Cum să picteze fațada casei cu instrucțiunile lor mâini, recomandări,

Cel mai simplu mod de a actualiza pereții exteriori ai casei și să le dea unic - este culoarea. Nici măcar nu trebuie să angajeze un echipaj profesionist, și poți face singur.Cum să picteze fațada casei cu instrucțiunile lor mâini, recomandări,

Important! Până ireparabil sa întâmplat, capul meu nu se sparge vasele de sânge, și nu a suferit un accident vascular cerebral, face o regulă ... Citește mai mult

Dar atunci, multe întrebări cum să picteze fațada casei cu propriile sale mâini? Este suficient pentru a avea echipamentul necesar, o vopsea adecvată (sau materialul din care a făcut peretele) și o cantitate mică de cunoștințe. Acum, primele lucruri mai întâi.

instrumentele necesare

Pentru a picta calitativ fațada nevoie de următoarele instrumente:

 • perii sau role de diferite dimensiuni;
 • jgheab pentru vopsea;
 • pistol;
 • grund;
 • de film, cu ajutorul pe care doriți să protejeze locurile nu au fost expuse la colorat;
 • scară sau schele;
 • îmbrăcăminte de protecție dorit și ochelari.

Cum să picteze fațada casei cu instrucțiunile lor mâini, recomandări,

Perii sunt potrivite pictura detalii fine sau pentru a face un contur clar și frumos. Pe scară largă pictura a fațadei acasă cu propriile mâini mai repede și mai bine realizată folosind o rolă sau prin pulverizare.

Îmbrăcăminte și ochelari de protecție împotriva pătrunderii soluțiilor de coloranți la nivelul pielii sau mucoaselor. Film ar trebui să fie bine ascund acele locuri în care nu este necesar să se picteze. În procesul de materialul poate curge sau picura din instrument.

Selectăm materialul colorat

Atunci când alegeți vopseaua de exterior, trebuie amintit faptul că materialul defect va fi pe baza de rău, și după ceva timp va trebui să refaceți totul. Prin urmare, există mai multe criterii care trebuie îndeplinite de către un astfel de material de finisare pentru fatada:

 1. Rezistenta la lumina soarelui, umiditate.
 2. Nivelul ridicat de permeabilitate la vapori, permite pereților să respire și umezeala să se acumuleze în interiorul casei.
 3. Buna elasticitate, ajută să se întindă stratul dacă substratul la temperatură ridicată se extinde.

În plus față de aceste criterii, ar trebui să acorde în continuare atenție la cel din care a ridicat pereții casei. Pentru a picta bine și lung a avut loc, ar trebui să fie potrivit pentru acest material.

Material pe bază de apă potrivit pentru pereții din cărămidă sau tencuială bordurate. Aceasta este opțiunea de buget. Dar stai mult timp, un cuplu de ani, trebuie să faceți upgrade de acoperire. Ulei minciună rău întruchipare pe suprafața de lemn și tencuite. O astfel de suprafață poate dura până la 10 ani.

Dacă există o întrebare ce vopsea pentru a picta fațadă din beton? Apoi, există o opțiune excelentă, materiale alchidice. Ei au înțeles perfect suprafața și să reziste la factorii negativi.

Cea mai bună opțiune - este vopsea acrilică cu componentele de rășini sintetice. Acesta poate fi vopsit cu orice suprafață în condiții de siguranță. Strat Damage este elastic și servesc la 7 ani.

Cum de a calcula cantitatea de materiale

Dacă sunteți pictura fațada propriile mâini, apoi calcula cât de mult vopsea ai nevoie pentru a avea propriul. Acesta ar trebui să calculeze suprafața totală a pereților, care doresc să fie vopsite prin scăderea golurilor de ferestre și uși. Cu aceste date, vom merge la magazin și să aleagă compoziția dorită.

studiind cu atenție banca sau de ambalare și pentru a găsi numerele care indică consumul de cerneală pe 1 m2. Apoi, înmulțiți zona de perete cu o valoare specificată pe capacitatea și de a obține un rezultat. Nu uitați că orice vopsea ar trebui să fie aplicat în 2 sau chiar 3 straturi. Acest lucru va face strat mai dens și durabil. Prin urmare, numărul rezultat se înmulțește cu doi sau trei.Vopsitorii profesioniști recomanda un material colorat de cumpărare cu o marjă de 10-15%. Din moment ce pictura casa necesită deseori cheltuieli exagerate din motive incerte.

Pentru a accelera procesul de cumpărare cu datele dvs., puteți face referire la un consultant.

Important! Nu este nevoie să se hrănească farmacie la hemoroid este plecat o dată pentru totdeauna, folosesc o crema foarte eficient ...

Faza pregătitoare

Nu contează ce material este realizat de transportatorii pentru baza de vopsea acoperiri de înaltă calitate fațade trebuie să fie bine pregătită.

 1. Este necesar să se elimina stratul vechi, dacă aceasta era.
 2. Este obligatoriu să ștergeți toate murdăria, grăsime, urme de mucegai sau ciuperci.
 3. închis cu grijă toate găurile și crăpăturile.
 4. neregularitățile Grind.
 5. Suprafața preparată este acoperită cu un grund de penetrare profunda.

