Cum să piardă în greutate timp de 1 zi la domiciliu - cât de multe kilograme poate arunca pe zi

Fiecare fată cel puțin o dată în viață devine într-o situație în care aveți nevoie pentru a pierde rapid cateva kilograme in plus. Astfel, puțini gândesc despre cum să piardă în greutate timp de 1 zi la modul în condiții de siguranță organism, de exemplu prin repaus alimentar zilnic sau monodiets. Aflați mai multe despre metoda cea mai eficientă și inofensiv de urgență de pierdere în greutate pe zi.Moduri de a pierde in greutate rapid la domiciliu

Uneori se întâmplă că câteva kilograme în plus fata împiedică să se simtă încrezători cu privire la orice eveniment important pentru ea. Într-o astfel de situație ridică problema cum să piardă în greutate zi înainte de evenimentul programat, pentru a plonja spitpoisons într-o stare de șoc și cauza deliciul celor dragi. În condiții normale, nutriționiști nu recomandă să folosească metode extreme de reducere a excesului de greutate, dar relativ curățare sau de foame, de regulă, nu se opun. Deci, există mai multe metode de a pierde în greutate timp de 1 zi la domiciliu:

  • retragerea lichidelor in exces din organism;
  • purificarea rapidă a stomacului, intestinului pe zi;
  • dieta stricta;
  • repaus alimentar zi;
  • foame.

Retragerea excesul de lichid din organism

Pierde greutate cu ajutorul unor diete stricte pentru mulți este o povară. Unele persoane se confruntă cu un disconfort emoțional deosebit de puternic, sub rezerva măsurilor restrictive de produse alimentare pe tot parcursul zilei. Mai ales din greu pentru a avea un dinte dulce și iubitorii de chifle. Persoanele cu un ușor exces de greutate corporală poate avea asupra pierdere in greutate de inima, folosind diuretice. Retragerea apei în exces din organism va obține cu ușurință scăpa de două kilograme sau mai mult pentru o zi.

curățarea intestinului la domiciliu pentru pierderea în greutate

Dieta nesanatoasa provoacă adesea dezvoltarea bolilor gastro-intestinale. Ca urmare a predominanței dieta de alimente grase prajite adăuga până condițiile perfecte pentru creșterea agenților patogeni din intestin, care sunt dăunătoare pentru procesul digestiv. Încetinirea proceselor metabolice conduce la slagging intestinului și apariția excesului de grăsime în zona abdominală. Laxativele nu sunt întotdeauna în măsură să curețe în mod eficient tractul digestiv, din acest motiv, pentru a pierde in greutate în mod eficient, expertii recomanda sa luati medicamente pentru a prefața la câteva zile de descărcare de legume.

Cum să piardă în greutate timp de 1 zi la domiciliu - cât de multe kilograme poate arunca pe zi

repaus alimentar de zi cu zi

Nu toată lumea este gata pentru o săptămână pentru a adera la măsuri restrictive în dieta timp de 2-3 kg, a scăzut. În consecință, pierderea în greutate prin înfometare pe zi pentru astfel de Maximalists este un excelent mod de ieșire. În plus, refuzul de hrană toate pentru o zi ar fi benefic pentru aproape orice organism. Este important să spunem că greva foamei timp de o zi poate afecta negativ starea pacienților cu diabet zaharat, anemie severă. Prezența acestor probleme de sănătate este o contraindicație absolută pentru această metodă de pierdere în greutate.

Cum de a pierde în greutate pe zi, timp de 3 kg

Scapă de o pereche de trei kilograme pe zi să fie posibilă numai în cazul în care conectat pentru a procesa mai multe proceduri. Se spune că doar o abordare cuprinzătoare pentru a vă ajuta să realizeze o reducere a circumferintei taliei într-un timp atât de scurt. Deci, ca și cele mai eficiente modalități cu privire la modul de a pierde 3 kg pe zi, sunt: ​​post, curățare, ușoară efort. Este foarte important să nu exagerați. Dacă observați orice stare negativă, ar trebui să se gândească la corectitudinea căii alese de pierdere în greutate.

zile de repaus alimentar pentru pierderea în greutateAceastă metodă de pierdere în greutate poate implica utilizarea diferitelor produse. De regulă, în baza unei zile de post pe chefir. În acest caz, nu este necesar de a alege produse lactate pentru curățarea intestinului este un sistem bun alegere de legume restrictivă. Deci, dieta castravete este considerat metoda preferată este de a pierde în greutate rapid timp de o zi și a scăpa de toxinele acumulate. Acest tip de descărcare implică utilizarea de aproximativ 2 kg de legume proaspete. Numărul specificat de castraveți ar trebui să fie împărțită în 7-8 bucăți și să mănânce în timpul zilei.

Se spune că castravete dieta pentru o zi va ajuta pentru a remedia lipsa de util pentru vitaminele corpului (PP, C, vitamine B), macro- și microelemente (potasiu, siliciu, fier, etc). Unii nutriționiști sfătui să aranjeze zile de repaus alimentar la legume și fructe de mare, dar acest mod de a manca slăbire costa o gramada de bani, astfel încât să putem restricționa opțiune mai economică. În plus, cei mai mulți experți înclinat să monoedeniyu Metodă rapidă pentru reducerea excesului de greutate.

