Cum să-mi cer scuze pentru fetele în propriile lor cuvinte

Cum să-mi cer scuze pentru fetele în propriile lor cuvinte

Motivul din cauza care ar putea fi jignit prietena ta poate fi o greutate. Trebuie să cunoască și să înțeleagă ce ați făcut greșit și de ce a avut o astfel de reacție. Desigur, dacă ai schimbat sau a ridicat mâna, aici și mă întreb despre.Cum să-mi cer scuze pentru prietena lui?

  1. Dacă cant cu adevărat grave, apoi, în orice caz, nu trebuie să-l frec smskami cere să te ierte și promit că nu va fi atât de mult. Cel mai probabil, ea pur și simplu nu va răspunde la tine. Și dacă este, apoi pe SMS-urile cu remușcări, a spus ea două sau trei, ai sunat o persoana rea, sau să scrie expresia ta preferată, cum ar fi „Sunt obosit." Și încă un favorit, oferta lor în astfel de situații, este „doar am trage concluzii.“
  2. Dacă sunteți jignit de preferata ta, atunci acest lucru este (în majoritatea cazurilor) exclusiv vina ta. Acest om ar trebui să fie responsabil pentru cuvintele și faptele lor. Prin urmare, dacă contează ce părere ai fata ta, nu caută o justificare pentru comportamentul său. Fie că ați venit timp de trei ore întârziere sau a uitat de ziua ei. Nu dau vina unii pe alții, care a avut loc la o bere sau un blocaj la locul de muncă, din cauza pe care le-ați alunecat din memorie. Nu căuta scuze.
  3. Înțeleg că sunteți mândri și toate astea, dar în cinci minute cât este posibil, chiar necesar pentru a descrie pocăință. Prin aceasta ea arată că regreta ceea ce sa întâmplat.
  4. Ceară scuze prietena lui au nevoie în propriile cuvinte. mai degrabă decât un șablon. Fii real! Desigur, trebuie să minți. Dar, așa cum am spus, fetele iubesc urechile. Prin urmare, acesta poate fi numit o minciună pentru binele.
  5. frumos buchet de flori sau un cadou frumos (care a văzut recent în magazin, și foarte mult de dorit) vă poate fi de mare ajutor în această problemă dificilă.


Mult depinde dacă ești vinovat. Dar prin aplicarea acestor sfaturi în practică, favorita ta te ierte. Toată lumea este diferit și cu unele fete ceva să nu funcționeze. Ele ar putea nevoie de o conversație sinceră simplu cu tine, în cazul în care vă întreb doar iertare.

Cum să-mi cer scuze pentru fetele în propriile lor cuvinte

Există o zicală ca, „nu există nici o vina, vina este întotdeauna două.“ Pe baza acestei reguli, putem presupune că, în orice situație, ca răspuns, puteți acuzat de ceva și fata. Dar aceasta nu este o regulă pentru un bărbat adevărat. Ești mai puternic decât ea! Greșită? Pentru a admite greșeli, cere iertare și a promis că nu va fi așa. A doua oară a cere iertare de la prietena lui va fi mult mai greu, asa ca nu uita promisiunea ta. Consiliul nu a fost încă pentru a citi articolul „Cum să se împace cu prietena lui? “.

Ponderea în sociale. crearea de rețele