Numai după amorsa este complet uscat, puteți începe să pulveriza pereții casei vopsea exterior.

Fațada de cărămidă

Cauzarea mai multe straturi pe caramida poate ascunde cu ușurință mici defecte. Dar trebuie să ne amintim că zidul de cărămidă, în forma sa originală va dura mult mai mult decât vopsit. După cum sa menționat mai înainte, câțiva ani mai târziu, vopseaua trebuie aplicată din nou.

Prin urmare, în cazul în care există o alternativă, este mai bine să recurgă la ele. Dar dacă acest lucru nu este găsit, este, de asemenea, o opțiune bună. Ar trebui să se aplice la partea de sus a peretelui, folosind o perie larg. Pentru a ajunge la cel mai înalt punct ar trebui să fie pentru a construi o schelă sau scara de utilizare.

Lățimea periei trebuie să se potrivească cu lățimea cărămizi. perie Diluant trebuie utilizat pentru rosturi de zidărie, acestea pot selecta o culoare contrastantă, astfel încât să păstreze desen de perete de cărămidă.

O mai bună vopsea aplicată pe cărămizi în două sau trei straturi pentru a face o barieră durabil împotriva pătrunderii umezelii din mediul înconjurător. Cusăturile trebuie tratate după uscarea completă a stratului de bază.

pereți din ipsos

Cel mai adesea, în scopul de a se pregăti pentru vopsirea fațadelor de ipsos.

Acest lucru ajută la izolarea pereților și aliniați, ceea ce face suprafața netedă. Pe tencuiala vopsea va merge pentru a efectua bine în cazul în care următoarele reguli:

 1. Nu începe pictura pe suprafața umedă. Deteriorările și stratul de tencuială lustruit trebuie să se usuce complet timp de 4-5 zile.
 2. Apoi, trebuie să se aplice mai multe straturi de grund, care, la rândul său, ar trebui să fie, de asemenea, uscat. Pe pachetul indicat momentul exact pentru uscarea completă.
 3. Acum puteți aplica vopseaua. Pentru suprafața tencuită cu ajutorul unei role. Înmuierea rola în vopsea, iar excesul este drenat jgheab pe suprafața ondulată pentru vopsea. Muta ar trebui să fie în toate direcțiile (orizontal, vertical, la un unghi) pentru a pune vopseaua uniform și nu a avut pete chel.

Compoziția de colorare este aplicat în mai multe straturi, fiecare dintre ele oferind un uscat bun.

Fațada lemn

Proprietarii de clădiri din lemn de multe ori mă întreb cum să picteze fațada casei, vopsea a durat atâta timp cât posibil? Iată câteva nuanțe dor, care este rezultatul obținut nu este același lucru.

pereți Colorare de lemn trebuie să înceapă cu șlefuirea. În acest scop, o mașină specială care îndepărtează stratul vechi de vopsea sau lac, și un strat mic de lemn, aproximativ 1mm. Este necesar să fie vopsit pereții mult mai aveau un aspect proaspăt.

Finisajul vechi se poate umfla sub influența unor substanțe care fac parte din noua vopsea. Astfel, un nou strat va pierde prezentabil. După lustruire, arborele trebuie să fie acoperit cu o soluție de componente primer anti-fungice. Atunci când amorsa este uscat, puteți începe pictura.

Totul pornește de la partea de sus a peretelui. La nivelul articulațiilor este mai bine să folosiți o perie conică, este un caneluri bine lucrate. Abordarea perie largă la suprafață principală. În cazul în care vopseaua începe să fie absorbit, nu este necesar să se aplice un strat suplimentar în unele zone.

Este mai bine să aștepte până când puțul este primul strat uscat și apoi se aplică o altă pe întreaga suprafață. Apoi, fibra este cea mai uniformă și atractiv.

Important! Vrei întotdeauna să presiune 120/80? Atunci nu trebuie să uitați să bea în fiecare dimineață la 5 picături ... Citește mai mult

unele nuanțe

Nu începe de finisare vopsea fațadă în cazul în care strada este ploios sau vânt. Excesul de umiditate nu va vopsea pentru lipirea la substratul este bun, iar vântul va lipi moloz pe stratul nou depus.

meteo prea cald, nu este de asemenea potrivit. În acest caz, vopseaua se va usca rapid și pot apărea defecte minore. Mai bine pentru a alege o condiții meteorologice mai stabile.

Pentru acoperire mai rapidă și mai uniformă a pistolului de pulverizare poate fi utilizat. Un astfel de dispozitiv pentru a aplica un strat uniform de vopsea pe suprafață. Dar aceasta necesită utilizarea numai a anumitor tipuri de vopsele.

Cum să picteze fațada casei cu instrucțiunile lor mâini, recomandări,
Amintiți-vă. Scapa de hemoroizi pot fi la fel de puțin ca și câteva zile, în cazul în care ...

Cum să picteze fațada casei cu instrucțiunile lor mâini, recomandări,
Nu știai că astăzi hipertensiunea obișnuită curat ...