Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

S-ar părea că ar putea fi mai ușor decât să picteze placa din fibre de lemn (MDF). Dar când ai venit cu un finisaj fin al acestui produs poate cauza o serie de probleme neprevăzute. Cea mai importantă dintre care este ridicat porozitatea acestui tip de material. Este o trăsătură distinctivă a acestui tip de parchet. Această proprietate material cauzat de modul de producție, în cazul în care fibrele de lemn cu un liant sub sarcină mare sunt presate într-o foaie subțire, din cauza acestui material atunci când sunt prelucrate în mod corespunzător ultima dată pe care cel puțin 10-15 de ani!Pentru a obține un efect de longevitate, trebuie mai întâi să dau seama cum să picteze podeaua fibrolemnoase, ca foi de PFL sunt ele însele foarte poroase și, astfel, absorb vopseaua mult mai mult decât, de exemplu podele din lemn sau beton. Pentru a evita cheltuielile excesive de pictura vopsele pene, se recomandă să fie amorsate. Dacă nu, atunci, desigur, de asemenea, pictate panel, dar va dura mult mai multe materiale, precum și uniformitatea de aplicare nu va fi la fel doriți, deoarece într-un singur loc va absorbi mai mult - într-un alt mai puțin.

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

Să analizăm în mod clar de ceea ce face panza, argumente pro și contra, cum să picteze, și că aceste proceduri avem nevoie.

Ca urmare a presarea deșeurilor industria lemnului în condiții de temperatură ridicată, o suprafață netedă și ușor de a procesa foi, care sunt utilizate pentru fabricarea de mobilier și pentru pereți și pardoseli. Dintre calitatile pozitive ale materialului este demn de remarcat:

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

Pentru a salva toate aceste proprietăți, materialul trebuie să fie în fața ustonovkoy procesa cu precizie. Cum de a face acest lucru, ia în considerare punctele.

contra fibrolemnoase

Contra în această acoperire nu este mult:

 • rezistență scăzută
 • incapacitatea de a utiliza o structură de susținere
 • decor-o singură față.

Dar, în ciuda acestor aspecte negative ale acoperirii este perfect pentru dușumeaua. În consecință, numai după preparare și prelucrare atentă.

tehnologia de culoare

Tehnologia nu este cu mult diferită de culoarea altor tipuri de materiale, dar nu toate punctele:

 1. selectați instrument
 2. Pregătiți suprafața
 3. alege materiale
 4. Aplicați materialul
 5. aplicarea stratului protector

unelte necesare

Și astfel, să începem de la început. Numai la pregătirea suprafeței, aduna toate necesare pe care am putea avea nevoie la locul de muncă. În primul rând, ar trebui să ne stoc pe instrumentul necesar care ar lucra a avut loc în cel mai scurt timp posibil și cu mai puțin efort.

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL
Perna-sul cu haine de blană
Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL
Cuvete pentru vopsea
Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL
Perie pentru podea
Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL
Spatulă pentru hemostază
Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL
Un aspirator pentru curățarea suprafeței

 • trafalet ambalate cu blană în loc de spumă
 • Perie, unele locuri nu se vopsea cu role
 • Cuvete pentru vopsea
 • Spatulă a prezis la aplicarea de etanșare
 • Un aspirator pentru curățarea suprafeței după mortar

Acum, întregul instrument ați pregătit, să rupă la pictura. Dar aici, nu este nevoie să se grăbească. lucrări de pregătire suplimentare necesare.

Înainte de a efectua orice lucrare cu pfl nevoie mai întâi de toate cele necesare pentru a aduce foile de lucru la aceeași umiditate ca aerul din camera unde va avea loc de stivuire a acestora. Dacă acest lucru nu se face, după ceva timp de stabilire, ei vor merge în valuri. Pentru a respecta această condiție, de obicei, din spate foaie laterală este impregnat cu apă, amplasat pe cealaltă și foile lăsate pentru o zi.

grund de suprafață

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

pânză curată pe podea, fără grund

Pe suprafața de vopsea pfl este aplicată numai cu o parte lucioasă, ca parte aspră nu este potrivit pentru pictura, dar inmuiati-l cu grund, plus nu va fi!

