Cum să picteze unghiile nuanțe de manichiură

Nu există nici o îndoială că, în scopul de a rămâne în mod constant frumos, este necesar pentru a pune o mulțime de efort. Aceasta este o auto-îngrijire de zi cu zi, și dorința de a picta pe unghii dreapta lac. care, după atent asigurate cu soluții și lichide speciale. Pentru femei atractive care studiază diferite tehnici de tunica, care ar arata frumos. Cu toate acestea, mulți se confruntă cu faptul că lac de calitate slabă cade pe suprafața unghiei în brațe. De multe ori trebuie să-l aplice de mai multe ori pentru a acoperi de culoare uniform și așezați în mod corespunzător. Ce ar trebui făcut? Cum să picteze unghiile?Reguli de manichiura bună

Nu toată lumea știe cum să faciliteze foarte mult sarcina de a picta strat de lac în mod corespunzător. Nu să-și petreacă o mulțime de timp pe o procedură ușoară, este necesar să se efectueze în mod corect câteva sfaturi pentru a picta cu succes de suprafață:

 • nu este nevoie să drămui atunci când alegeți vopsea pentru decorarea unghiilor. Ei bine-cunoscute companii care nu sunt dăunătoare pentru sănătate, precum și plăcut ochiului proprietarului său;
 • pentru manichiura ultima trebuie neapărat să fie mai aplicat ca o bază și finisare. Primul strat de lac nu va face griji cu privire la siguranța cuiele pe mâinile sale și să păstreze culoarea lor naturală, și haina de top va oferi un efect de luciu de suprafață și o strălucire sănătoasă;
 • Lacquer se usuca repede atunci cand o femeie se bucură de vopsea specială de uscare pentru a acoperi. Dacă recurge la ajutorul său, pictura nu a durat mult;
 • de multe ori unghiile de la mâna dreaptă este imposibil de a picta în mod corespunzător și fără probleme. Pentru a nu strica lac, este recomandat în primul rând pentru a face unghiile-l pe de altă parte, care are loc în timpul procedurii, cea mai mare parte a problemelor;
 • pentru a picta unghiile cu lac devine mai ușor atunci când pe peria nu va fi o mulțime de fluide. Se aplica vopseaua si poate fi un strat de acoperire subțire, care usucă aproape imediat;
 • manichiură mai bine pentru a face pas cu pas. În primul rând, pentru a atinge aceeași formă a suprafețelor, apoi se încălzește mâinile în apă și se tratează cuticula și apoi șlefuit de suprafață, astfel încât stratul de vopsea fără probleme și în mod corespunzător.

Mână în timpul procedurii de pus pe masă pentru a face unghiile în mod corespunzător. Acest lucru va ajuta la evitarea pete colorate de pe piele a soluției de lac.

Cum să picteze unghiile nuanțe de manichiură

Tehnologia de colorat unghii

Multe fete sunt interesați de întrebarea cum să picteze unghiile în mod corespunzător. Pentru a picta unghiile la domiciliu destul de ușor, în cazul în care există o sticla de vopsea, precum și de timp liber, pe care ea ar putea să se dedice în totalitate.

