Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

Lemnul în construcția a fost folosit cu succes pentru mai mult de o sută de ani. Din acest material face excelent garduri, foisoare, case, saune. Inițial, după construirea nu este recomandat să părăsească aspectul natural al lemnului. Lemnul are o textura unica si plăcut la umbra ochi și ascunde toate acestea sub un strat de vopsea nu este necesară. Dar, în timp, un an, doi lemn exterior se deteriorează, se estompeze, se estompeze, devin palid și gri. În acest caz, este unul excelent pentru colorare îmbunătățirea caracteristicilor estetice de suprafață. Dar nu toate cernelurile sunt potrivite pentru acest rol, trebuie să trateze cu atenție alegerea lor, în caz contrar stratul rezultat va strica aspectul structurii întregului lemn.Alegerea vopselei pentru lemn

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

Pentru colorarea materialelor din lemn sunt disponibile în piețele de mai multe instrumente de vopsea. Toate acestea oferă lemn transparent, mat sau lucios finisaj. Toate culorile au o compoziție diferită, pentru colorarea material lemnos, în principal dobândi:

  1. Pe bază de ulei vopsea. Acesta are capacitatea de absorbție excelentă și protejează lemnul de umiditate și este rezistentă la intemperii. Dar, în timp, suprafețele vopsite cu vopsele de ulei schimba culoarea nu pentru mai bine.
  2. vopsea alchidice. Acesta este fabricat din baza de apa, deci este sigur pentru oameni. Această vopsea este ușor de aplicat. Are o capacitate de întindere bună, făcându-l ușor de a lucra cu.
  3. vopsea acrilică. Se atmosferoustoychevaya vopsea, elastic, permeabil la vapori, pentru o lungă perioadă de timp este capabil să mențină strălucire și culoarea sa.

Este necesar atunci când aleg vopsea acorde atenție la compania pe care le-a fabricat. Ei trebuie să fie testate și de a utiliza un sfat bun pentru consumatori. Este mai bine pentru a da preferință la compoziții de vopsea pe piața internă, multe dintre ele au o calitate excelentă, cu prețul lor rezonabil, spre deosebire de vehiculele importate. Compozițiile vopsea buna au vopsele firme românești Neomid și Yaroslavl.

Paint companie Neomid

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

Pentru colorarea lemnului de la un sortiment de culori Neomid pot fi identificate:

1) Neomid Biokolor Ultra. Acesta poate fi folosit pentru colorarea structura din lemn la interior si exterior. O compoziție geam decorativ. După colorarea materialului lemnos devine translucid strat semi-lucios. Ea nu se schimba structura lemnului, dar evidențiază doar în beneficiul acesteia. Acoperirea are elasticitate bună, este ușor de aplicat.De asemenea, compoziția geamului asigură protecția necesară pentru lemnul în plus față de acesta. Acoperirea rezultată previne decolorarea și fisurare a materialului lemnos. De asemenea, Neomid Biokolor Ultra protejează lemnul de umiditate din cauza intrare de vopsea a microceruri. Ultrafiltru protejează suprafața de lemn împotriva efectelor negative ale razelor solare. Biokolor Ultra previne zgârieturi pe suprafața agenților biologici, fungi, mucegai, putregai și dăunători. Paleta de culori a vopselei este format din 8 culori, inclusiv culoare incoloră.

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

2) Neomid Biaokolor Aqua. Acest compus glazurare acrilic este utilizat pentru colorarea lemnului în interiorul și în afara incintei. Sigur pentru mediu inseamna lakokrasyaschee nu are miros neplăcut și înțepător. Ea are o penetrare adâncă în structura lemnului, dar nu strica și nu modifică principalele sale caracteristici externe. După formulare semi aplicare Neomid Biokolor Aqua, strat semitransparent, care îmbunătățește nu numai aspectul unui material lemnos, dar oferă protecție împotriva formării de insecte dăunătoare și agenți biologici. Ultrafiltru conținut în compoziția de vopsea, protejează materialul de cracare și decolorare. Un microwax, disponibil într-o compoziție care asigură o rezistență la apă de suprafață și o bună elasticitate. Paleta de culori Biokolor Aqua este foarte largă, ea nu conține mai puțin de 11 culori.

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

3) Vopsea de „vopsele Yaroslavl“

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

Compania „pictează Yaroslavl“, există o mulțime de lac, materiale din lemn furnizează acoperire incolor protejează împotriva umezelii, decolorare. Utilizarea lor este o opțiune excelentă dacă doriți să îmbunătățească aspectul lemnului, dar nu se schimba radical suprafața sa naturală și nu ascunde textura.

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

În afară de lacuri „vopsele Yaroslavl“ Bystroemal există un email universal prezentat marcă înregistrată a Premia. Este o bazat, uscare rapida alchidice și reține lung acoperirea obținută în stare excelentă. Bystroemal rezistent la umiditate, compozițiile de detergent chimic. Acesta poate fi operat la temperaturi cuprinse între -50 și +60 grade la interior si exterior. Previne fading materialului. Bystrolaka paleta de culori este format din 27 de culori.

colorarea lemn

lemn colorat de calitate depinde în mare măsură de cât de mult suprafața este bine pregătită. trebuie neapărat să fie făcut înainte de aplicarea formulărilor de vopsea:

  • Elimină straturi lakokrasyaschie vechi. Ei au în cele din urmă exfolia, strica aspectul unei suprafețe de lemn.
  • lemn slefuite.
  • Eliminată din suprafața tuturor tipurilor de poluare, praf.
  • impregnare a lemnului tratat antiseptic.
  • Adauga un material lemnos să se usuce, este mai bine să nu-l atingă pentru o săptămână.

compoziție de vopsea aplicată cu ușurință cu pensula, rola sau pistol de pulverizare de-a lungul fibrei de lemn. Dar cel mai bine este să utilizați o perie. Se recomandă să se aplice vopsea subțire și uniform, în timp ce suprafața vopsită va fi de înaltă calitate, iar culoarea chiar.

Cum să picteze un copac o vopsea buna este cel mai bine pentru a picta lemn

Colorarea lemn compoziții lakokrasyaschimi materiale de la compania Neomid și „vopsele Yaroslavl“ oferă un material frumos aspect decorativ și o bună protecție împotriva agenților atmosferici și a dăunătorilor biologici. Dar chiar și în cazul în care apare o colorație a fost efectuată în mod corect și eficient, aplicarea repetată a vopselei ar trebui să fie organizate pe parcursul a 5 ani.

În cazul în care pentru a cumpăra de calitate - vopsea buna, care ar picta un copac?

Magazinul nostru de vânzare cu amănuntul și comerțul cu ridicata este aici.