Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu

Cum să scapi de alunite, de interes pentru mulți oameni care se confruntă cu problema de a avea un număr mare de tumori. Și nu e de mirare: soluționarea în jos pe o parte a corpului, semnele din naștere nu numai aduce disconfort estetic, dar, de asemenea, supuse unor traume și expunerea excesivă la soare. In acest articol va voi spune despre metodele de eliminare și birthmarks de deschidere a culorii.Care este problema generală cu alunițe

Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu
Alunițele pot apărea aproape oriunde pe corp

Problema este că, uneori, alunițe, sau, științific, nevi pigmentat, se transforma in melanom. Melanomul - o tumora foarte periculoasa, care se răspândește rapid și conduce la moarte într-un (cateva luni) pe termen scurt. Mai recent, noi medicamente eficiente in melanom; Cu toate acestea, ele ajuta doar unii pacienți, dar o recuperare completă este prea devreme, chiar dacă toate simptomele au dispărut, iar persoana rămâne sănătoasă timp de mai mulți ani, nu se știe dacă va exista o recidiva. În orice caz, este o boală foarte periculoasă, care, cu toate acestea, pot fi prevenite sau detectate intr-un stadiu foarte timpuriu, atunci când prognosticul tratamentului este bun.

Riscul de melanom este de la toată lumea, deși a crescut la persoanele cu pielea deschisa, cu un număr mare de nevi (alunite). Factorii genetici joaca, de asemenea, un rol, deci trebuie să fie deosebit de atenți atunci când melanomul a fost cineva de la rude.

Cel mai important factor de risc - expunerea la soare, în special arsuri solare. Riscul de melanom este crescut în special în cazul în care persoana ar fi arsuri solare in copilarie.

Se pare că prevenția primară - este o protecție de la soare, în toate manifestările sale: este necesar să se folosească de protecție solară eficientă, rămâne în umbră ori de câte ori este posibil, nu utilizați solar și pentru a preveni arsurile solare. O stare de alunițe trebuie să fie monitorizate în mod regulat.

Cum să examineze alunițe și ce să caute

Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu
Semnele mole periculoase

Aceste simptome nu depind unele de altele, și de multe ori la un melanom timpuriu, cu ochiul liber se poate vedea doar una dintre ele. Prin urmare, este important să nu se aștepte mai multe modificări, și du-te la medic imediat ce observați oricare dintre aceste cinci semne, cum ar fi neclaritatea sau asimetrie. Este mai bine să se examineze nu numai alunițe, ci și întreaga suprafață a pielii, mai ales în cazul în care de curând pentru plajă; alte tipuri de cancer de piele, asa-numitele non-melanom nu au dezvoltat din celule de pigment, dar este, de asemenea, asociat cu expunerea la soare. Prin urmare, atunci când noi elemente ciudate sau neobișnuite mai bine să se consulte un medic.

consultarea medicului

Dacă există vreun dubiu în leziuni benigne ale pielii sau, de exemplu, pacientul vrea să scape de alunițe, am fie excizate educația în piele deteriorate, sau, în unele cazuri, partea de prindere a pielii sănătoase și trimis la examenul histologic. Ca o regulă, cum ar fi medicul dermatolog examineaza un pacient si medic oncolog. Dar, în cazul în care eliminarea se face complet si ne-am apuca chiar tesutul sanatos, nu este necesar ca tratamentul suplimentar.

În cazul în care și modul în care pot fi diagnosticate

Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu
Este logic să inspecteze în mod regulat propriile alunițe și consultați medicul dumneavoastră dacă bănuiți că orice modificări

Desigur, este logic să inspecteze în mod regulat propriile alunițe și consultați medicul dumneavoastră dacă bănuiți că orice modificări. Acest lucru poate fi un dermatolog sau medic oncolog, un medic, care vă va referi la specialist corect. În diferite țări și orașe sunt deținute în mod regulat zilele diagnosticarea precoce a melanomului, care pot fi examinate în mod gratuit. În România, această acțiune a implicat mai multe clinici în 100 de orașe, iar următoarea astfel de zi va avea loc la 22 mai. Desigur, dacă sunteți cu adevărat îngrijorat de unul dintre alunite, este mai bine să nu se aștepte la orice acțiune și consultați imediat un medic.

mol nesupravegheate stanga

Unele dintre tipurile de alunite poate renaște într-una dintre cele mai multe tumori maligne - melanom (cancer de piele). Locul de plecare al formării majorității melanoamelor sunt pete congenitale și alunițe verucoase.