Express-dieta

Există mai multe modalități de a pierde in greutate rapid pentru o zi. Cu toate acestea, nutritionistii nu recomandăm să adere la măsuri restrictive stricte pentru o lungă perioadă de timp. diete Express pentru pierderea rapida in greutate sunt bune, în cazul în care aveți nevoie pe zi, pentru a pierde aproximativ 2 kg. În această situație, merită luat în considerare un iaurt scăzut de calorii la sistemul de alimente, fructe sau legume. Deci, bine stabilit dieta de mere pentru a doua zi. Între timp, pierde in greutate cu aceasta dieta nu va fi posibil pentru persoanele cu probleme de asimilare de fructoză.

celebrități de la Hollywood, alegând un mod de a pierde in greutate rapid timp de 1 zi, preferă zer. În ciuda scăzut de calorii (950-1000 kcal), acest produs satisface perfect foame. În cazul în care sunteți în căutarea pentru o modalitate de a pierde in greutate de 1 kg pe zi, atunci această metodă este foarte potrivită pentru a pune în aplicare ținta. Sistem de ser presupune că o zi trebuie sa bei aproximativ 5 pahare de produs.

Cum să piardă în greutate timp de 1 zi la domiciliu - cât de multe kilograme poate arunca pe zi

Mono-dieta pentru pierderea rapida in greutate

Îmbunătățirea formei și a îmbunătăți în mod semnificativ starea de sănătate poate fi prin abținerea de la amestecarea diferitelor produse în favoarea utilizării exclusive a cerealelor. Deci, rapid mono-dieta pe baza de orez sau hrisca ajutor fără prea multe probleme pentru a pierde in greutate de 2-3 kg pe zi. Trebuie remarcat faptul că orzul selectat ar trebui să fie apă fiartă, sare și alte mirodenii adăugate la terci gata făcut imposibilă. În plus, trecerea la o astfel de dieta nu este potrivit pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Un post de o zi pentru pierderea în greutate

Dacă aveți nevoie pentru a arunca mai mult de 2 kg pe zi, puteți încerca să rezolve problema prin refuzul complet de alimente. Deci, postul este considerat a fi un mod foarte eficient de a reduce greutatea. Este important de remarcat faptul că abandonarea completă a mesei, chiar în ziua poate provoca consecințe grave. Din acest motiv, pierde in greutate cu ajutorul postului poate fi oameni foarte sănătoși. În același timp, există două opțiuni dietetice zi de post:

  1. Uscată - metoda de pierdere in greutate extrema. jeun uscată presupune o respingere completă a hranei și a apei pentru a doua zi.
  2. Wet - considerată o metodă mai productivă de a scăpa de excesul de greutate. Fasting pe apă implică respingerea oricărui subiect de alimente pentru consumul de 2-3 litri de lichid pe tot parcursul zilei.

Curatarea organismului de laxative

În unele cazuri, pentru a pierde 2-3 kg, trebuie doar pentru a scăpa de stagnare în tractul digestiv - zgură. Pentru a face față acestei sarcini va ajuta laxative pentru curățarea intestinului pentru pierderea in greutate. Primirea de date de medicamente se efectuează de două ori pe zi. Prima tabletă este consumată dimineața pe stomacul gol. Urmatoarele laxative efectuate in mijlocul zilei. În același timp, expertii recomanda pentru a utiliza produse naturale (Guttalaks, Kafiol).

Cum să piardă în greutate timp de 1 zi la domiciliu - cât de multe kilograme poate arunca pe zi

Utilizarea de diuretice

Medicii sunt sfătuiți să nu bea diuretice pentru a pierde in greutate de 1-2 kg pe zi. Problema este că, în timpul urinării frecvente, împreună cu fluidul din corp substanțelor utile (potasiu, magneziu, etc.), care ar putea duce la perturbarea echilibrului electrolitilor în organism. Acesta din urmă, de obicei, se manifestă prin dureri de cap, crampe si alte sindroame. Dacă sunteți gata să facă orice sacrificiu de dragul de a reduce excesul de greutate într-o zi, este mai bine să încerce să diuretice ușoare pentru pierderea în greutate (amilorid, Veroshpiron). În plus, puteți utiliza ceaiuri de plante, diuretice:

Cum de a arunca 1 kg pe noapte

In prezent, printre răspândirea activ reteta slăbire chefir dulce se agită (70 grame de zahăr per 120 de grame de iaurt), care ajută să piardă acele kilograme în plus într-un vis. În plus, băutura salvează o persoană de stres și alte aspecte problematice inerente în procesul normal de pierdere în greutate. Pierde în greutate peste noapte și nu se poate utiliza un cocktail miracol. Deci, ca să nu supraîncărcați stomac, în seara, în loc de o bucată de carne, cu un fel de mâncare este mult mai sănătos să mănânce salată de fructe. Restricționarea cina de calorii, vei avea o noapte pentru a pierde in greutate de 1 kg.