Cum să obțineți principiul cafenie de amestecare culori și opțiuni pentru obținerea de nuanțe de bordeaux

parte roșu Burgundia a spectrului de nuanțe de culoare. Prin amestecarea cu roșu maro, albastru și galben obține diferite nuante de visiniu: culori saturate, lumină și întuneric. Astfel bordeaux poate fi la fel de cald precum și la rece. Vom încerca să dau seama cum să obțineți o culoare visiniu.Un pic de etimologie

Numele culoarea „Bordeaux“ a primit de la francezi soiuri de vin roșu. În etimologia slavă a sa numit „Chermnyy“ sau, mai precis, „Chermnyy un nou“ însemnând foarte bun sau mai bine. Nu este o coincidență, Bordeaux - un triumf de culoare, nobil vitalitate, bogat, pasiune. Acesta este motivul pentru care este adesea folosit în heraldică și îmbrăcăminte imparati din toate timpurile, care datează din Roman.

În filozofia chineză, nuanțele roșii sunt folosite pentru a expulza energie negativa. Este pentru acest motiv roșu rochii de mireasa pentru SEW- mireasa, și kiddies născuți au prezentat ouă roșii.

Toate nuanțele de roșu, inclusiv visiniu, au puterea magică de a atrage atenția. Culoarea energetică sporește apetitul, încurajează oamenii să își asume riscuri. Este folosit cu succes de marketing. Cazinoul este evidențiat în aceste sectoare, care au pus tarife excesive. Profitați de această caracteristică de restaurante fast-food, de multe ori decorate în nuanțe de roșu, inclusiv Bordeaux.

În industria modei Bordeaux este asociat cu respectabilitate, un anumit nivel de prosperitate. Este perfect combinat cu o nuanță aurie. Saturati trandafiri de culoare violet, vin scump în pahar - este de culoare anturaj. Acesta este adesea folosit pentru rochii de seara.

Persoanele care sunt predispuse la risc, este mai bine să utilizați o culoare visiniu cu precauție. Dacă aveți nevoie pentru a atrage atenția, pentru a lovi, stand, pentru a sublinia statutul lor, este o alegere bună.

Cum de a obține culoarea visiniu

Pentru o varietate de vopsele de la acuarele la vitralii de sticlă, se amestecă câteva culori. Pentru a înțelege cum să obțineți culoarea maro, suficient pentru a construi pe roșu aprins și albastru adaugă la aceasta, rezultatul este o nuanta frumos cu același nume. Mix ar trebui să fie în proporție: 4 unități de roșu unul unul albastru.În funcție de ce nuanta de rosu si albastru este luat, se pare un visiniu ton diferit. Cum sa faci o nuanta mai moale? Pentru a obține visiniu de culoare cu un midtone cald, pur și simplu introduceți pigment galben, sau de a folosi roșu aprins la brun.

Cum de a obține culoarea mai rece? Pur și simplu se amestecă cele trei culori primare: roșu, negru și maro. Deoarece rezultatul este o culoare destul de saturate, ar trebui să fie diluat. Pentru a face acest lucru, se adaugă apă acuarelă, guașă și vopsea albă.

Sangria (numele vine de la vin spaniol cu ​​bucăți de fructe) - un visiniu moale, cu violet sau mov tentă.

De asemenea, secreta visiniu - o nuanta foarte inchisa. Toate aceste soiuri de Bordeaux este utilizat în mod activ în industria modei, din când în când acestea sunt în culorile de top ale sezonului. Îmbrăcăminte în culorile arata spectaculos și expresiv, cu un apel la elemente.

Nuante de visiniu în interior

Visiniu interior în combinație cu aur este folosit pentru luxuriant clasic. Cele mai scumpe hoteluri din întreaga lume, sunteți sigur de a găsi o combinație. Hrănește-l și slăbiciunea șeici arabi. Stilul minimalist, ca regulă, Bordeaux - un accent ton.

Mai ales populare de culoare teracota. Este mai moale și pastel, deci este potrivit pentru a fi utilizat în toate stilurile. Se merge bine cu toate culorile luminoase. De exemplu, în camera de zi, dominat de bej, teracota adecvat să se utilizeze pentru alocarea anumitor zone pentru tapiterii, perdele, perne.

mobilier de bucătărie set cu fațade combinate alb, cafea, bej și teracotă răcoritoare interioare.

Sangria se potrivește perfect în interioarele de dormitor și de pepinieră pentru fete. În dormitor, culoarea corespunzătoare pentru textile. Camera pentru printese mici pot fi folosite in combinatie cu alb, pentru fatade de mobilier, textile. El va deveni o alternativă la roz deja familiar. În plus, sangria - un „adult“ mai multă culoare, astfel că nu va trebui să se schimbe situația mai târziu, atunci când fata crește.

Utilizați nuanțe de maro și camere de decor. Reproducerile, picturi, picturi murale, folosind aceste tonuri expresive umple camera cu energie și să iasă în evidență pe un fundal neutru.

Bordeaux (un derivat de roșu, albastru și maro) - una dintre culorile cele mai expresive. saturația emoțională și energia necesită o utilizare echilibrată.

Couturier trebuie să aibă un gust rafinat, de a folosi cu pricepere o culoare visiniu în colecțiile lor. designer de interior aranjează cu înțelepciune și cu atenție, cu ajutorul accente sale. Numai în acest caz, culoarea se va juca.

Diferite nuante de burgundy (36 poze)