Cum să picteze pereții într-un apartament cu mâinile lor Regulile sunt tehnici simple și originale

Vopsiti peretii în apartament cu mâinile sale - un proces destul de complicat și de lungă durată. zonă mare de lucru, aplicarea vopselei necesita atentie, precizie și nu tolerează întârziere. O astfel de metodă de finisare este mult mai complicată decât tapetare, mai ales atunci când a însemnat abordare de design sau de colorare întruchipări culoarea selectată.Pregătirea stratului suport pentru vopsire

Acesta este procesul cel mai important și consumatoare de timp în modul de rezolvare a problemei, cât de frumos să picteze pereții cu propriile sale mâini. defecte de vopsea de pe perete nu ascunde, și chiar subliniază defectele, astfel încât suprafața trebuie să fie perfectă. După ce a lucrat cu chit sub vopseaua de bază este curățat plasă abrazive folosind o mașină de măcinat. Mâini pentru a obține o suprafață plană, netedă nu va funcționa.


Următoarea etapă implică aplicarea unui primer. Este necesar să se asigure o bună aderență a colorantului la perete, primul strat de vopsea aplicat după inițiere, ar trebui să fie câteva tonuri mai deschise de culoare de bază. După această procedură, efectuați, defectele invizibile rămase înainte ca acestea să fie reparate de umplere, curat, grunduit si aplica finisaj de vopsea.

Cum să se ocupe cu rugina?

Dacă există pete de rugină care nu pot fi eliminate, ele sunt acoperite de mai sus cu vopsea de ulei sau grund pe metal. Într-un alt caz, rugina benzii de rulare prin emulsionku și chit. Compoziție de ulei, atunci când sunt pete sunt mici și apar foarte rar.

Cum să picteze pereții într-un apartament cu mâinile lor Regulile sunt tehnici simple și originale
rugină pe perete


Ca regulă generală, să se alinieze pereți din ipsos cu ajutorul ochiului de plasă armat - tinde să ruginească. În acest caz, trebuie să utilizați o calitate grund acrilic sau Betonokontakt. Aceste instrumente creează un fel de film, prin care rugina nu trece prin.

Variante de finisaje decorative astăzi sunt foarte diverse, și oferă mai mult spațiu creativ, mai degrabă decât de lucru cu tapet. Această frescă, diverse mozaicuri, șabloane, și oricare dintre aceste metode vor fi în măsură să îndeplinească posibilitățile financiare și nevoile estetice.

Pictura decorativa pereții cu propriile sale mâini

Cu aceasta vopsea se poate transforma în mod drastic interior, face personal și de lux. Varietatea de culori, texturi face posibil să întruchipeze idei diferite de design și proprietăți de performanță permit utilizarea mijloacelor în zone cu umiditate ridicată, cum ar fi baie și bucătărie.

Beneficiile de vopsele decorative:

 • caracteristici estetice ridicate;
 • durată lungă de viață (peste 10 ani);
 • ușurința de aplicare, ușurința de operare;
 • culoarea nu se decoloreaza de la expunerea la UV;
 • compoziția nu este expus la coroziune, fungice și mucegai deteriorate;
 • posibilitatea de curățare umedă, spre deosebire de tapet;
 • o varietate de texturi si culori;
 • siguranța mediului.

  Deficiențele în vopsea decorativă nu este, este faptul că costul ridicat și cerințele de pe suprafața la care se aplică compoziția. Acesta trebuie să fie perfect curate și netede.


  Tencuiala decorativa pentru pereti

  Acesta este un instrument unic pentru suprafața de design de design. Lucrul cu materialul este simplu, dar efectul poate obține un complet diferit. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de următoarele instrumente:

 • , Spatulă îngustă largă;
 • spatulă decorative;
 • fora cu duza de amestecare;
 • perii;
 • cu role;
 • șmirghel;
 • un burete.

  Principiul aplicării compoziției este la fel ca tine ar fi cu un plasture convențional. După crearea modelelor, marginile ondulate și efect interesant, este necesar pentru a netezi asperitățile №10 șmirghel. Top imagine este acoperit cu vopsea de latex pentru ao proteja de influențele externe.

  Nu neapărat să se răsfețe pe scumpe vopsea decorativa pentru a diversifica interior și să renunțe în cele din urmă pe tapet vechi. Există mai multe tehnici prin care, și cu vopseaua de obicei nu se poate face astfel de lucruri de design.

