Cum să picteze pantofi din piele naturală

pantofi din piele naturală este relevantă în toate anotimpurile. Este mai durabil decât pantofii din materiale sintetice, și mai scumpe. asfalt de slabă calitate, factorul sezonier atmosferic sparge suprafața pielii și rezultatele în cizme și pantofi uzate. De multe ori nu este suficient pentru a avea grijă de cu ajutorul cremelor. Vine un moment în care doriți să picteze pantofi din piele. Ea poate fi făcută în casă.Ceea ce este necesar pentru colorarea pantofi din piele

Cumpărarea cizme noi, nu uitați pentru a ridica vopseaua în același ton. Este deosebit de important pentru a face acest lucru în cazul în care pantofii nu sunt negre. De obicei, magazinele de specialitate de pantofi au o gamă de diferite vopsele și produse de îngrijire. Pentru a vopsi pantofi din piele, veți avea nevoie de:

  • Vopsele pentru piele în butelii;
  • Vopsea „piele lichidă“;
  • agent de degresare.

În orice caz, este imposibil să nuanță pantofi din piele vopsea culori. Nitroemalii nu se potrivește, cu atât mai puțin ulei. Vopsele piele produse pe apă, mai degrabă decât solvenții.

vopsele profesionale pot fi achiziționate în magazine, „Totul pentru repararea încălțămintei.“ Tipul de vopsea „Karat“ sau „HP“ creează un strat dens de vopsea rezistent la suprafața de piele. Cu toate acestea, ea nu bloca porii și nu afectează calitatea materialului.

Pregătirea pentru vopsire

Indiferent de vopsea este utilizat, în primul rând este necesar să se degresează și curățați pielea. praf și murdărie Street, o cremă pentru îngrijirea încălțămintei fac imposibilă o cerneluire netedă și stabilă. De aceea, ei au nevoie să clătiți.

Acetonă, solvent și alte compoziții chimice, care sunt făcute de degresare înainte de vopsire diverse suprafata pielii dezastruoase. În primul rând, ei spele murdăria cu vopseaua veche din piele. Și în al doilea rând, se deterioreze calitatea materialului incaltaminte stare brută.Pentru a pregăti pantofi pentru pictura poti cumpara un degresant special sau fac parte din propriile lor mâini. demachiant pielii este preparat pe alcool. Se diluează vodca în jumătate cu apă și se adaugă câteva linguri de detergent. Lichid biciuit într-o spumă și care este nevoie să se spele pantofi strat de murdărie și praf. Puteți repeta procedura, în cazul în care crema se spală de la prima încercare a provocat mai devreme.

Nu folosiți alcool frecare pentru a degresa pielea. Încercarea de a obține rezultate rapide, poate provoca arsuri. Ele nu sunt vizibile cu ochiul liber, dar poate fi simtit prin atingere. Pielea devine în cele din urmă tare și casantă în domeniul alcoolului puternic procesate. Acest lucru este deosebit de remarcat pe pantofi colorate realizate din material flexibil subțire. Este normal ca un singur tratament nu va duce pantofi de piele în stare proastă, dar nu merita riscul.

Vopseaua se aplică pe pielea uscată.

Cum să picteze pantofi de piele la domiciliu

Vopseaua este aplicată în mai multe etape. La început „piele lichid“ să fie zgârieturi și abraziuni prelucrate, și se lasă să se usuce. Vopseaua, care formează o peliculă rezistentă subțire naturală de suprafață din piele, un loc de muncă excelentă, chiar dacă răniților ajunge la partea interioară.

Al doilea strat se aplica vopseaua de bază.

  • Dacă acest spray, asigurați-vă că pentru a efectua lucrări în aer liber sau într-o zonă bine ventilat. Vopseaua se pulverizează uniform, ținând vertical butelia la o distanță de 20-25 cm de pantof.
  • vopsea lichidă în sticle aplicate pe piele cu un burete.

Nu este necesar să încercați un strat de vopsea peste toate defectele de funcționare. În cazul în care unele locuri sters mai mult, este de dorit să le trateze separat, și numai după aceea să picteze întreaga suprafață.

Important: fiecare nou strat de vopsea aplicat după uscarea stratului anterior.

Evitați pictura sau amâna pentru o lungă perioadă de timp, puteți, folosind o crema speciala de ingrijire de pantofi cu pigmenți. El nu doar de îngrijire și hrănește pielea, dar, de asemenea, actualizează culoarea, și creează un strat protector pentru stratul primar de vopsea.