Cum să renunțe la fumat in casa rapid recomandări fiabile

decizie fermă să renunțe la fumat - primul pas spre vindecare fizică și psihologică. Dar ce să faci în continuare?

Există doar două moduri de a deveni liber de nicotina: prima - pentru a cere ajutor, iar al doilea - pentru a scăpa de dependență pe cont propriu. Nu toți fumătorii au capacitatea și dorința de a participa la clinicile de droguri de tratament. Deci, se pune întrebarea, cum să renunțe la fumat in casa. Este posibil pentru a da rapid și ușor la acest obicei. cultivat de-a lungul anilor?Șapte pași simpli pentru libertate la nicotină

Exista o multime de retete populare de dependenta de tutun - dintr-un total inofensiv la extrem. Diverse mijloace de oferte de terapie de substituție și industria farmaceutică. Fumătorul ca și cum ar spune că drumul spre o viață fără tutun spinoasă și lung, precum și toate tipurile de guma de nicotina si patch-uri, țigări electronice poate alina suferința umană, a decis să lovească un obicei nociv.

Rolul agonie fizice pentru renunțarea la fumat, de fapt, în mare măsură exagerate: retragerea nicotinei de țigară din organism nu durează mai mult de 3 zile. Până în momentul în care ficatul uman are timp să se adapteze și să se dezvolte pe deplin propria lor nicotina, endogen.

Deci, în cazul în care apoi luate de retragere „sindromul“ sau, mai simplu, „zdrobitor“? conditie dureroasa care are loc după renunțarea la fumat, nu provoacă procese fiziologice și dependență psihologică. Acesta este motivul pentru înlocuitori de droguri și țigări nu dau efectul dorit pentru totdeauna.

Cum să renunțe la fumat in casa rapid recomandări fiabile

Cheia pentru rezolvarea problemei - în cadrul unei persoane. Este ușor să renunțe la fumat în ajutor la domiciliu, prin tehnicile psihologice:

Scapă de nicotină poate doar în mod voluntar, intelegerea necesitatea acestui fapt. După anularea țigareta este important să se sublinieze faptul că furnizează în mod specific un astfel de pas (scade presiunea încetează să chinuiască tuse dispare halitoza).

Fumatul - un fel de acțiune, ritual, astfel încât începe un rămas bun mental obiceiul ar trebui să fie la distrugerea fizică a țigaretelor și articole conexe (brichete, chibrituri, scrumiere). Lime chiar au nevoie de mirosul de tutun: înot, perestirat haine, face curățare umedă, aerisi casa.

  • Rapidă - aceasta înseamnă pentru totdeauna

Un proces în care refuză treptat tutun, nu funcționează! Renunțe la fumat trebuie imediat.

O dorință puternică de a fi liber de țigări - cel mai puternic instrument în lupta împotriva dependenței de nicotină. Nu există patch-uri anti-fumat și pilulele nu pot afecta persoana mai mult decât motivația dreapta, și, prin urmare, nu este necesar să se recurgă la ajutorul lor.

Nu-ți fie frică de consecințele negative ale renunțării la fumat. Ei pur și simplu nu! disconfort fizic după respingerea de țigări - un fenomen temporar, care este de a merge prin puterea oricărei persoane.

Fumatul - nu decomandata obicei: este o parte a stilului de viață, deci va trebui să se schimbe prea mult. În cazul în care țigările au fost în dimineața, în plus față de cafea, trebuie să renunțe nu numai nicotină, dar, de asemenea, cofeina, care, întâmplător, este dăunătoare.

Experiența fumatului nu afectează gradul de dependență psihologică cu privire la tutun, atât de rapid să renunțe la fumat in casa la orice vârstă.

Dovada acestui - povestea Allena Karra. contabil britanic început să fumeze la 18, în timp ce în serviciul militar. Cu un obicei prost, el a spus la revedere de la restul vieții sale 50. Carr dedicat lupta globala impotriva fumatului.

În 1983, Allen a fondat «Easyway» clinica pentru a ajuta pe alții să facă față dependențe. Metoda lui Carr este încă considerată cea mai eficientă. Pentru a afla mai multe despre cum să vă dea la nicotină, puteți rezerva de britanic „Easy Way to Stop fumat“ (ediția a îmbunătățit numit „renunțe la fumat acum fără a câștiga în greutate“).Obțineți ajutor de specialitate poate fi pe curs Osvobozhdenie.onlayn. fondat de compatrioții noștri.

Cum să renunțe la fumat in casa rapid recomandări fiabile

Dieta și stilul de viață în timpul perioadei de tranziție

Desi nicotina si excretat din organism în termen de 1-3 zile, pentru a finaliza purificarea toxinelor acumulate în timpul fumatului, este nevoie de cel puțin trei ani. Pentru procesul de detoxifiere este mai rapid, este necesar în fiecare zi pentru a bea aproximativ doi litri de apă. Pentru a îmbunătăți funcționarea sistemului respirator și a inimii, este de dorit să facă exerciții în fiecare dimineață, drumeții în mod regulat. Cele mai bune tipuri de activitate sunt Bodyflex și yoga în timpul perioadei de tranziție. exerciții de respirație afectează în mod pozitiv funcționarea plămânilor, de a promova sputa, oxigenarea țesuturilor.