  Pictura pereților cu propriile sale mâini: efectul de ipsos venețian

  Trebuie să se înțeleagă că o astfel de renovare frumos este scump, desigur, totul depinde de zona care trebuie tratată. Pentru a lucra nevoie de vopsele latex stoc, care se găsesc astăzi nu este dificil, în orice magazin de specialitate. De asemenea, este necesar pentru a pigmenților de vopsea maro sau negru de culoare spatula de plastic (nemetalice) și o tigaie mare.

 • Sertarul este umplut cu un colorant pentru a înseși marginile containerului;
 • Pe de o parte intervine pigment;
 • Stick sau o perie de cealaltă parte a pigmentului este amestecată ușor, fără a trece dincolo de limitele convenționale ale jumătății palet. Acum, înainte de a picta pe de o parte, pe de altă parte întunecată - lumină;


 • Compoziție spatule luată din partea luminoasă și distribuite de-a lungul peretelui, precum și ipsos;
 • Acum, la fel efectua cu pigment. Zonele luminoase și întunecate pe perete trebuie prinse, creând o imitație de ipsos venețian.

  Cum să picteze pereții într-un apartament cu mâinile lor Regulile sunt tehnici simple și originale
  cum să picteze pereții în apartament cu mâinile sale


  Efectul este amplificat dacă spatula de culoare umbra. Pentru a face acest lucru, țineți mașina pe perete tratate în diferite direcții. Ia un gradient de clar, atunci când partea superioară a suprafeței care urmează să fie vopsite doar vopsea de lumină, de jos - întuneric.

  Cât de frumos să picteze pereții cu propriile sale mâini - tehnica stippling

  Efectul de îmbătrânire artificială - astăzi tehnica foarte frecvente și la modă decorare, și este potrivit nu numai pentru decorarea peretilor, dar, de asemenea, pentru mobilier. Singurul dezavantaj al acestei metode este că ea pune accentul pe toate defectele peretelui dezavantajoase (chips, fisuri sau alte defecte), prin urmare, este important să se pregătească bine suprafața înainte de începerea lucrărilor pe această tehnică.

 • Selectate două culori de vopsea, care va crea o culoare de contrast frumos. Pe perete este aplicat culoarea de bază;
 • Peretele este acoperit cu o perie, glazură colorate, care începe pe baza de culori contrastante. Atunci când peretele este complet acoperit, dar este încă umed la atingere care avea nevoie de o, ca o perie, astfel încât urmele de divorț nu vor fi vizibile, iar peretele va primi textura dorită;
 • Lumina, perie mișcări neregulate Mitre trebuie să „poke“ vopsea proaspătă.
 • Astfel, necesitatea de a trece prin întregul perete, uneori de compensare perie, aproape imediat am realizat efectul dorit al îmbătrânirii.


  Efectul de „piele de menta“

  Perfect pentru camere de zi si dormitoare, în cazul în care doriți să creați o atmosferă relaxantă. Pentru a face acest lucru, trebuie să se pregătească: banda de mascare, hârtie, pensulă și vopsea pentru decorațiuni interioare. În ciuda simplitatea punerii în aplicare, trebuie să aveți răbdare, pentru că dintr-o dată pentru a picta pe perete nu va funcționa.

  Cum să picteze pereții într-un apartament cu mâinile lor Regulile sunt tehnici simple și originale
  efectul de piele moale


  Hârtia trebuie să fie ușor mash, și atașați-l la perete îmbibate în prealabil. Hârtia este netezită mâinile sale, creând efectul de piele de menta. După aceea, hârtia este acoperită cu vopsea, și puteți trece la secțiunea următoare. Și așa mai departe, până când întregul perete nu va fi procesată, hârtie mototolită poate fi montat pe perete pasta de tapet. Scapă de articulații pot fi în cazul în care se rup la margini, iar acesta este locul de a face o nouă bucată de hârtie.

  Cum să picteze pereții în apartament cu rola mâinile lui rag

  Un mod unic de a transforma peretii în pepinieră sau dormitor. Esența tehnologiei este de a dilua plictisitor pereți simpli strat luminos glazurate. Acest lucru va necesita mai multe nuanțe de vopsea, combinate între ele și o rolă de pânză. În primul rând, peretele este aplicat pe stratul de bază. Această metodă este bună prin faptul că anterior nu necesită curățare perfectă a suprafețelor și încorporarea în acesta defect.


