Cum să picteze cadrul bicicletei la domiciliu

Am doar o dată pictat cadru de bicicletă, a fost atunci când trăiam în Scoția. Tocmai am rupt prima mea bicicleta și am simțit o mare disconfort din cauza faptului că nu a fost nimic să se rostogolească. Nou mare, pentru un motiv oarecare am putea permite doar o lună.Cu toate acestea, mâna sorții mi-a trimis o zi pe stradă, pe care în mod normal, eu merg foarte rar. Trecerea de o casă, am văzut motocicleta a fost setat să-și arunce. A fost un semn, pentru că dacă aș fi fost aici pentru o jumătate de oră mai târziu, cel mai probabil, nu s-ar fi găsit, deoarece omniprezente polonez supraveghează în mod constant de gunoi, luând toate valorile care au pus chiriași.

Mare a fost, mașini și zarzhavleny rupt vechi, dar rama a fost în stare bună. Cel mai important, a fost de aluminiu! Am decis imediat să arunce doar setul întreg cu bicicleta mea rupt - pentru că există încă un întreg, cu excepția cadrului.

Naiv, m-am gândit că este atât de simplu. Pentru a dezasambla cele două biciclete la os, a trebuit să cumpăr un instrument de bază și du-te bine în studiul de forumuri de ciclism pentru a descoperi ce și în cazul în care pentru a pune.

Cum să picteze cadrul bicicletei la domiciliu

Tot ce a mai rămas din o bicicletă veche

Nu vă faceți griji, atunci am primit veloremonta elementele de bază aplicate în practică, și este mult mai veni la îndemână mai târziu în viață. Orice ar fi fost, o săptămână mai târziu a trebuit să plimbare pe biciclete noi. Totul a fost bine, doar un singur - cadru zdrențuită privi înfiorător.

pictura cadru de bicicletă

Am început să mă gândesc cum am vopsea bicicleta tine. Din nou-l ia în afară pentru a înșuruba, am dat rama. În automobilul a mers alături în cazul în care proprietarul a fost prietenos bunicul scoțian.

Am avut o lungă conversație cu el pe o bicicletă, el a spus că în tinerețe a condus pe dealuri locale. Bunicul mi-a dat tot ce este necesar pentru auto-colorare.

  • vopsea auto în baloane. Am luat saltea, pentru că el a planificat referim la lac cadru. Am cumpărat două recipiente și a făcut nici o greșeală - abia suficient. Am ales un radical roșu.
  • Primer. Doi cilindri suficient. Bunicul a spus că în tinerețe el nu a fost deranjat de astfel de lucruri ca un grund inainte de vopsire cadru, dar am decis să fac totul corect.
  • Lac. In teorie, s-ar putea lua vopsea, care conține vopsea, dar am prezentat deja o bicicletă roșu strălucitor spumant strat multiplu de lac, asa ca am cumparat doi cilindri.


  • Sandpaper. Deoarece suprafața ramei era foarte ponosit și vechi vopsea peeling, în unele locuri, am luat nazhdachku mai mare, cereale 80. De asemenea, a marcat câteva foi de cereale mai puțin, și, desigur - meu cel mai bun.
  • White-spirit. Este inutil, pentru degresarea înainte de vopsire.

Din magazin, luminata de 30 de lire sterline. Cu toate acestea ....

Oferă cadrul patio, a început piei, mi-a luat toată seara. În final, suprafața devine foarte netedă, iar a doua zi, agățat cadru pentru cârligul și a început să amorsarea rufe.

Cum să picteze cadrul bicicletei la domiciliu

Atunci când amorsa este complet uscat, eu sunt un pic poshkuril nulevkoy lui. Apoi, el a început să se picteze. Praful de cei doi cilindri de vopsea roșie - vedere pentru ochi inflamat! Așteptați până când vopseaua se usuca in aer liber, a umblat lac. Al doilea balon este, de asemenea, plecat repede, și se gândea la a merge la magazin pentru un al treilea. El sa răzgândit. La fel ca și așa destul de strălucitor.

Ar trebui să pictez cadrul containerului

El a dat proaspăt pictat cadru minciună de ore, iar apoi a început să se adune în venerație de cal de fier actualizat. A fost apoi că am și a fost dezamăgit. Sa constatat că o vopsea foarte prost păstrată pe cadru, și este mai pregătită să se aplece bicicleta la orice margini ascuțite, cum ar fi în acest loc este încă o urmă.

Cum să picteze cadrul bicicletei la domiciliu

Doar după pictură - luminițe și strălucește!

M-am gândit că faptul că vopseaua nu este suficient să se usuce, dar în următoarele zile, motocicleta a continuat să dobândească noi zgârieturi. M-am dus la spalatoria auto, să se consulte. Mecanică a spus că pictura o bicicletă din rezervor - o sarcină ingrată.

Aparent, acest lucru este doar vopsea touch-up, și se potrivește bine cu un strat subțire pe fundație vechi. vederi adevărat sau nu, dar spumant actualizat de mai multe pougas mari trei săptămâni de schi. 🙁

Mai târziu, am citit pe forumuri, care este într-adevăr foarte puțin sens pentru a picta cadrul cilindrilor de automobile - vopseaua nu deține. Cu toate acestea, este apreciat în mod special rezultatul a vopselei de la un spray.

bicicletă de acoperire cu pulbere

Cel mai bun posibil pentru a picta bicicleta - este de acoperire cu pulbere. La fabricarea de biciclete se aplică acum numai la acest tip de vopsea, acoperiri și fiabilitate a crescut semnificativ.

Rezumând, am nota cititorilor mei că pictează propriul lor cadru al containerului, probabil, nu merită - aruncat și zilele de timp. Dacă încadrați drumul ca o amintire, atunci Google, care în orașul tău a fost acoperit cu pulbere. Costul poate fi destul de mare, în comparație cu vopseaua de pe container, dar motocicleta este ca nou.

Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar de a actualiza o bicicletă veche, aspectul colorat chiar și cu cadrul balon este mai bună decât obsharpannost și rola vopsea. Prin urmare, în unele cazuri, iar această opțiune are dreptul la viață.

Spune-mi ce se poate face cu rama, uneori, bătuți și potsarapami rugina. Cu toate acestea, pictura nu este planificată și extern aspectul, proprietarul fericit zgâriat. Dar există o nevoie de anti-coroziune și protecție ușoară cadru, de îngrijire pentru ea.