Cum să planteze semințe de tuia acasă

Găsirea unui părinte adecvat plantele trebuie să taie cu grijă conuri, care pot fi maro deschis sau de culoare maro, și să le aranjeze cu un strat subțire să se usuce într-un loc unde temperatura nu depășește 7 ° C. Semințele sunt îndepărtate după fulgi uscate afară.Există două moduri de plantare tuia. Primul este plantarea imediată a semințelor, fără nici un pretratament sau înmuiere. Dacă sămânța are viabilitate suficientă să apară în scurt timp lăstarilor subtiri,-marar cum ar fi tineri stem. În primul rând a da o crenguta de arborvitae aproximativ șase luni, și va fi o creștere foarte lent înainte de această dată.

A doua metodă presupune aterizarea semințelor lor pre-stratificare. În acest scop, cerealele a fost plasată într-un recipient umplut cu nisip umed, amestecat cu rumeguș. Apoi, containerul este închis cu un material de montare și puneți-l pe raftul de jos a frigiderului. Aici ar trebui să fie timp de 2-3 luni. Pentru cultivarea acasă Tui folosesc rar a doua semințe metoda de aterizare, deoarece nu este nevoie de ei la întărire.Primer pentru plantare preparate după cum urmează: în primul rând pe fundul vasului pune drenaj. Puteți utiliza argilă expandată, pietriș, cărbune sau alte pietre mici. Grosimea stratului de drenaj trebuie sa fie de 2-3 cm. Solul este cel mai bine pentru a cumpăra în magazin pentru grădinari. Ar trebui acordată prioritate la sol pentru conifere. sol gătită tasată, turnat în oală, astfel încât partea superioară rămâne de cel puțin 3 cm. Apoi solul împrăștiate fin nisip râu. Dacă nu există nici o încredere în calitatea solului, acesta poate fi turnat dezinfectant soluție de permanganat de potasiu roz închis.

Semințele arborvitae răspândit eșalonate la o distanță de 1 cm unul de altul. Cereale nu trebuie scufundat în sol, suficient pentru a le stoarce strâns la sol, care trebuie să fie umed. Apoi potul este necesară pentru a închide film sau sticlă transparentă și a pus într-un loc unde va fi asigurată temperatura sub 20 ° C.