 1. În primul rând, un strat de suprafață este îndepărtat lac vechi și unghii în mod corespunzător și bine clătite cu apă caldă și săpun.
 2. Cuticulele trebuie să retrase din circuitul agricol, astfel încât să nu interfereze cu vopsea în viitor.
 3. Poate fi aplicat pe suprafața vopseaua de bază, așteptați cinci minute, pentru a se usucă și apoi vopsite.
 4. Coborâți peria în vopsea, astfel încât lichidul nu a fost prea mult, apoi vopsea centrul periei.
 5. Acum este posibil să se picteze unghiile: pensula necesară pentru a trage o linie la începutul cuticulei, urmând direcția.
 6. Când femeia sa oprit pentru a picta o linie, puteți picta zona din centru până la sfârșit.
 7. Este important pentru a face unghiile în mod egal pe ambele părți ale cuticula. Peria nu trebuie să verse pielea și lac strat de vopsea sloppily la placă pe mâini au fost colorate cu acuratețe.
 8. Puteți începe decorarea capacul lateral: pentru această parte a rolei este deplasat ușor spre partea, astfel încât nu a fost format pete de lac. Deci, este necesar să se picteze fie pe partea stângă sau dreaptă.
 9. Când tot spațiul are o culoare lac, perie nevoie pentru a picta în mod corespunzător marginea suprafeței.
 10. După ce stratul depus lac colorat, un pic uscat, este necesar să se facă lin până sus cuie supraacoperire. Aceasta procedura a fost un pic mai rapid, puteți apela la ajutorul de uscare sau, dacă nu este disponibil, utilizați un uscător de păr. Uneori, femeile mână muiată în apă rece, dar, în general, se usuca pe mâinile plăcii este de aproximativ 20-30 de minute. Nu se recomandă să înceapă o afacere de origine: unghiile apar o mică adâncitură.


Cum să picteze unghiile nuanțe de manichiură

În cazul în care, în timpul pictura sa întâmplat încă pete, femeile sunt fluide cu acetonă, deoarece înlătură soluția de lac. O bucată de tampon de vata inmuiat in apa pentru a elimina lac, și apoi să le petreacă în piele.

Situația este chiar mai ușor să se stabilească atunci când corectorul, permițându-vă să rapid, elimina cu precizie de sănătate strat de culoare.

În vârful ascuțit al tijei alocată unei picături de lichid cu acetonă, care permite pe vopsire.

Atunci când vopseaua a fost fixată pe suprafață, este posibil să se ia de ulei pentru cuticule, în mod corespunzător mâner pielea din jurul unghiilor, frecarea ușor de ulei. Cu el devine mai moale și mai plăcută la atingere.

manichiura frumoasa pentru copii

Multe fete se uita la mamele lor, visează cel puțin o dată pentru a învăța cum să folosească această vopsea pentru a deveni rapid o frumusețe, surpriză în jurul valorii de toate. În cazul în care mama a decis încă să vă rugăm fiica unui manichiură și vopsea o farfurie, atunci merita sa ne amintim cum să picteze unghiile pentru copii. Există o serie de abateri de la normele obișnuite despre care noi nu trebuie să uităm:

Cum să picteze unghiile nuanțe de manichiură

 • înainte de aplicarea pe piele de lac de mâini ar trebui să fie manipulate în mod corespunzător antiseptic care nu cauzează alergii la copil;
 • gălbenele mai bine tăiate scurt și apoi retezate tăierea sfaturi ascuțite înainte de vopsire placă. În nici un caz nu ar trebui să fie angajate în lustruire - copii este contraindicată;
 • mâinile copiilor aburit în apă fierbinte timp de cinci minute: copilul nu este plictisit, adăugat la spumă parfumată delicios apa;
 • a lua un stick de culoare portocalie. cuticulele sunt deplasate spre lateral, în timp ce dreptul de a forma suprafața liniei;
 • după ce mâinile au uscat, ele sunt tratate crema, apoi face lucru corect masaj blând sau să impună o mască;
 • Este acum permisiunea de a începe cuie decorare copii. utilizate în mod obișnuit într-un astfel de lac, care nu conține componente nocive pentru organismul în creștere, de exemplu, acetonă. Este de dorit ca lacul are culori luminoase și a fost aplicat în mod uniform.

Atunci când o femeie are de a face manichiuri fiica, lipiți exact și corect autocolante sau autocolante care arata foarte original.

Puțini oameni știu cu adevărat cum să picteze unghiile în mod corespunzător, nu respectând în mod corect toate subtilitățile de manichiura frumos și de înaltă calitate, care vor ajuta femeile să iasă în evidență, printre altele. Când ea începe să aibă grijă de ei înșiși, respectând cu strictețe toate informațiile și vopsea corect placa, aceasta nu se va observa, cum ar deveni mai bine decât înainte, și mâinile ei frumoase încep să atragă priviri admirative de la oameni.