Cum să picteze fundal în Photoshop răspuns aici!

1. Alegeți o fotografie pe care doriți să picteze fundalul în Photoshop. Voi lucra cu acest lucru, deoarece dezordinea de fundal:

2. Deschideți fotografia în Photoshop.3. Du-te la modul Quick Mask - apăsați butonul de pe bara de instrumente.

Selectați perie apoi dură mare orice culoare și mișcări de măturat strada vopsea de fond in spatele fetei. Context este colorat într-un roșu translucid. Scary dacă introduceți în mod accidental fata, atunci acesta poate fi corectat.

4. Începe să se adapteze, gumă de șters greu eliminarea zone mici de culoare roșie, a primit fata. Rezultatul ar trebui să fie că fundalul va fi o culoare roșie semi-transparent, iar fata va fi ca pe original.5. Apăsați butonul din nou, la pasul 3. Veți vedea selecția. Faceți clic în interiorul selecției, faceți clic dreapta, selectați „selecție Inversează“.

6. Faceți clic pe "Layer" - "Nou" - "Layer". Deschideți panoul Straturi. Există, în plus față de fundal cu fata vei gasi gol „Layer 1“. Păstrarea fundal, selectați o perie și vopsea totul în interiorul selecției. Mai bine să ia o perie mare.

7. Fix defecte mici, în cazul în care acestea sunt. Retușarea și redimensiona imaginea.

8. Se combină straturile - selectați ambele straturi, faceți clic pe una dintre ele, dreapta touchpad-ul (sau mouse-ul) și selectați „Merge vizibil.“

9. Salvați imaginea ca .png. GIF sau .jpg.

Consiliul. alege fotografiile care este ușor de vopsea fundal în zonele de păr, altfel va trebui să în mod repetat pentru a mări fotografie și cu atenție vopsea peste zona nealocat.