Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere

Caracteristici de conținut porumbei

În mod firesc, porumbeii de reproducție începe cu ce fel de pasăre pe care doriți să le păstrați la domiciliu: decorative, sport sau carne.Cum sa alegi porumbeii?

În acest caz, porumbeii pot fi infectate și păduchi. În acest scop, de obicei, vizitând ciocul și zona de sub coada - acestea trebuie să fie culori uniforme și netede. Când ridicați sportul de păsări, apoi să examineze comportamentul lor în aer. calitate de zbor. Desigur, este întotdeauna achiziționat porumbei în perechi, deoarece partenerul ales are un porumbel crește semnificativ productivitatea. Cel mai mic pret pentru achiziția va scădea, iar cea mai mare - în primăvară.

reproducere

Ca regulă, porumbei domestici de reproducție începe cu sosirea primăverii, ce anume trebuie să pregătească un Aviary, care se curăță, se spală și se usucă. Apoi, instalat cutii de lemn gata făcute cu laturi mici, sau schelete speciale crenguță. cutii de date în colțuri umplute cu rumeguș fin și ipsos. Aceasta este în cazul în care trapa viitorul descendenților.

Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere
Rasa moduri porumbei: o bază linie dreaptă, consangvinizarea (consangvinizarea), împerechere aleatoare, precum și asocierea păsărilor care nu au legătură și doar superficial similare. Metoda aleatorie de reproducere. de obicei, domină în natură, dar și alte metode sunt de obicei folosite pentru a produce urmași sănătoși, puternic și frumos, fără defecte. În cazul în care femela este acoperit, începe să caute materialul cuib, iar scopul tău este să-l ofere cu pene, crengi, resturi de fire de lână și pene.

Incubarea este efectuată în același timp, masculii urmasi si femele, alterneaza partenerului ar putea zbura, mânca și să se relaxeze. Perioada medie de incubație este de aproximativ o lună. De regulă, porumbeii nu deranjez cu eclozare pe cec cuib, ouă și condiții, în cazul în care nu există nici un loc de păsări. Numărul anual de ambreiaje - aproximativ de trei ori mai mare decât numărul de ouă - nu mai mult de 2 piese la un moment dat.

A se vedea, de asemenea: creșterea fazan Detaliat în casă

norme sanitare

Când efectuați porumbei de reproducție de vânzare (pentru carne sau pentru reproducere), la domiciliu, atunci trebuie să vă asigurați că porumbarul este întotdeauna cât mai curat posibil. Până în prezent, nu mai puțin frecvente ca porumbeii sunt crescute fara inregistrare SP. este va depinde de crescător. Dar dacă există un porumbei de creștere ca o afacere, mai ambițios, cu siguranță veți avea nevoie de autorizație sanitară. Porumbeii sunt pasari, scavengers, care distribuie in mai multe tipuri de virusuri periculoase.

Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere
În acest sens, nu va fi de prisos să meargă la organele de control sanitar și să știe ce este necesar pentru înregistrarea sectorului privat la Legea porumbeilor. Costul total al acestui permis în România, aproximativ 20-25 de mii. Frecați. În plus, pentru fiecare pasăre necesită concluzie veterinar - costa aproximativ 250 de ruble. per pasăre.

Cand rasa de carne porumbei, este necesar, și un alt document - un certificat de calitate, care va costa circa 5-6 mii de ruble ..

Cum să aibă grijă de porumbei?

Există trei componente principale ale unui conținut de succes - de ingrijire de calitate pentru porumbei la momente diferite ale anului, nutriție bună și o sală adecvată. În acest caz, pasarile te vor incanta cu privire la punctele de vedere și productivitate, bun progenituri exterior și puternic.

Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere
Pentru o singură celulă porumbel poate avea dimensiuni de aproximativ 45 cm lățime și 25 cm înălțime. Adâncimea sa ar trebui să se facă astfel încât pasărea poate să fie liber acolo cu aripile pliate. În jurul fiecărei celule este necesar să se prevadă o stinghie pentru a sta. sunt necesare sau celule care trebuie curățate periodic, dacă este necesar, procesul de paraziți. Cel puțin de două ori pe an, porumbar este obligat să se supună unei dezinfectare și curățare radicală (cu siguranță toamna târziu și până la puii în primăvara devreme).

