Cum sa scapi de afide pe un ardei iute acasă

Mașini de cusut, pentru țesături grele
Sfaturi pentru alegerea

Cum sa scapi de afide pe un ardei iute acasă

Datorită faptului că planta poate fi consumat și este în interior, pentru combaterea dăunătorilor, în special - cu afide, nu se recomandă utilizarea substanțelor chimice. Există mai multe modalități eficiente de a scăpa de această insectă, care pot fi ușor făcute la domiciliu.Procesul de eliminare a afidelor domestice de prelucrare a plantelor Piper începe cu apă pentru a îndepărta fizic insecte și descendenți ai acesteia.

Pentru a face acest lucru, trebuie să luați o oală cu o instalație și să-l rostogolească cu folie, astfel încât fluxul de apă și păduchii lavabile nu cad pe sol în timpul procedurii. Apoi, aveți nevoie pentru a pune piper în baie și duș descurca în așa fel încât să se elimine dăunătorilor din toate părțile plantei. Temperatura apei nu trebuie sa fie mai mare de 40 C. Uneori, una dintre măsurile este suficient pentru a curăța pentru totdeauna piper insecte.

Prețurile în magazine online:

Odată ce afidelor a fost observat a fi izolat piper arbust din alte houseplants, deoarece se multiplica rapid și poate răspândi în picioare lângă ghivece de flori.

Foarte eficient împotriva afidelor pe un ardei acasă diverse rețete populare ciorbe și soluții.

1. Soluție de săpun.

Acesta este cel mai popular și eficient. Pentru prepararea ei pentru a dizolva 5 g de săpun solid sau 2-3 ml lichid în 1 litru de apă caldă. După aceea trebuie să se ocupe cu atenție toate frunzele plantei la distrugerea completă a insectelor. Câteva zile ale acestei proceduri și păduchii de pe ardeii nu vor apărea din nou.Cum sa scapi de afide pe un ardei iute acasă

2. Soluția de cenușă.

Pentru prepararea ei trebuie sa ia 0,5 cani de cenușă de lemn și se dizolvă în 5 litri de apă caldă. Soluția a fost infuzată în timpul zilei, se filtrează și se amestecă cu 1 lingura. litri de săpun lichid. Pulverizarea o astfel de compoziție ar trebui să fie efectuată în fiecare zi (dimineața), până la eliminarea dăunătorului.

Prețurile în magazine online:

3. infuzie de muștar.

Pentru prepararea acestui agent este necesară pentru muștar 10 g de pulbere dizolvată în 1 litru de apă caldă și infuzat timp de două zile. Apoi, perfuzia este necesar să se adauge încă 4 litri de apă și se pulverizează piper până la distrugerea completă a insectelor.

Există mai multe sfaturi pentru a preveni re-apariția afidelor pe un ardei de origine:

Umiditate. Dacă măriți umiditatea din camera în care se cultivă ardeii, șansele de infecție cu plante afide vor fi semnificativ mai mici. De asemenea, este util să se facă regulat pulverizare tufe de apă piper acasă.

Prețurile în magazine online:

Se observă că, dacă ai pus lângă Piretrum piper flori (oameni - piretru), afidele au nu rezolva. Lucru este că Spilcuță extrage substanțe volatile odorante specifice care resping afidele și nu-l dau să se stabilească în jos pe plantă.

Cum sa scapi de afide pe un ardei iute acasă

înmulțirea rapid, afide parazite pe plantă, se hrănesc cu sucurile sale, ceea ce poate duce la epuizare și moartea animalului de companie de interior. Acțiunile întreprinse în timp de ajutor pentru a salva casa dăunătorilor piper.

Prețurile în magazine

Articole pe aceeași temă

Cum sa scapi de afide pe un ardei iute acasă

Articole utile pentru șoferi de camion

Cum să crească răsaduri de ardei gras?

Sperietoare de ciori

Cum sa scapi de afide pe un ardei iute acasă

Articole despre trimere

Cum de a alege o mașină de tuns

S-au găsit eroare în text? Evidențiați și apăsați pe Ctrl + Enter