Cum să planteze roșii - cum să planteze roșii

Tomatele din propria gradina - aceasta este fericirea acestui rezident de vară, frumos, cald, suculent, dulce cu un fruct subțire-jupuite, destul spre deosebire de ceva fals ca un manechin culcat pe raft supermarket. Cum să planteze roșii, în scopul de a obține o recoltă bună, ceea ce ar trebui să fie grija și care pot fi preparate din ele? Să începem de la început.proveniență

Astăzi este greu de imaginat chiar și cea mai mică grădină fără roșii, iar după câteva secole în urmă, strămoșii noștri au avut nici o reprezentare despre ele.

În cazul în care pentru a începe?

Garantează o recoltă bună - material săditor de calitate. Fiecare rezident de vară a dovedit soiurile preferate, bine stabilite, care îndeplinesc așteptările chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

Dacă sunteți doar la început cultivarea de tomate, se consulte cu experții locali, de a comunica cu vânzătorii de magazine, cu o bună reputație și de a alege 3-5 soiuri.

În câmp deschis și în seră, este același tip de comporta în moduri diferite, pentru cultivarea cu efect de seră este ales în mod avantajos soiuri partenocarpice, care este capabil să formeze ovar, fără polenizare, deoarece pcholkam nu este întotdeauna posibil pentru a ajunge în seră.

Semințele cumpărate în magazin sunt considerate tratate împotriva bolilor fungice, colectate personal pentru a supraviețui într-o soluție roz de permanganat de potasiu timp de 20-30 minute.

Seed Germinarea durează câteva zile, puteți, desigur, a pus și nu germinat și a acoperit fiabilitatea o mână, dar în cazul în care materialul vegetal are o germinare de mare, varza va interfera unele cu altele pentru a dezvolta.

După apariția cotiledon lasă două perechi de acestea, răsaduri de scufundare. Container gata pentru plantare, opțiunea ideală - un vase de turbă sau casete, planta este luată din sol, tunși înapoi de aproximativ 1 cm, și le așezați la noua locație, comprima solul din jurul tulpinii.

Cum să planteze roșii - cum să planteze roșii


Unii oameni întreabă: „De ce atât de mult tam-tam? M-am dus la piață și a cumpărat un frumos răsaduri, puternic. " Cottagers zâmbet condescendent ca răspuns.

  • În primul rând, scumpe.
  • În al doilea rând, nu există nici o garanție că sub masca De Barao nu vindeți Volgograd - un fel de selecție vechi. Răsadurile este întotdeauna mare, dar randamentul este extrem de scăzut.
  • În al treilea rând, răsaduri de cumpărare, nu vedeți starea sistemului de rădăcină, deoarece este ascuns într-un mănunchi de sol. În cazul în care plantele sunt săpate în grabă, ar putea perturba grav rădăcinile de arbuști să prindă rădăcini, ca urmare a unui timp foarte lung, iar în caz de vreme caldă, poate fi ucis complet.

În cazul în care achiziționarea de material săditor cu prietenii sau în sere, vei fi asigurat împotriva unor astfel de probleme.

Plantarea și îngrijire

Cum să planteze roșii corect? Principala condiție - un loc însorit, cu o lipsă de lumină și de căldură plante întinsă și nu formează o mulțime de ovare, iar în cazul în care vara este umed, roșii pe site-ul viermilor rău - primii candidati pentru boala Phytophtora.

Cum să planteze roșii - cum să planteze roșii

Răsaduri sunt plantate în conformitate cu schema 50x70 la 30x50 și soiuri înalte pentru normale la o adâncime de 15-20 cm. Împotriva sfatul unor șoferi de camion, plante două plante trebuie să fie udat bine și numai atâta timp cât răsaduri nu sunt obișnuiți. În cazul în care roșiile udate regulat, ele formează numai rădăcini superficiale (situate în apropierea suprafeței) și suferă în căldură.

Ciupiți sau nu? Răspunsul este simplu - da! În cazul în care vara cu ploi abundente, roșii aruncat o mulțime de ramuri suplimentare în axils de frunze, trage forțele care ar putea fi utilizate pentru legarea și maturarea fructelor. Mai mult decât atât, experiența multor șoferi de camion sugerează că pentru a îmbunătăți randamentul, este recomandat pentru a elimina frunzele situate sub prima perie și prischipnut evadare, în acest caz, fructele sunt mai mari și se umfla mai repede.

Orice om care a gustat o dată o rosie, doar smuls din tufiș, aceeași opinie - este parfumat, dulce, gustoase, destul spre deosebire de o piață sau magazin.

Tomate marinate, sărate, fierte de la ei suc, asortate, Ajica, umplute. roșii mici congelate sunt bune în iarna într-o salata sau pizza, dar un nou tip de gol pentru o lungă perioadă de timp favorit în Italia, proprietarii pot pregăti uscătoare pentru legume - rosii uscate.

Încercați, experiment, și roșii vă va răsplăti pentru atenție.