Când ierni geroase cu siguranță suficient de bun pentru a pre-încălzi porumbel, asa ca porumbeii vor fi mult mai puțin bolnav. Asigurați-vă că pasărea a avut o cantitate moderata de lumina, dar nu sa supraabundenta - porumbeii au nevoie de umbra.Alimente în sălbăticie

Cei mai mulți oameni de pe stradă sunt folosite pentru a hrăni porumbeii locale semințe, cookie-uri, și pesmet. Acest lucru nu este adevărat. specii de rasă necesită o nutriție echilibrată și bine. Din cauza unei păsări dieta incorecte care trăiesc în curțile caselor, de multe ori nu trăiesc mai mult de 4-7 ani, cu toate că speranța de viață este necesar să fie de până la 16-18 de ani.

Porumbeii care trăiesc în natură, se hrănesc cu plante aromatice, cereale și semințe de plante diferite. În marile orașe, se taie copacii și cosit iarba de masă duce la foame. Pentru că ei trebuie să mănânce firimiturile cookie-urilor. pâine și alte produse pe care le oferă oamenilor în jurul valorii. De fapt, aceasta hrana porumbeilor nu le place, pur și simplu nici o altă alegere.

A se vedea, de asemenea: Utilizarea Baykoks de droguri pentru tratamentul păsărilor de curte și iepuri

Când vă decideți să aibă familia de porumbi, ar trebui să se familiarizeze cu dieta de iarnă pentru porumbei, cât de mult ar trebui să fie dat.

Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere
hrana pentru animale de iarnă începe să se întâmple cu Festivalul Mid-toamnă. Acesta a fost în acest moment, producția de ouă este finalizată. În cereale obligați să fie cantitatea minimă de proteină. În acest caz, nu există nici o activitate sexuală. În timpul iernii, ea are nevoie de un aliment care contribuie la acumularea de grăsime sub piele. De exemplu, păsările pot reține căldura internă și eficiente treceri de primăvară Molt.

Din toate cele de mai sus, concluzia că cel mai bun amestec ovăz hrana porumbei de iarnă (decorticate) și orz. Proporțiile trebuie să fie 30-70.

Asigurați-vă următorul amestec:

 • Ovăzul - 40%.
 • Orz - 40%.
 • linte frezate - 10%.
 • porumb frezate - 10%.

În timpul iernii, pasărea, de asemenea, vor beneficia de cartofi, fierte în apă sărată. Acesta trebuie să fie amestecat cu var, tărâțe de grâu și făină de trifoi. O zi poate fi administrat semințe de rapiță și de semințe de in. Acesta este un pansament mare.

Hrănirea porumbei de carne nu este foarte diferit de restul. Va oferim o rețetă cum să facă mâncare pentru porumbei din carne, cât de multe dintre ingredientele folosite:

 • Mei - 20%.
 • normal de porumb - 35%.
 • deșeuri de grâu - 15%.
 • Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere
  Mazăre - 20%.
 • Semințe de cânepă - 5%.
 • Crupe terci - 5%.

Verzii dressing pentru porumbei de carne necesară în mod constant. În timpul iernii, acesta poate fi cultivate acasă în tăvi diferite și containere.

Hrănirea în timpul reproducerii

avicultori care intenționează să păstreze porumbeii ar trebui să fie conștienți de faptul că în timpul reproducerii meniu zilnic este diferită de cea obișnuită. În acest moment, păsările au nevoie de mai multă hrană îmbogățită cu vitamine. În cazul în care vitaminele vor fi ratat foarte mult, du-te apoi în jos performanța puilor mai tineri, precum și funcțiile sale vitale.

