Cum să picteze pantofi, sfaturi stewardese

Cum să picteze pantofi, sfaturi stewardese

Cum să picteze pantofi, dacă nu vă place culoarea

Cel mai bun mod - este de a merge la curățătorii uscate, cu condiția Wow, astfel că orașul are. Dar chiar și aici, nici o persoană nu poate garanta că veți obține atunci când ai aplicat, să zicem, pantofi roșii de culoare verde.Cel mai simplu mod de a lucra cu două culori, negru și maro, cu toate nuanțele lor, există o varietate mare. Aici puteți presupune cel puțin aproximativ, care va veni ca un rezultat.

La domiciliu, opțiunile de modul în care să picteze pantofi, deoarece există mai multe. Folosiți vopsea specială pentru piele, este vândut sub formă de recipiente pentru aerosoli, cu toate că unii meșteșugari reușesc să picteze pantofi de vopsea pentru autoturisme.

Judecând după comentarii, pentru a realiza o schimbare de culoare într-un mod similar într-adevăr, că doar stai, nu trosnesc, nu va fi mult timp.Pregătirea de pantofi pentru vopsire

Este important să se spele bine pantofii, acordând o atenție deosebită falduri și cute. Pentru a degresați suprafața, puteți folosi săpun obișnuit. Puteți folosi mijloace speciale pentru curățarea pielii, dar în absența unor pete specifice ale produsului să-și petreacă destul de o sumă mare pentru a cumpăra ei nu este prea potrivit.

Acest lucru se referă nu numai pielea, ci, de asemenea, piele de căprioară. Ea trebuie să fie vopsit mai des decât pielea, dar să fie curățate înainte de asemenea, este necesar. Înainte de vopsea pantofii, trebuie să vă asigurați că este complet uscat.

Procesul de colorare

De obicei, instrucțiunile de utilizare a cutiei de pulverizare are cel mai mult la el, și este de dorit să se familiarizeze cu ea, înainte de pantofi de vopsea. Dar o serie de lucruri să ia în considerare este imperativ.

În primul rând, între pantof și jetul de cerneală trebuie să fie o distanță suficientă. Atunci când pulverizat strat prea aproape ar avea un aspect nenatural.

În al doilea rând, o stropire de particule fine în procesul de colorare din jurul pantofului este inevitabilă. Prin urmare, dacă nu doriți să strice parchetul, atunci fie este necesar să se stabilească ziare, sau pentru a efectua această procedură în aer curat. Acesta din urmă este mai avantajos pentru plămâni.

După vopseaua este procesată în fiecare parte a pantofului, este necesar să se înmoaie și uscat. Dacă desfășurați procedura pentru noapte, apoi în dimineața, în pantofi, puteți merge în siguranță pe stradă.