Cum să picteze în Photoshop inutile

Deschideți imaginea utilizând software-ul Adobe Photoshop pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul mouse-ului din dreapta o dată și lista de programe propuse, selectați cel dorit. Atunci când este încărcat imaginea, examinați-l cu atenție, va trebui nu numai să eliminați acest subiect, dar, de asemenea, umbra ei.Cel mai simplu mod de a elimina elementul suplimentar - trebuie doar să taie în fotografie, dar acest lucru este posibil numai în cazul în care subiectul este situat la marginea imaginii. Pe bara de instrumente din stânga, selectați instrumentul „Box“. Selectați numai partea fotografiei pe care doriți să le păstrați. Zona selectată poate fi mărită sau redusă. Țineți apăsat butonul stâng al mouse-ului pe chenarul selecției și trageți în sus, în jos, la dreapta sau la stânga. Apăsați Enter pentru a finaliza procesul.

Pentru a elimina orice inutile, fără decuparea unei fotografii, utilizați „Healing Brush“. În panoul din partea dreaptă, localizați patch-uri sau pictograma de patch-uri, faceți clic pe ea o dată. Alt-clic pe zona pe care doriți să le copiați. Apoi, vopsea cu atenție elementul suplimentar din fotografia ta. După mai multe linii de succes, salvați imaginea în formatul-PDS. Dacă apare o eroare va fi mai ușor pentru a deschide o copie de succes decât pentru a reface toate lucrările.

Un alt mod de a elimina elemente nedorite dintr-o fotografie - selectați o zonă mică de lângă obiect, copiați-l și apoi închideți-le pe site-ul care nu sunt îndeplinite. Pentru a face acest lucru, chiar în secțiunea „Straturi“, faceți clic dreapta și selectați „Duplicate Layer.“ Apoi, pe panoul din stânga, instrument de selecție, „pătrat“, după ce selectați o zonă, țineți apăsată tasta Ctrl și trageți partea fotografiei la locul pe care îl editați.

Pentru credibilitatea spațiului de pictură, ușor murdãriþi marginile cu o perie moale. Puteți luminați sau să le întunecați, dacă este necesar. Acest instrument poate fi, de asemenea, găsite pe panoul din stânga.

Prin intermediul tastelor de comenzi rapide Ctrl + Shift + N face un nou strat. Selectați instrumentul Dreptunghi rotunjit Tool si deseneaza un dreptunghi sau pătrat dimensiune. Nu contează culoarea de fundal a dreptunghiului. Setați raza, care caracterizează gradul de colțuri rotunjite, de exemplu, 9. Puteți muta figura desenată cu tastele săgeată. Cu ajutorul comenzilor rapide Ctrl + T, puteți schimba forma figurii. În cazul în care cifrele schimba forma, apăsați tasta Shift, apoi dimensiunea va varia în mod proporțional. Fă-o, astfel încât această formă a fost, cum ar fi ai nevoie.Apăsați pe Ctrl și faceți clic pe miniatura stratului din panoul Straturi. După aceea ați pictat figura iasă în evidență.

Activați stratul inferior din meniul principal, selectați Selectare comanda - Inverse. După aceea, selectați o zonă care se află în afara formelor schițate.

Ștergere cheie șterge o parte inutilă a imaginii. Asigurați-topsheet invizibil. Faceți clic oriunde pe imagine și, astfel, scoateți-l din selecție. Imagine cu margini rotunjite este gata

Dacă doriți să rotunji marginile imaginii, și de multe ori acestea sunt de aceeași dimensiune, puteți salva imaginea pe care tocmai l-ați făcut în format PSD pentru straturile rămase. După aceea, pentru a crea imagini cu colțuri rotunjite, va trebui să selectați calea imaginii finit, inversează selecție și șterge o parte nedorită.

icon prăzi foto care indică timpul de înregistrare, sau orice alt „element de“ nedorit? Nu fi supărat. La doar câteva minute petrecute pe tratament, imaginea ta va deveni un nou „look“, fără a obiectelor nedorite.

Cum să picteze în Photoshop inutile

  • - calculator;
  • - acces la internet;
  • - pozele pentru prelucrare.

Unul dintre cele mai simple program pentru a elimina obiecte nedorite din fotografii este TeorexInpaint. Versiunea se va potrivi cu orice. Avantajele acestui program este faptul că este în versiunea portabl, care nu necesita instalare pe computer și nu „bloca“ registrul său. Doar deschide folderul cu Teorex, selectați fișierul de „descărcare“ și porniți programul.

selectați „View Image“ În fereastra care se deschide. Specificați locația loc fotografiile pe care doriți să le modificați, faceți clic pe ea și se adaugă la spațiul de lucru.

Uite, ceea ce aveți nevoie pentru a elimina un obiect din imagine. Selectați-l. Pentru a face acest lucru, utilizați instrumentul „dreptunghi“, sau „lasso“. Apoi, puteți începe deja procesul de editare în sine. Programul poate utiliza setările implicite. Efectul de procesare a imaginii nu este afectată. Programul se va face totul în modul automat în sine.

Vei fi lăsat doar să așteptați câteva secunde și pentru a păstra curatit deja de obiecte nedorite dintr-o fotografie din dosarul sau de pe desktop.