După renunțarea la fumat persoană poate bate la cap încă tuse. În cazul în care are loc în decurs de câteva luni, trebuie să se supună unui examen medical. atenua parțial starea permite conifer, sare și miere de inhalare. Gât gadila mai puțin în condiții de umiditate ridicată, astfel încât camera ar trebui să fie de 3-4 ori pe zi pentru a aerisi, face curățare umedă în fiecare zi. În dormitor, precum și în camerele în care instalația de aer condiționat sau încălzire, este recomandabil să se instaleze umidificatorul.

O altă problemă cu care se confruntă cei mai mulți foști fumători - o creștere în greutate ascuțite. Gândindu care duce la excesul de kilograme tulburare metabolică cauzată de renunțarea la fumat - inducere în eroare. In schimb, fără nicotină și alți compuși nocivi care provin din fumul de tutun, procesele metabolice din organism sunt activate, sensibilitatea acută a gustului și mirosului. Creșterea în greutate este de obicei asociat cu gustări frecvente, pe care fostul fumător încearcă să se înece afară „foamea de nicotină.“

Cum să renunțe la fumat in casa rapid recomandări fiabile

O modalitate de a cu ușurință și fără a afecta cifrele muta retragere „sindromul“ - muta de a împărți mese. Kill nevoia puternică de a fuma poate fi sucuri proaspete: grapefruit, mere, morcov, portocale. Scapă de dorința obsesivă de a mânca mai mult decât norma ajută la un pahar de apă. Înșela bomboane creier, nuci și semințe nu au nevoie.

Un mod excelent de a fi tonifiat în dimineața - de post apă potabilă cu o lingura de miere și lămâie felie. Cel puțin două săptămâni după renunțarea la fumat nu trebuie să mănânce, alimente, grase și mâncăruri picante conserve. Dieta în această perioadă trebuie să fie prezent aburit, legume crude, coapte și fructe, fructe de padure, salate cu frunze.

Ce decocturi și infuzii ajută în lupta împotriva fumatului?

Ajuta, dar nu și mijloacele primare la dispoziția tutunului poate fi plante aromatice. Construiți un vis pentru a liniști și în același timp provoacă o aversiune la țigări ajută Leonurus perfuzie și cudweed.

  • Fiecare plantă luate pentru anilor '50
  • Se colectează 300 ml de apă clocotită se toarnă.
  • Insista sfert de oră.
  • În continuare, se filtrează și se ia pe tot parcursul zilei.

Reducerea pofta de fumat permite totdeauna infuzie de coada-calului. Pentru fiecare 15 g de extract luat pahar de apă clocotită. iarbă Produsă o jumătate de oră, bea infuzie de patru ori pe zi, înainte de mese pentru 3 linguri.

Un alt mod de Phytotreatment nicotina dependenta - a primit infuzii. Antifumat influență redă amestec Hypericum și rozmarin. Fiecare componentă este utilizat pe o lingura. Iarba se toarnă patru pahare de apă, și apoi se fierbe la foc mic pentru a treia oră. Următoarele trei ore insista bulion. Încordate mijloace iau ca ceai, răspândirea de apă fiartă într-un raport de 1: 1. Cursul de tratament recomandată de droguri - 21 de zile.

Cu o dorință puternică de a fuma, vă puteți clăti gura cu infuzie de eucalipt (până la 1 cană de apă clocotită o lingura de frunze).

Un alt mod de a ajuta la tine Oamenii provoca întotdeauna o aversiune fata de nicotina - in fiecare zi, in loc de ceai, bea un decoct de ovăz. Sticlă brută cereale spălate și Golful litru de apă, tomyat oră. Apoi, soluția se filtrează, se adaugă opțional la ea miere. Instrumentul ajută cu crampe „sindromul“, care facilitează expectorația.

O modalitate alternativă de a suprima pofta de tutun - anti-fumat bea ceai. Puteți cumpăra într-o farmacie sau să se pregătească. Colecția include:

  • ceai Ceylon sau foaie indiană (2 părți)
  • rădăcini de cicoare mărunțită (1 parte)
  • frunză rue, mentă și multidrog dioica urzică valerian (fiecare parte ingredient 1).

Per cana de apa fierbinte ia 1.5-2 lingurite de amestec. Insista oră băutură, apoi se filtrează. Ia ceai ar trebui să fie de două ori pe zi, până când, până după ce simptomele de sevraj „sindromul“.

Rețineți că cel mai important lucru în lupta împotriva fumatului independent - pentru a depăși dependența psihologică pe țigări. Nu decocturi și infuzii nu sunt setați pe drumul cel bun, dacă nu înțelege absurditatea, falsitatea și destructivă a acestui obicei.