  Finisarea rag cu role de ajutor bine ascunde defecte, fisuri și cioplit. Este necesar să se aștepte până ce primul strat sa uscat. Într-un recipient separat, vopseaua diluată cu alte armonios și un contrast redus. Înainte de a aplica compoziția peretelui, trebuie să verificați umbra o suprafață mică sau pe o foaie de hârtie. Deci, puteți vedea saturația culorilor, comparati-l cu combinația de acoperire de bază.


  Se diluează ton prea moale poate fi apă simplă, până când obțineți consistența dorită înseamnă. cârpă curată udate în compoziție diluată, dar nu la impregnarea completă. Răsucite într-un pachet cu o cârpă, vopseaua este distribuită uniform pe rola. Pictura pornește de sus în jos, direcția de deplasare a modificărilor cu role, de cotitură la unghiuri diferite, astfel încât obține un model de textură.
  tehnica de pictura pe perete implică utilizarea diferitelor emailuri:

  De regulă, acești compuși sunt toxici, astfel de lucru ar trebui să fie efectuate într-o zonă bine ventilată, purtați îmbrăcăminte de protecție și un aparat de respirat. În ciuda unui astfel de prejudiciu, vopselele continua să utilizeze, deoarece acestea sunt de uscare rapida, durabil și se potrivesc bine la suprafață.

  Metode pentru fabricarea vopselei corespunzătoare

  Există diferite moduri de pictura pereților, de la care există caracteristici și limitări. Cel mai rapid, economic și îngrijite obținut prin pulverizare. Această opțiune este ideală pentru vopsirea obiectelor de orice formă și hard zone pentru a ajunge, inclusiv cele care sunt slab vopsite cu pensula sau rola. Pulverizarea foarte potrivit pentru suprafețe plane, deoarece stratul obținut este subțire și plat.


  Pentru operarea cu o suprafață mică este suficient să se utilizeze aerograf (un mic recipient cu un spray). Mai mult de lucru extins este realizată folosind pistolul, asigurând rezultate de bună calitate și performanță. Cauzarea vopseaua prin pistolul de pulverizare, este important să se mișcări rapide și netede, nu de concentrare pentru o lungă perioadă de timp într-un singur loc.

  Aerograf este ținută perpendicular pe perete. Rețineți că consecvența în pistolul de vopsire prin pulverizare nu este la fel de groase ca atunci când se utilizează o perie, astfel încât se va forma picături care încalcă uniformitatea stratului. Vopsea de aerosol în cutii adecvate pentru tratarea suprafețelor mici. Particularitatea unor astfel de compoziții într-o varietate de culori, nu este nevoie să tune instrumentului.

  Cum să picteze pereții în apartament cu mâinile vodoemulsionkoy lui?

  Cel mai important secret pentru atingerea unui rezultat bun - uniformitate a aplicării vopselei. Este important să se simtă momentul în care fondurile să se rostogolească un pic și-l conduce într-un singur loc. Din calitatea produsului depinde foarte mult, în cazul în care la începutul bule de vopsea, nu se poate strica perete si arunca un material de finisare. Chiar și cu o dorință puternică de bule după ce vopseaua nu se usuca scape.

  Un alt sfat de important! Înainte de aplicarea directă a fondurilor pentru perna de bază ai nevoie de un bun macerat la între vili nu avea aer. Cu un apel pentru a picta pe perete nu va funcționa bine, și nu este la fel de material sau instrumente. Suprafața în sine într-un singur loc absoarbe mai multă vopsea într-un alt - mai puțin.

  Dacă intenționați să utilizați două culori înainte de lipire banda de mascare, primul strat trebuie să se usuce bine. Pentru emulsii apă necesită cel puțin 2 zile.

  Ce culoare pentru a alege?


  Culoarea joaca un rol important, deoarece este, din motive estetice facem reparații. Având chiar și o vopsea de latex alb folosind nuanțare poate obține absolut orice culoare și ajusta saturația acesteia. Există câteva reguli simple pentru a vă ajuta să alegeți culoarea:

 • culori luminoase, calde reduce spațiul vizual și să dea confort, rece - va crește;
 • Dormitor mai înțelept pentru a alege culori pastelate, cum ar fi bej, albastru deschis, verde deschis, cuart roz;
 • În copiii au preferat să picteze pereții în tonuri calde, în cazul în care mobilierul este de culoare închisă, apoi se încadrează într-un culori luminoase moderat;
 • Pentru camera de zi va fi culori neutre adecvate;
 • verde deschis, verde smarald, maro potrivite pentru dulapuri, astfel de nuanțe crește eficiența.