Cum să obțineți terenul de la stat pentru construirea casei sale gratuit

Cum să obțineți terenul de la stat pentru construirea casei sale gratuit

Conform legii, fiecare cetățean din România are dreptul de a primi terenuri pentru construcția de locuințe individuale. Desigur, pentru a obține terenul de construcție va trebui să fie pacient și du-te printr-o serie de proceduri obligatorii, ci ca urmare a unei șanse de a obține parcela este mult mai ieftin decât de cumpărare la prețuri de piață.


Nu induce în eroare oamenii! Principiul de bază al dreptului landului - o plată pentru utilizare. Ie persoana medie poate cumpăra doar teren!Există câteva excepții:

1. În cazul în care o persoană are un document cu privire la utilizarea permanentă nelimitată.

2. - \\ - duratei de viata posesia transmisibil

4. Fie aceeași persoană - scutirea (un veteran al multor copii, un soldat din cei 10 ani de contract, etc.) prestații decent

5. Cea mai controversată excludere: excluderea legislației în temeiul subektovRumyniya (de exemplu, în cazul în care există acum distribuie hectare În afară de acest incident, am timp de 7 ani, cum ar fi văzut niciodată înainte.)

Aici sunt excepțiile și pot elibera să smulgă o bucată de pământ de la stat. Și va trebui să plătească pentru activitatea inspectorilor și inginer cadastral.

În cazul în care o persoană care nu aparține acestor excepții, terenul este pus la licitație. SubektRumyniyaustanavlivaet prețul de pornire. Și dacă înainte de prețul de pornire a fost bazat pe valoarea cadastrală, acum se bazează pe valoarea de piață. Prin urmare, se bazează pe prețul scăzut al terenurilor nu este necesară.