Alimentarea optimă în timpul de reproducere - l leguminoase, care permit destul de suficient de repede. Rețetă de alimentare pe perioada de reproducere:

 • Mazare măzăriche - 10%.
 • Mazăre ordinare - 20%.
 • Mei - 20%.
 • Grâu - 10%.
 • Ovăzul - 10%.
 • Porumb comun - 10%.
 • Orz - 20%.

O alta reteta:

 • Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere
  Corn - 20%.
 • Mazare măzăriche - 20%.
 • Mei - 10%.
 • Grâu - 15%.
 • Oleaginoase - 10%.
 • Orz - 10%.
 • Mazăre - 15%.

dieta tânără

Conținutul de porumbei destul de importante, rolul jucat de tânărul putere. Ce să se hrănească puii? Pentru început au nevoie pentru transplant. Este nevoie de putere pentru a fi îmbunătățită. Porțiuni de alimente ar trebui să se acorde abundente. Reduce nevoia lor numai atunci când puii coajă de ochi va fi aceeași culoare ca și cea a părinților.

Hraneste tineri trebuie să fie de trei ori pe zi. În dimineața și la prânz portii poate fi administrat o ușoară, dar în seara este necesar pentru a produce mai multe alimente.

Boabe care vizează conținut animale tinere, trebuie să fie mai întâi umed cu ulei de pește. câteva picături este suficient pentru a utiliza. Pentru a fi o buna dezvoltare, accentul trebuie să fie făcut cu adaos de grâu orz, măzăriche și mazăre. Apoi, când pui de porumbel zbura și să înceapă în mod activ să se adune în stoluri, cantitatea de grâu pot fi reduse sau înlocuite măzăriche, mazăre.

A se vedea, de asemenea: Rațe și scufundări principalele tipuri de aceste păsări

Suplimentele de vitamine in dieta

Cum să reproduci porumbei de la regulile de hrănire acasă, reproducere și caracteristici de reproducere

Porumbei pentru tipuri de sport sunt complexe esențiale de vitamine, deoarece acestea petrec o mare cantitate de energie. Vitaminele furnizează sub formă de pastile. acestea sunt diluate în apă și ușor de utilizat. Dă-le înainte de concurs, precum și după finalizarea acestora.

Ce alimente este interzis?

Pentru porumbeii nu au început să dureri, și chiar mai mult nu a murit, meniul trebuie să fie eliminate complet:

 • Carne. Porumbeii nu sunt în măsură să digere carne, aceasta poate duce la moartea lor.
 • Pește. Păsările nu sunt capabile să proceseze o cantitate mare de fosfor.
 • Pâine, în special negru. El a fost în stomac cauze de fermentare, care este plină de consecințe negative.
 • Produse lactate. In corpul păsării este destul de o cantitate mică de bacterii producătoare de acid lactic. Acest lucru se aplică și brânză.
 • Citrus.
 • Alte dulceață, de exemplu, ciocolată, bomboane. Bird moare, atunci când ea a lăsa nici un ulei, deoarece ficatul la el nu se potrivea. Deoarece semințele de floarea-soarelui trebuie administrat cu precauție.

În cazul în care consumul de acest aliment a fost porumbei (indiferent de cât de mult), tratamentul nu poate fi evitată.

Costurile de afaceri

Costurile materiale de bază în afaceri - achiziționarea de porumbei. Pretul pentru păsări variază foarte mult bazat pe rasa. rasa albă simplă vă va costa aproximativ 2.5-3,000. Frecați. dar pentru sport sau specii ornamentale vor trebui sa plateasca aproximativ 5 mii. rub. Amintiți-vă că toate costurile trebuie să fie definite în mod specific în planul de afaceri.

Dove - este adaptabil pasare care se simte perfect in orice regim de temperatură. Pentru reproducerea păsărilor într-un apartament trebuie să aibă grijă de acasă și toate celelalte atribute ale existenței. Este necesar să se acorde mai multă atenție la nutriție și îngrijire adecvată, numai în acest caz, nu vor exista probleme cu sănătatea porumbeilor.