Cum de a începe această evoluție periculoasă? De exemplu, după o accidentare o persoană spune doar ca culoarea unui mol începe să se schimbe, acesta este crescut, fisura se transformă în răni, uneori în tumora. Prin urmare, fără a intra în panică, să acorde o atenție la simptomele de mai sus, în special în creșterea progresivă a alunitei, o schimbare în culoarea sa.

Dacă toate aceste simptome au loc, imediat graba la dermatolog. prognostic rezervat melanomului necesită o monitorizare regulată de către un medic. În plus, factorul de stimuli (iradiere cu raze ultraviolete, traume), cauza melanomul poate fi, de asemenea, factori genetici și endocrine. Cu toate acestea, în primul rând este, desigur, expunerea excesivă la soare. iradiere cu raze ultraviolete în doze mari provoacă modificări ireversibile în celulele pielii, crescând în mod repetat riscul de degenerare. Cele mai sensibile la efectele mutagene ale razelor soarelui, oameni de lumină-jupuite și blonzi cu părul roșu, cu ochi albaștri și gri. La risc sunt, de asemenea, cei care au o mulțime de pistrui, pete de vârstă și cârtițe.

Cum de a elimina alunițele

Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu
Sub influența diverșilor factori externi - radiații ultraviolete, traume, frecându - nevilor poate degenera in melanom

Prin și birthmarks mari nu sunt o amenințare la adresa vieții și sănătății umane, și nu sunt o patologie, și, prin urmare, nu trebuie să fie eliminate.

Cu toate acestea, sub influența diferiților factori externi - leziuni radiații ultraviolete - frecarea poate regenera pete de pigment in melanomul, una dintre tumorile maligne umane, care pot duce chiar la moarte. Și dacă nevul este situat într-un loc care este expus în mod regulat pentru a contacta cu îmbrăcăminte, de exemplu, pe partea de jos, în zona de sutien, palma, sub brate, talie, gât, sub guler, centura, este recomandat pentru a elimina.

Și, desigur, nevi eliminate în cazul în care acestea creează disconfort psihologic proprietarului.În medicina tradițională, acestea sunt eliminate în moduri diferite:

 • cu azot lichid;
 • șoc electric;
 • un laser;
 • mijloace chirurgicale sau radiosurgical.

precum și un palmares dovedit de diverse creme pentru a elimina sau a lumina nev. Acestea sunt vândute fără prescripție medicală și sunt relativ ieftine.

Dar, cu toate acestea, mulți oameni ezită să caute ajutor de chirurgi si prefera sa elimine nu numai negi și papiloame, dar, de asemenea, în moli remedii populare.

nici o independență

Unii cred că alunițele pot fi îndepărtate prin ea însăși, bandajarea-le, cum ar fi un fir de mătase. Aceasta este o greșeală profundă. Încercările de a lega de condiloame, papiloame fir de mătase subțire este de multe ori provoacă doar creșterea acestor entități. Astăzi în vânzare sunt medicamente pe baza de rostopască, destinate informațiilor negilor. Dar nici alunite, nici papiloma sau veruca este mai bine să nu vă eliminați prin orice mijloace. Sucul de rostopasca în compoziția sa este similară cu iod, astfel încât efectele pe termen lung ale medicamentului poate provoca arsuri la nivelul pielii. iod cauterizare chiar mai periculos - el este rostopasca agresiv. Sârguință încercarea de a scăpa de negi cu iod, puteți obține cicatrici pe piele. În mod corespunzător eliminați poate doar dermatolog semn din nastere

Caracteristici ale stocari de origine alunite

Înainte de a începe procedura de eliminare a alunițe la domiciliu, să fie conștienți de faptul că, în unele cazuri, abordarea independentă nu numai că nu poate da rezultatele așteptate, dar, de asemenea, afecta în mod semnificativ sănătatea pacientului. Este important să se înțeleagă că eliminarea completă a alunițe este posibilă numai cu ajutorul unor tehnici moderne de hardware sau excizia chirurgicală. De aceea, trebuie să se presupune că cel mai probabil elimina defectul nu poate fi, dar este posibil să se realizeze trasnet semnificativă a nevul pigmentate.

