Cum să picteze blugi la domiciliu în negru sau albastru

Blugi sunt haine populare pentru tineri și persoanele în vârstă. Ele sunt confortabile și practice, au o rezistență ridicată la uzură. Dar, după spălare frecventă astfel de haine își pierde culoarea inițială și arată neîngrijit. De asemenea, pe blugi apar pete dificile.Ce se poate face în acest caz, nu arunca hainele tale preferate din cauza frecării sau murdărie! Chiloței da oa doua viață poate fi de pictura ei.

Cum să picteze blugi la domiciliu în negru sau albastru

Cum să picteze blugi la domiciliu și curățați petele fără a deteriora? Există anumite reguli.

Blugi vopsite

Pentru a reîmprospăta pantalonii preferate și curățate de murdărie, folosiți astfel de mijloace:

  1. „Alb“ sau păr peroxid. Din moment ce se poate face folosind aceste fonduri pentru pantaloni originale vagi „figuri“. O metodă de colorare este simplu și nu ia mult timp, dar, de asemenea, ajută pentru a scăpa de pete.
  2. Albăstrelii. Cele mai ieftine și mai rapid mod de colorare, care are un singur dezavantaj - este necesar să se facă de multe ori, deoarece nu are rezistența albastră.
  3. Acrilice, vopsea pulbere și anilină. Aceste fonduri a lovit-o varietate de culori, puteți obține pantaloni de culoare. În plus, vopseaua ultima, blugi lungi mașină de spălat, și chiar se fierbe permise. Un drept de a organiza pătare va ajuta la manualul de instrucțiuni. Adesea, un set de vopsele pentru blugi purta desene, care sunt transferate pe material folosind un fier închis.

Pentru utilizarea de colorare și soluție de mangan. Cu ajutorul acestui instrument poate fi, de asemenea, obținute ca urmare a unor blugi - „Varenkov“, dar această metodă este consumatoare de timp și nu fiecare femeie va putea face față cu ea.

În plus, utilizarea, și vopsele de păr. Blugi pot fi tratate și acest lucru înseamnă, dar culoarea de alegere în acest caz este limitată.

Cum să picteze blugi la domiciliu în negru sau albastru

Cum de a albi blugi „“ albirea

Odată ajuns în România au fost foarte populare pantaloni elegante, cu pete albe, care sunt produse prin digestia de lucruri în agentul de albire, este numit „Varenkov“. Ei nu și-au pierdut relevanța lor astăzi.blugi albesc la domiciliu poate „albului“.

  • Pentru a face acest lucru veți avea nevoie de o cana de inalbitor diluat în apă. Blugi nevoie de mult „răsucire“ și blocați în această poziție, cu benzi de cauciuc sau cabluri. Se fierbe pantalonii în soluție timp de 15-20 de minute, prin urmare, nu se permite la punctul „plutit“, ar trebui să fie complet scufundat sub apă.

Cum de a albi blugi prin alte mijloace? Într-un mod similar a fost tratat pantaloni, aplicând o soluție concentrată de peroxid pentru păr. Dacă nu doriți să fiarbă lucru, se spală cu agentul selectat într-o mașină de spălat la temperaturi ridicate.

Cum să picteze blugi la domiciliu în negru sau albastru

Cum să picteze în blugi

Pentru pantaloni achiziționat culoarea originală, se aplică o albăstrire. Cum de a vopsi metilen blugi și clar de locuri strâmte, în cazul în care materialul a purtat off, și murdar?

Atunci când alegeți un instrument în magazin, să acorde o atenție la compoziția. Este mai bine dacă există prezența coloranților solubili ca nu insolubile întotdeauna posibil pentru a obține o culoare uniformă. Albastru este sub formă de lichid sau pulbere, poate fi folosit orice, dar cu mijloace lichide proces de vopsire durează mai puțin timp.

  • Se prepară o soluție de albastru de metilen într-un bazin sau găleată umplut cu apă caldă, se adaugă sarea de masă (3 linguri) și așezați elementul de 2 oră. Blugi va deveni o culoare albastră uniformă.

Cu toate acestea, albastru de scurtă durată, iar după 1-2 spălare va trebui să facă re-colorare. Cum de a stabili vopseaua de pe blugi? Vino la oțet de ajutor. Se clătește pantalonii în apă caldă cu oțet, iar culoarea va veni, nu atât de repede.

Cum să picteze blugi la domiciliu în negru sau albastru

Cum de a vopsi blugi negri

Jeans vopsite în negru (sau altul), se pot folosi coloranți de culoare pentru tesatura. Există mai multe coloranți care diferă în preț, durabilitate și metoda de utilizare. Există mijloace prin care pictura se face într-o mașină de spălat, în timp ce altele necesită lucruri înmuiere în soluția de ceva timp.

Vopsele pentru țesături sunt lichide și pulbere, metoda de aplicare depinde de speciile alese tine înseamnă. Ca regulă generală, ar trebui să se facă după cum urmează:

  1. Se diluează vopseaua cu o capacitate de apă caldă. În cazul în care mijloacele de pulbere, avea grijă ca granulele se dizolvă, sau bryuchek de culoare în cele din urmă obține dur.
  2. Se pune element în soluție de colorare. Rețineți că lichidul în găleată sau în pelvis suficient pentru a acoperi blugi, se adaugă apă, dacă este necesar.
  3. Lăsați pantalonii vopsite 1-1,5 ore, apoi se clătește-le în apă rece, adaugand otet si jumatate de cana 3 linguri de sare. Această măsură va stabili culoarea pe tesatura.

În același mod, puteți picta blugi negri, în loc de aplicarea vopselei pe tesatura pentru îngrijirea părului. Cu toate acestea, această metodă de colorare nu este cel mai bun, și de multe ori rezultatul este destul de diferit de așteptat. Din acest motiv, cel mai bine este de a utiliza fonduri speciale destinate pentru haine de colorare.

Cu ajutorul metodelor de mai sus, nu puteți perie doar pe pantaloni vechi, dar, de asemenea, pentru a scăpa de pete pe care nu le-ar putea aduce în alte moduri.