, la mine, după două sarcini au fost antene, deși nu dezechilibre hormonale și tiroidiene bun. La început am încercat să se retragă ceara, dar nu a reușit să termine până la sfârșitul anului, deoarece toate eritematoase dintr-o dată, astfel încât am fost speriat. Apoi am încerca dispozitivul pentru îndepărtarea părului, dar durerea este prea puternic pentru mine. Ca rezultat, dermatolog mi-a sfătuit să îndepărtarea părului cu laser. Fetelor, lăsați-l costa mai scump decât alte metode, dar eficiente, fără durere, efectul durează o lungă perioadă de timp. În timp ce declinul a lungul timpului și a creșterii foarte fire de par.

Puteți cere, și o metodă pentru îndepărtarea antenelor folosind coajă de nucă elimina definitiv o mustață? Vă rog să răspundeți. Multumesc anticipat.