Selectarea metodei de îndepărtare de origine a defectelor estetice, este important să se respecte toate recomandările și să nu recurgă la medii chimice agresive pentru burn-in, deoarece o astfel de expunere nu poate duce numai la vătămări corporale grave ale structurilor epidermice, dar, de asemenea, la transformarea malignă a unui mol.

Cele mai populare retete - sunt sigure si minim invaziva, dar nu sunt în măsură să asigure realizarea rapidă a rezultatului dorit.

Referindu-se la metodele de o îndepărtare de origine a nevilor, ar trebui să fie pacient și să se pregătească pentru necesitatea repetarea frecventă a evenimentelor descrise mai jos.

Retete de medicina tradițională pentru a lumina birthmarks

Luați în considerare câteva metode eficiente și sigure de acasă pentru a scăpa de alunite pe fata si corpul prin intermediul unor ingrediente simple și disponibile cu ușurință:

Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu
Aplicarea de suc de ananas, fructe acizi AHA bogat, este una dintre cele mai eficiente căi de a elimina alunițele de culoare închisă

Suc de ananas. Aplicarea de suc de ananas, fructe acizi AHA bogate, este una dintre cele mai eficiente metode de a elimina alunițele de culoare închisă. Tehnica este degradarea acidă celulele nevus pigmentat sub acțiunea naturală a acidului liza. În același timp, a clarifica acțiunea extractului de ananas este arătat ușor și nu simultan. Ca rezultat, regulate mol de localizare cu un tampon de ștergere de bumbac inmuiat in suc de ananas, se poate realiza trasnet semnificativă a defectului epidermei, fără a deteriora tesutul din jur, în același timp.
 • Un amestec de ulei gras natural și miere. ulei de ricin aplicabil sau semințe de in. Cu aplicarea regulată a acestor componente în mol, pacienții observă formarea și alinierea trasnet formei sale. crește în mod semnificativ eficiența procedurii poate fi adăugarea la ulei câteva linguri de miere. O astfel de rețetă populară este recomandată o dată la fiecare două zile.
 • Sucul de ceapa si papadie. Destruction structurilor pigmentate în acest caz se realizează datorită conținutului mare de acid ascorbic (vitamina C), care, în sine, prezintă un efect distructiv activ asupra membranei celulare.

  Stergandu suc nedorit ceapa mol sau extract de păpădie, pacienții au remarcat o ușurare semnificativă și reducerea dimensiunii mol.

 • Suc de rostopasca. Este suficient mod periculos de a elimina astfel de structuri epidermice precum alunițe si negilor, care pot provoca arsuri grave și ca rezultat formarea de cicatrici. Este în această privință, nu este recomandat să ștergeți sucul de rostopască nevilor situate în zone deschise ale corpului.
 • sevă Birch. Bogat in sap vitamine si antioxidanti de mesteacăn, cu utilizarea regulată pentru spălare demonstrează un efect de albire vizibil ca nevilor pe fata, iar structura epidermei în ansamblu.
 • Amestecul de cretă și ulei de cânepă. Soluția a fost preparată prin amestecarea celor două componente în raport de 1: 4. Se recomandă în continuare câteva zile insista amestecului și compozițiile rezultate șterge mol de două ori pe zi. Manipularea trebuie să fie repetată în mod regulat pentru cel puțin o lună.
 • Esenta de otet. Utilizarea de oțet justificată de nevi cauterizare. Se crede că în cazul în care acest fluid este aplicat pe localizare la fața locului loc o picătură pe zi, va fi capabil de a obține complet scăpa de zonele pigmentate.
  In plus, pentru a accelera procesul de eliminare a pielii poate lipsi prin adăugarea de esențe mărunțite catei de usturoi. În acest caz, agentul este folosit ca o compresa și fixat de corp cu ajutorul benzii adezive.
  De fapt, această metodă într-adevăr el însuși a stabilit ca un foarte eficient, ca metodă de modul de a elimina alunițele din organism, dar nu-l aplică pe față și pe gât datorită acțiunilor agresive ale agentului.
 • Într-un farmaceutică finală mijloace pentru îndepărtarea tumorilor pigmentate (moli) în casă pot fi folosite toate aceeași vitamina C, care este achiziționată sub forma unei soluții sau sub formă de peleți. Astfel, tableta de acid ascorbic trebuie aplicat cu atenție pentru a se pisa și nevi sub formă de pulbere.

