Cum să plătească

mmm! =) Iubirea mea la prima suflare în magazin miroase uimitor! =) Păstrați spune „traseu uimitor.“ oamenii pur și simplu nu ezitați să oftat, apoi se apropie și un pic de nas în gâtul meu nu este fixat în jos. Într-adevăr plăcut inscripția „Free de alcool“. Dacă a fost alcoolul, nu s-ar fi cumpărat. Cea mai importantă regulă pentru mine, nu am aplica aceste spirite mult. Ei au concentrat, și pistă se execută toată ziua. Cel mai Shine, este atunci când am pus sau să facă absolut ușor. Oamenii prinde Yummy, dar nu „au fost suficient de“ miros, pentru a înțelege exact ceea ce este. și ei sunt gata să-și îngroape nasul în gâtul meu este foarte important! Acest lucru este pentru iubitorii de dulce! Restul nu va fi interesant.Imbatator,, dragoste flirtând fantastic, adevărat, nu dragoste, învăluit din cap până-n picioare. proaspătă și dulce în același timp, persistente, vreau să-l simtă din nou și din nou, senzual Amor miroase a vacanță. Da, aceasta este aroma principala a celor pe care am, el mă aruncă imediat în ceea ce atmosfera este veselă și mult așteptată. Poate de aceea am ales ca un parfum pentru nunta mea!

Ușoară, moderată și plăcut. Mai mult, în opinia mea, un bărbat. Este adevărat că este scris în descrierea „evaziv și extrem de sexy.“

O distributie de sex masculin. Nu ascuțite, mai mult ca o aromă europeană. Există similitudini cu „adidas-puls“, „Adidas-joc“.

Dalal - un gust distinctiv. O astfel de dulce, nu cloying, împachetări de căldură, chiar și așa cum se încălzește. Se creează un „cocon“ în jurul tău. Această aromă de „bun“, cred că pot spune așa pentru că există arome și îndrăzneț cu perchnkoy și amărăciune. Aroma caracterizează un fel de proprietarul său. Mi-a placut aroma Dalal mult timp în urmă. Pentru mine nu este plictisitor. Unii clienți spun că au o durere de cap sau o alergie la parfumuri arabe. Cred că încă mai poate fi, deoarece spiritele de ulei și concentrat. Nu te pentru a nu observa astfel de lucruri.Principalele metode de plata la cardul Banca de Economii


1. Plata de către operator în orice ramură a Sberbank (o cale pentru cei care nu au conturi sau carduri de Sberbank)

Instrucțiuni pas cu pas cum să plătească în orice ramură a Sberbank de către operator. Nu uita pentru a captura date de card poluchitelya pașaportul - el va trebui să facă plata.
 1. Vino la orice sucursală cea mai apropiată de Sberbank
 2. Ia tichetul la casierie pentru transferul de fonduri către Banca de Economii a hărții.
 3. Spune-i casierului numărul de card și numele proprietarului (vezi mai sus.)
 4. Transmiteți casierul necesare pentru transferul sumei
 5. Efectuat. Asigurați-vă că pentru a colecta cecul și salvați-l pentru a confirma plata
Procedura durează 5-10 minute, banii vor merge la contul beneficiarului în decurs de 2 ore la 24 de ore

2. Plata prin terminalul self-service (terminal), sau Banca de Economii ATM (calea pentru cei care au un card de Banca de Economii)

Această metodă este disponibilă pentru toți cei care au un card de plastic Sberbank. Pentru plata trebuie să fie selectate pe terminal sau operațiunea ATM „traduce de la carte la carte“ și introduceți detaliile destinatarului.


Turn-bazate pe instrucțiuni de plată în Banca de Economii ATM
 1. În meniul ATM selectați „Plăți“, și apoi - la „transfer“
 2. Formați numărul cardului pe care doriți să trimiteți bani (acest număr este format din 16 cifre
 3. Introduceti suma pe care doriți să trimiteți
 4. Butonul Verificați cu atenție toate datele, inclusiv numele destinatarului și faceți clic pe „Pay“
turn-based instrucțiuni de plată în terminalul self-service (terminal)
 1. Terminalul Meniu self-service, selectați „Plăți“, apoi - „traducere“, și apoi - „Introduceți numărul de card.“
 2. Introdu numărul de card de 16 cifre pe care trimiteți bani, și apoi faceți clic pe „Next“.
 3. Introduceti suma pe care doriți să trimiteți, apoi faceți clic pe butonul „Next“.
 4. Verificați toate detaliile și faceți clic pe butonul „Pay“.

Banii este transferat la destinatar în câteva secunde.


Apropo, dacă aveți de gând pentru a transfera bani de multe ori este pe hartă, puteți salva datele în memorie. Când ai venit să faci traducerea din nou, nu va trebui să formați numărul de card lung, va fi suficient pentru a utiliza „Select“.

3. Plata cardului prin intermediul sistemului Sberbank On-Line (o cale pentru cei care sunt conectați la Banca de Economii On-Line)

Această metodă vă permite să plătească pentru achiziții, fără a lăsa acasă, pentru a transfera și de a primi bani „instantaneu“. O condiție prealabilă pentru această metodă este că aveți un card de plastic Sberbank.

Pentru plata este necesară pentru a intra în biroul privat și să transfere suma necesară pentru cardul primirea bancar (a se vedea. Detaliile de mai sus).