Datorită structurii speciale a MDF cu o culoare absoarbe de 4 ori mai mult decat vopseaua cu alte tipuri de suprafețe. În conformitate cu acest lucru înainte de a picta podeaua de PFL trebuie mai întâi grunduite.

Pe piețele de construcții și în magazine puteți găsi o varietate de mijloace de amorsare. Să ne uităm la cele mai potrivite pentru acest tip de material.

foi de PFL amorsate a fost scos din lac vechi. Este cel mai practic de a face acest lucru. Și prețul său este foarte competitiv cu înlocuitori de import. Singurul său caracteristică este faptul că utilizarea sa este necesară după încălzirea la 40C °.

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

Aplicarea ulei de in pe PFL

Nu uitați că înainte de aplicarea amorsei pe foile stivuite pe podea curățați bine praful și murdăria, se face cu o perie sau o cârpă. Dacă matura șmirghel, ar trebui să lucreze cu un aspirator și o cârpă umedă, apoi lăsați acoperirea se usuce bine. Pentru decalaj chit cu bandă armat sau bandă adezivă, degresează cu alcool sau cum sau dacă un alt solvent non-caustic, apoi se aplică doar un strat de grund. Pentru a lucra mai bine pentru a utiliza o rolă cu o haină de blană.

Finisare strat de vopsea trebuie să fie aplicată numai după uscarea completă a stratului de grund!

Pentru mai rezistente la umiditate efect de rezistență, ne-ar sfătui să fie impregnat cu ulei de in pe panza de trei ori. Uleiul de in este cel mai bine să se utilizeze un convențional, așa cum sunt combinate cu adaos de rășini de petrol sau de suspensii pe bază de colofoniu va fi un timp foarte lung să se usuce în casă, în același timp, exudat un miros neplăcut.

Pentru a prelungi durata de viață a foi PFL, procesul de lac recomandat lor după tăiere, dar înainte de stabilire podea. Cel mai bine este să se umfla în pene capetele foilor.

Materialele moderne a lungul timpului este probabil să înlocuiască lacul cu primul loc în vânzări. Din moment ce acestea sunt mai puțin olfactiva, substanță soderzhut compus împiedică formarea infecțiilor fungice, și aplicarea unui strat este suficient, în comparație cu lacul, care este cel mai bine aplicat în trei straturi.

vopsea Alegerea

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

Ca material pentru colorarea poate fi orice email fibrolemnoase:

colorat podea Ax de cea mai bună soluție de PFL din lemn ar fi utilizarea cernelii solide în exces, acesta este etichetat „ST“. Utilizarea sa se va asigura recent la podea rezistenta mare la uzură. Sau alchidice si vopsele de ulei si lac lor de fixare ulterioară.

Important! vopsea pe bază de apă nu se transforma panel vopsea strat impermeabil datorită compoziției sale parafină se va respinge de pe suprafața de pigmenți.

Atunci când cumpără vopsea asigurați-vă că pentru a citi caracteristicile sale prin compatibilitatea aplicațiilor cu diferite tipuri de acoperiri, tratamente de suprafață și se calculează consumul pentru tipul ales de material, pentru că atunci nu se poate obține în culoare, în cazul în care suma achiziționat nu va fi suficient. Aceasta și alte informații producătorul indică pe ambalaj și în limba rusă.

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

Atunci când alegeți o culoare, vă puteți da frâu liber lumea ta interioară bogată și vopsea podea, în orice culoare doriți. Dar poti merge pe mici trucuri și aplică combinații de culori.

 • Oricare ar fi suprafața podelei finisate a fost similar cu lemn natural, ar trebui să fie diluat lac de bitum și se aplică pensula specială.
 • Pentru a simula podeaua de plastic de pfl ar trebui să fie vopsite vopsea alba lucioasa.
 • Suprafața mată este realizat pictura panel cu vopsea latex.

