Cum să reconcilieze sfatul fată și ajutorul unui psiholog

Certurile și conflictele otrăvesc viața noastră. Din păcate, ele apar în orice relație. Pentru a nu pierde fericirea, este important să se calmeze și să aleagă tacticile potrivite și comportamentul. Cum să reconcilieze fata? Selectați cea mai potrivită pentru situația drum.Primul pas

Aproape întotdeauna în conflict atât de vina. Cel mai probabil, vă simțiți nu mai puțin resentimente, frustrare, furie. Deci, dacă doriți să luați primul pas spre reconciliere? În cazul în care relația de drum, atunci da. Justiție va fi mai târziu, atunci când ea se calmează și este gata pentru un dialog constructiv.

Deci, se ia decizia. Unde vrei să începi?

Consiliul. Nu te grăbi să scuze sau pentru a aranja „debriefing“. deducții sale trebuie să fie împărtășită într-o atmosferă relaxată, prietenoasă, sau în cazul în care fata a fost rugat să se explice.

Dacă o fată este de gând să plece

Întoarcere fata, care a ofensat foarte mult, dar încă îi place ușor. Desigur, un simplu „Îmi pare rău“ nu este de ajuns aici. Cu toate acestea, ar trebui să înceapă cu aceeași schemă standard de. Dacă alegeți orice mod original dintr-o dată, ea poate găsi cuvintele tale sunt frivol și neserios.

Stresul, starea de spirit proasta si excesul de greutate sunt întotdeauna conectate între ele. Dacă reduce greutatea în mod eficient, iar starea de spirit se va îmbunătăți. Mai ales pentru că vă veți pierde în greutate mult mai ușor în acest an. La urma urmei, a existat un remediu care.

 1. Cere o întâlnire sau ajustați-l singur. Fata, care puternic rănit, ai nevoie doar vorbesc față în față.
 2. Scuze. Spune-mi ce vrei și sunt dispuși să-l repare. Dacă este prea supărat și nu doresc să accepte scuze, pleacă. Întrebați dacă poți să-i suni câteva zile.
 3. Cum să reconcilieze sfatul fată și ajutorul unui psiholog
  Atunci când emoțiile dispar, explica motivul pentru comportamentul său. Discursul dvs. trebuie să fie luate în considerare cu atenție. Asigurați-vă că pentru a oferi o soluție la această problemă. Exemplu: „N-am să flirteze cu blonda. Am dat seama cât de frustrant si dureros pentru tine. Nu am nici o scuză. Eu pot explica doar prin faptul că mulți dintre băieții să acorde o atenție la alte fete. Dar acum sunt sigur că am nevoie de tine. Voi face tot posibilul să nu repete greșelile lor "
 4. Dă-i timp să se gândească. În cazul în care o fată începe să pună întrebări, sincer să le răspundă. Încearcă să nu arunce acuzații, în caz contrar acesta va crește într-un nou conflict.


artilerie grea

Încă nu l-au făcut în sus? E în regulă. Dacă ea încă nu te-a iertat, atunci ai nevoie pentru a încerca alte metode. sexul feminin este foarte sensibil la gestul romantic și surprize.

Organizarea este:

Apropo, chiar dacă ea este departe de tine, oricare dintre aceste metode pot fi utilizate. Nu este suficient pentru a atrage oameni indiferenți din orașul ei.

sfaturi utile

Tipul Rare știe ce se întâmplă în capul fetei. Uneori se pare că este imposibil să se găsească o abordare. Cu toate acestea, nu este. Din experiența personală, aș spune că pentru a depăși resentimente și neînțelegere este întotdeauna posibil. Câteva sfaturi pentru a vă ajuta cu acest lucru:

Cititorii recomanda:

Depresia, nevroze si stres afecta functionarea creierului si reduce performanțele. Dar există o modalitate eficientă de a consolida capacitatea de a gândi. Pentru a face acest lucru este suficient.

 1. Persistența - cheia succesului principal. Dar, asigurați-vă că nu este transformat în molestarea.
 2. O scuze sincer - mai bine decât o mie de cadouri.
 3. Dezasambla imediat conflictul. Nu poți acumula infracțiuni.
 4. Fata trebuie să vorbească cu calm și cu încredere. Nu lăsați emoțiile să preia.
 5. Trebuie să clar că intențiile tale sunt serioase. Faceți cunoștință cu părinții fetei, în cazul în care încă nu a făcut acest lucru.
 6. Nu-mi cer scuze pentru tot, doar pentru a calma omul. Nu luați parte din vina pe el însuși.
 7. Sexul nu este întotdeauna cel mai bun mod de a reconciliere. Pentru fete este mult mai importantă conexiune emoțională.
 8. Fiți consecvent. Dacă v-ați cerut scuze deja, nu a renunțat la cuvintele sale.
 9. Mobilizeze sprijinul prietenilor și rudelor fetei. Cere ajutor. Dacă aveți o reputație pozitivă, este probabil că vor merge la întâlnire.
 10. Cum să reconcilieze sfatul fată și ajutorul unui psiholog
  Nu împingeți fata. Ea trebuie să decidă în sine.
 11. Fiți răbdători. Uneori, în scopul de a accepta situația și ierta persoana are nevoie de timp.
 12. A făcut pace cu fata, a pus acest punct poveste neplăcută. Nu te gândi la asta la fiecare ceartă.
 13. Asigurați-vă că pentru a efectua lucrările de pe bug-uri. Ai nevoie să stai jos împreună și calm discuta despre cum să vă asigurați că situația nu se repetă.

Important! Dacă sunteți în mod constant se ceartă cu fata, in timp ce ea nu recunoaște vina și dă vina numai tu, ar trebui să se gândească serios la separare. Poate că sunt oameni prea diferite.

ceartă Rare consolida doar relații, aduce unele „condiment“ pentru a le. Dar este foarte important să știe cum să facă pace cu fata ce să spun, astfel încât să nu agraveze situația. Trebuie să învețe să rezolve conflictele rapid si fara durere. Numai atunci vom fi fericiți într-o relație, ambele.

Oksana, Ryazan