  Este important să se asigure că pulberea nu conține pavajului sau glucoză particule, care sunt uneori utilizate la fabricarea de medicamente.

  În ciuda simplității și accesibilității majorității rețetele de mai sus, observând schimbarea de culoare, formă sau senzații asociate cu cârtița, încă ar trebui să consulte un profesionist calificat, care va elimina riscul de transformare a cancerului. În clinicile de astăzi, îndepărtarea alunite poate fi realizată prin cryoablation, cu laser și corectarea electrocauterizare, care face posibilă pentru a obține rapid scăpa de defect pigmentat, evitând în același timp formațiunile de cicatrice și alte complicații care sunt pline de sine.

  Cum să lumineze pe fața lui semnul din nastere

  Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu
  Cel mai eficient instrument care va ajuta să ia excesul de melanina din straturile profunde ale dermului - este o mască

  deschiderea culorii pielii este un set de proceduri simple, care ar trebui să fie efectuate în mod regulat pentru ceva timp. Acesta poate fi folosit pentru aceste proceduri ca un produse cosmetice specializate vândute în farmacii și magazine, precum și o varietate de rețete tradiționale. Cel mai eficient instrument care va ajuta să ia excesul de melanina din straturile profunde ale dermului - este o mască. Acesta va oferi de înaltă calitate și rezultatele pe termen lung. Gătiți le poate fi dintr-o varietate de ingrediente, dintre care multe pot fi găsite în frigider mediu.

  Cele mai eficiente reteta sunt:

  • Un amestec de argila alba cu suc de lamaie - usuca pielea, se albește, porii, previne apariția ridurilor întărește în mod eficient pereții vaselor;
  • Mousse cu miere și smântână - un adevărat festin pentru piele, ceea ce face mai ușoară, mai lină, mai moale și mai curat;
  • Tulbureala din pulpa de castravete si frunze de patrunjel - hrănește pielea cu vitamine, pentru a înălbi în mod eficient are un efect antibacterian.

  Indiferent de metoda pe care o alegeți, amintiți-vă că deschiderea culorii faciale - este responsabil. Înainte de a începe ea, este necesar să se consulte un dermatolog sau un cosmetolog profesionist.

  soare periculos

  Pentru fiecare persoană durata critică a expunerii la soare este deosebit individuală. Determina această linie nu este ușor, astfel încât este ușor să ne amintim că expunerea prelungită la soare este nociv pentru organism. Pielea este forțat să se apere de radiațiile ultraviolete. bronzare excesivă - este arsuri inevitabile. Dacă vă bucura de o vacanță atât pe plajă, care pur și simplu nu mă pot nega plăcerea, cel puțin a asculta următoarele sfaturi. Urmând aceste recomandări simplu, nu veți câștiga doar o sanatate mai buna, dar, de asemenea, reduce riscul de boli periculoase.

  • Stai în condiții de siguranță în soare de dimineața până la ora 10 seara, după 17 ore.
  • Persoanele cu o mulțime de expunere la soare mai bine alunițe tăiat.
  • Încercați să evitați roșeață și arsuri de soare pe piele. Dacă se întâmplă acest lucru, petrec 2-3 zile la umbră.
  • După o baie în apa de mare, asigurați-vă că să clătiți cu pielea proaspătă.
  • Chiar și oamenii tineri și sănătoși pentru a sta la soare poate fi nu mai mult de sesquilinear două ore pe zi.
  • Luand anumite medicamente creste sensibilitatea pielii. Înainte de a pleca, consultați medicul.
  • Utilizați cosmetice de protecție solară: la începutul figura de vacanță ar trebui să fie maximă, aproximativ 40 de unități.
  • Nu utilizați pe plajă decorative cosmetice, deodorante și parfumuri - acestea pot provoca aparitia unor pete de vârstă pe piele.

  Cum sa scapi de alunite mol de deschidere a culorii la domiciliu