Cum să nu plătească prin card de credit - Credite Online

Bani prin iubire. Acest lucru este valabil mai ales de bani imprumutati. contract de credit - este, de fapt, lista de condiții de utilizare a creditului. Dar lista mare de taxe și amenzi înseamnă de multe ori o mare supraplății.Comisia plățile în plus: Credit

Termenii scrise în litere mici în notele de subsol la contractul de credit, este necesar să se studieze cel puțin atunci penny neplătite de astăzi nu este mâncat tot salariul mâine.

Cum să nu plătească prin kartesverh serviciul anual de credit:

 1. pentru retrageri de numerar comision poate varia de la 3%, de obicei, nu mai puțin de o anumită sumă. Astfel de condiții ca să indiciu că cardurile de credit nu sunt destinate pentru cache;
 2. transferuri către conturi în alte bănci sau sisteme de plăți (.. Yandex, QIWI, etc) este cel mai adesea echivalat cu retrageri de numerar;
 3. comision anual de serviciu poate fi de la 500 la 1500 de ruble. Card Classic sau Standart. Eliminat fie în momentul activării (Sberbank), fie în momentul primei operațiuni (Standard românesc);
 4. servicii plătite pentru a determina echilibrul și soldul datoriei. Unele bănci (Alpha Bank) aplicații mobile necesită, de asemenea, o taxă lunară;
 5. Comisia pentru depozitele puse în bănci, a cărei conducere încearcă să învețe clienții să auto-suficiență. De exemplu, Alfa-Bank pentru a reface cardul prin intermediul unui operator este în valoare de bani într-un bancomat aproape - gratuit;
 6. Programul de asigurare nu este obligatorie, dar este adesea activată în mod implicit.

Grace: ce este

Perioada de grație (fără dobândă grație) - timpul în care titularul cardului are dreptul de a utiliza banii fără dobândă sau la o rată redusă. Valoarea acestui moment este definită ca „la un anumit număr de zile“ (50, 55, 60 și chiar 200).

În orice bancă din perioada de grație se aplică tranzacțiilor fără numerar: achiziții, utilități plătite. Încasând cont prin transfer de la o altă bancă, plata de conținut de divertisment este probabil să fie Comisia.

Grace poate fi o oportunitate de a utiliza un împrumut fără dobândă, și poate conduce debitor în punct de vedere financiar, dacă este greșit să-l folosească.

Există mai multe scheme:

 1. perioada de raportare (luna calendaristică) - timpul în care vă puteți cheltui banii. Pentru plata (20-25 zile) este necesară pentru a acoperi datoria. Raportarea este legat fie la începutul lunii sau data zăcământul extrasele de cont (data activării cardului);
 2. timp preferențial pot fi numărate de la data primei cheltuieli;
 3. Perioada liberă poate fi stabilită.

Luați în considerare de credit oferă renumite bănci românești.

Cum să nu plătească prin card de credit Tinkoff Bank: condiții capcane

Tinkoff Ofertă de credit - Card Tinkoff Platinum, cu o limită de credit de până la 300 de mii de b .. emis cerere on-line. termeni preferențiali sunt 55 de zile.

Cu condiția Comisia și taxe:

pentru retragere

Având plastic Tinkoff Bank, se poate plăti numai pentru serviciul anual.

Cum de a utiliza harta: 1. nu iau bani, nu pentru a transfera bani în conturi în alte bănci, portofele și așa mai departe, etc..;
 2. imediat în ziua activării prin intermediul băncii de Internet pentru a dezactiva software-ul de securitate și SMS-uri bancare;
 3. verifica fiecare tranzacție pe internet.

Unele magazine cooperează cu sistemele de plăți, de exemplu, RBK bani, pentru convertibilitate sau transferul în conturi din străinătate. Pentru bancă, cumpărături la aceste magazine vor fi considerate ca transfer în contul sistemului de plăți, care protarifitsiruetsya ca o retragere de numerar;

 1. amintiți-vă cu privire la data plății minim nu depășește harul.

Cum să rămână în negru

Perioada de grație pentru harta Platinum - 55 de zile. Pentru banca Tinkof Grays - de data aceasta de la data achiziției la suma minimă de plată pe contul-declarație, care reflectă aceste deșeuri.