Dacă ca finisaj de email alchidic strat este ales, nu uita despre toxicitatea sa, acest lucru ar face-vă că încăperea în care lucrați este bine ventilat, pentru utilizarea unui aparat de respirat, mănuși de cauciuc și alte echipamente de protecție.

Aplicarea vopselei

Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

Aplicarea vopselei pe PFL

Și astfel, după amorsa nostru este complet uscat, să ia cutii de vopsea selectate, conținutul trebuie amestecat bine. Dacă credeți că vopseaua vâscoasă, este necesar să se adauge un pic de solvent și din nou se amestecă bine.
 • După amestecare ia rola și un strat subțire și chiar de vopsea se aplică treptat la întregul etaj. Este demn de remarcat faptul că în cazul în care vopseaua în cazul în care acesta a absorbit sau uscată pe o zone non-amorsate, pentru a corecta după un timp, aceste locuri nu. Este mai bine să aștepte pentru uscarea completă a primului strat și al doilea colorant.
 • Înainte de a aplica un al doilea strat trebuie să aștepte pentru uscarea completă a primului. De obicei, este nevoie de ore. În acest caz, într-un apartament sau camera nu este recomandată proiectul. Deoarece primul strat sa uscat - Se aplica al doilea strat. De data aceasta a nu lua dilua - vopsea groasă. Din nou, după expirarea zilei, al doilea strat este uscat treia Aplica - finisare.


 • foi de colorat de plăci dure pentru a le face nu numai plăcut să se uite la, dar, de asemenea, de a prelungi viața lor de serviciu. După cum este necesar să se ia în considerare punctul de important, care ar fi baza unei compoziții primer a coincis cu baza de vopsea.

  capac de protecție

  Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

  Finish PFL lac

  Deși vopseaua și se lasă să genereze suficient de acoperire de protecție fiabilă, prin aplicarea lor în mai multe straturi, nu uita de protecție suplimentară, care este la fel de bine reflectată în forma estetică a unei baze gata de cameră sau apartament.

  O astfel de soluție este de lac. Asta nu ar fi unghii ondulată sau pe cale de a dezlipirea după aplicare, să acorde o atenție la compoziția bazei sale. Este necesar ca el a coincis cu compoziția de bază de vopsea, care este deja aplicată pe podea.

  Procedura de pictura Lacquer, deși nu este obligatorie, dar va ajuta la a face mai fiabile acoperirea finală la abraziune și practic să aibă grijă de el.

  PAL melaminat

  Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

  În plus față de astfel de decizii imprevizibile, există o soluție mai simplă. În prezent, piața a văzut foile laminate de pfl, care nu necesită prelucrare și vopsire suplimentară. La utilizarea acestui tip de acoperire ar trebui să ia mai mult responsabilitatea pentru alinierea rosturilor și sigilarea lor. Și după podele lor încă recomandat să acopere lac de parchet.

  Fixat la parchet laminat plăci aglomerate sfătuiți să nu unghiile și lipici.

  De stabilire PFL pe podea

  Despre stabilire PFL vă va spune într-un articol viitor, dar pentru moment, pentru claritate, principalele puncte atunci când se stabilesc de panel veți găsi pe acest sistem.

  Cum să picteze podeaua pas cu pas PFL

  Instrucțiuni de instalare PFL din lemn.

  Sperăm că acum va deveni clar cum să picteze podeaua de PFL. Dar vreau să rețineți că pictura nu este singura soluție pentru a acoperi PFL.

  După cum arată practica, pregătite cu atenție de acoperire nu poate vopsea și pasta de tapet peste partea de sus, iar pe partea de sus au pus mai multe straturi de lac. Stratul finit este conservat perfect foi de PFL din umiditate și de umiditate, precum și o varietate de modele de tapet nu va permite un mic overclock imaginatiei, care va decora podelele din casa ta.