Cum să picteze formarea

selectate în mod corespunzător de model, lățimea și culoarea de turnare poate fi doar o singură piesă, care va da camerei un aspect riguros, ordonat, sau invers - respectabilitatea sălile palatului.
Culoarea originala de poliuretan, care este fabricat din turnare, împotriva unui plafon alb va arata un pic gri. Pentru a-l ascunde, turnare este de obicei pictat. Tehnici de decorare verificate este adăugarea de o culoare de vopsea alba, aproape de nuanța pereților. Sau turnare vopsite în culoare lăptoasă, adăugând la ea în vopsea albă un pic de vopsea de culoare galbenă. Dar muluri pot fi de culori contrastante, în mod clar separarea spațiului și a sublinia granița dintre tavan și pereți.

Înainte de a începe să picteze, să stabilească muluri pe pereți sau tavan. Manșoane tratate cu un adeziv special, toate chips-uri și chiar o mică zgârietură glet, pe bază de acril. Dacă acest lucru nu se face, toate defectele vor fi vizibile după vopsire.Aplicati amorsa pentru formarea de acrilică penetrare profunda. Poliuretan - un material poros, astfel încât toți porii inainte de vopsire pentru a umple. Apoi, vopsea minciună în mod egal, și muluri în timpul curățării pot fi curățate cu o cârpă umedă.

Paint muluri. Puteți lua acrilic, latex sau vopsele pe bază de apă. Un efect foarte interesant este dat vopsele de mozaic pe bază de apă, în care se adaugă pigmentul și solidele insolubile. Cât este mai compactă vopseaua este aplicată la turnare, astfel încât acesta devine mai clar.

Dacă decideți să acopere laminat tencuiala decorativa, este mai bine de a alege capacul cu efect aurit sau nacre. Ipsos aplicat cu pensula sau cu o spatulă, astfel încât să rămână pe suprafața pieselor ridicate. Grosimea stratului depinde de lățimea benzii de acoperire - este mai lată decât stratul mai gros de tencuială poate fi.