Dacă data constituirii raportului - a 10-a zi a fiecărei luni, pentru achiziționarea de 15 va acționa perioadă de grație de 50 de zile. Mai profitabil pentru a conta cheltuieli mari imediat după raportul.

Pentru posesorii de card valabil Tinkoff programul de bonus „Bravo“, în care banii cheltuiți pentru achiziționarea de și plata pentru servicii, sunt returnate în formă de puncte la rata de 1% din suma cheltuită. Credit este egal cu 1 Rubla; banii nu pot fi derivate, pot fi cheltuite numai pe bilete / w și vizita restaurantul.

Cum să împrumute bani de urgență de la o persoană fizică? Află aici.

OTP Bank oferă să emită card de credit cu o limită de 1500000 cu un pachet minim de documente - un pașaport.

Ceea ce la prima vedere, acest elegant oferă capcane?

pentru retragere

Prin OTP Bank carduri stabilit o perioadă de grație de până la 55 de zile. Aceasta se aplică achizițiilor și de plată a facturii nu se aplică pentru retrageri de numerar și transferuri. Grace, și Banca Tinkoff, este legat de data zăcământul extrasele de cont.

Deci, pentru a nu plăti prea mult QC OTP Bank, trebuie să:

 1. obține un card de credit doar pentru a face cumpărături și facturi;
 2. pentru verificarea soldului și controlul costurilor pentru a utiliza aplicația gratuită „OTPdirekt“ SMS de alertă decupleze;
 3. face în mod regulat o plată minimă (5%, min 300 rub.); amintesc despre Grace. piețe mari mai profitabile de a face imediat după formarea, extrase de cont, caz în care perioada de grație poate fi de până la 55 de zile.

Schema perioadei de grație, legat de un raport lunar, practicile și Sberbank. Singura diferență - timpul de plată durează 20 de zile, astfel încât lungimea maximă de grație - 50 de zile.

Aceasta este comisionul standard pe un card universal, cu o limită de credit de până la 600 mii. P. MasterCard Standard (tarif, proiectat pentru sugestia de masă):

pentru retragere

3%, nu mai puțin de 390 p. în nativ ATM, 4%, cel puțin 390 p. în alte ATM-uri

SMS-banking 59 p. / Luna

Pentru verificarea soldului prin ATM-urile altor bănci

Harta are program de bonus „Multumesc de la Banca de Economii“, în conformitate cu care clientul primește 0,5% din banii cheltuiți înapoi sub formă de „spasibok“. Punctele sunt convertite la rata de 1 „vă mulțumesc“ = 1 freca.

Spre deosebire de alte programe de loialitate, bonusuri de la Banca de Economii poate fi cheltuită pentru achiziționarea, plata facturilor într-o cantitate mare de magazine partenere (banca-aproape peste tot). abordare responsabilă față de obligațiile debitorului, este posibil să rămână într-un plus bun.

standard română

Card de credit MasterCard Classic este emis cu o limită de 299 mii. Frecați. și o perioadă de grație de până la 55 de zile. Grace se calculează în același mod ca și în Banca de Economii și Tinkoff.

Comisia privind MasterCard Classic sunt:

Taxa de înregistrare a cardului cu design individual

Alfa-Bank nu stint pe bord pentru clienți.

Nu pentru a plăti mai mult, trebuie să:

Perioada de grație pentru Alfa-Bank - este de 100 de zile de utilizare fără dobândă banii împrumutați, care este luată în calcul de la data primei operațiuni. Cerința obligatorie - o plată regulată a plății minime pe card (5%, nu mai puțin de 230 de ruble).

Cum să nu plătească prin card de credit - Credite Online
În ce condiții poate lua un împrumut mare?

La rezilierea acordului de împrumut la inițiativa creditorului. Uitați-vă la pagina.

IFM Credit Invest, puteți obține un împrumut pe.

Având un card de credit poate fi nu numai din punct de vedere nu plătesc dobânzi și comisioane, dar, de asemenea, să rămână în negru. Pentru acest sluduet examinează contractul înainte de semnare: Comisia și sistemul perioadei de grație.