Cum sa-l omoare nervul dintelui la domiciliu

Potrivit sondajelor, majoritatea oamenilor obișnuiți frică de doctori, dar de multe ori renunțăm la excursie la dentist. Frica de durere sau de servicii scumpe conduce la faptul că, până de curând, pacienții să încerce să „vindece“ propriul dinte, folosind mijloacele la îndemână. În corectitudine trebuie remarcat faptul că această abordare este fundamental eronată. În cazul în care timp pentru a merge la dentist si tratarea bolii dentare in stadii incipiente de dezvoltare, costul serviciilor medicul va fi destul de acceptabil. În acest articol, hai sa vorbim despre nervul dintelui - ca el place, de ce și în ce cazuri este necesar să se îndepărteze, precum și să vă spun despre căile de nervi profesionale și de eliminare acasă.Cum sa-l omoare nervul dintelui la domiciliu

nervoase dentare și funcția sa

Vedem un dinte din exterior, este greu și destul de robust. De fapt, este asigurată de duritatea smalțului - o suprafață dură, care protejează dintele de influențe externe, alimente etc. Structura dintelui Sheer constă din dentină - un material moale si pufos. In interior sunt multe tubulii dentinari, care trece fluidul sanguin, limfatic, fibrele nervoase. Ei hranesc dintele cu oxigen, oligoelemente și vitamine esențiale. Nervii face un dinte viu. În unele cazuri, există o inflamație sau o expunere a nervului. În cazul în care nervul nu mai poate fi salvat, acesta este eliminat. În acest scop, o varietate de dispozitive medicale și compoziții, care vor fi discutate mai târziu.

După îndepărtarea nervul dintelui devine „mort“. El nu mai primește alimentare cu energie internă nu este în creștere. Cu o îngrijire adecvată, un dinte poate dura destul de mult timp - timp de zeci de ani. Dar, în timp, el încă începe să se rupă și se năruie. După îndepărtarea inflamarea nervilor și dinte devine ușor nuanță gri - acest lucru poate fi văzut pe fundalul altor dinți.

Când aveți nevoie pentru a elimina un nerv

Desigur, dacă suferiți de dureri de dinți severă, aveți nevoie de cât mai curând posibil pentru a vizita medicul dentist. Cu toate acestea, unii pacienți merg la măsuri extreme, eliminarea dinților, carii dentare și nervii înșiși. Acest lucru este permis numai în cazul în care nu există nici o modalitate de a vedea un medic. Deci, în unele cazuri, de a face de canal?

 1. Pulpă (inflamația nervilor) apare cel mai adesea pe fondul cariilor, care este o lungă perioadă de timp nu a fost tratată. Ca o regulă, cariilor dentare începe cu dinți sensibili, iar apoi pe suprafața dintelui apare structura vrac alb și, în cele din urmă, în curs de dezvoltare cavități negre. dureri dentare în acest moment, dând semnale că procesul de distrugere sale. Dar, de obicei, pacientii care iau pastile de durere și nu iau nicio măsură suplimentară. Uneori, gaura cariate pot fi dispuse în spațiul dintre doi dinți și complet invizibil. Omul crede că dintele nu este negru, dar în interior a fost aproape complet distrus. În cazul în care cavități nu sunt tratate pentru o lungă perioadă de timp, dar se ajunge la nervul, care devine inflamat. Aceasta este însoțită de durere severă în timpul mesei, atunci când atinge dintele sub influența alimentelor reci, calde și dulci.
 2. Inflamația și părțile moi ale gingiilor pot afecta, de asemenea nervii lovindu-le. Chist, granulomul, flux, diverse etanșări benigne pot duce, de asemenea, la procesul inflamator in nervi. Adesea, care afectează țesutul bolnav uman străpuns o durere ascuțită similar cu un șoc electric. Acest lucru sugerează că nervul este inflamat, de asemenea.
 3. leziunile mecanice Diverse asemenea, poate duce la expune nervul. Dacă după impactul a fost ciobit bucată de smalț, dintii Bared poate foarte sensibil la atingere.
 4. Este de multe ori stomatologi ucide nervoase înainte de a instala proteza sau coroana. Acest lucru se face pentru a preveni inflamatie in continuare la implant.

Despre leziunile nervoase dentare arata simptome precum pulsatil dinților atunci când este atins, și impactul cald și la rece. Adesea, durerea este atât de puternică încât se resimte in dinti vecini. Inflamarea nervilor mari poate provoca dureri în gât și temple. În aceste cazuri, trebuie să clătiți gura cu soluție de sare, să ia un medicament durere pilula, iar a doua zi este sigur de a face apel la dentist.Cum se curata nervul dentar

În primul rând, începe cu faptul că medicii ucide nervoase doar în ultimă instanță, atunci când acesta a salvat deja pur si simplu nu va reuși. În cazul în care cauza unsheathing leziuni ale nervilor și dinți chipped din colț, Doctor reface forma naturala a dintelui, folosind materiale compozite. nevralgic este închis și nu mai îngrijorat. În cazul în care durerea este de nesuportat, cel mai probabil, inflamatia a ajuns la o asemenea măsură încât să salveze pulpa este pur și simplu imposibil. Apoi, stomatologi sunt obligați să-l omoare și elimina nervul.

Cum sa-l omoare nervul dintelui la domiciliu

Până la câteva decenii în urmă, atunci când dinții sunt tratate fără anestezie, îndepărtarea nervilor a fost destul de dureros și consumatoare de timp - operațiunea a avut loc în două etape. Primul pacient forate toate cavitatea carioase, eliberat de acces la nervul. Apoi a pus în arsenic, iar pe partea de sus a tuturor fixe cu o umplutură temporară. Pacientul a fost eliberat câteva zile - timp în uciderea arsenicul nervului inflamat care. Cu toate acestea, în cazul în care otrava recuperează mucoasa, a adus durere severă. Apoi, de umplere temporară îndepărtat, curățat întreg, înlătură nervul mort și a pus un sigiliu permanent.

Din fericire, acele zile sunt plecat, și nu putem elimina problemele nervoase într-o vizită la dentist. Medicul curata dintii de carii, ucide structuri speciale nervoase, scoateți instrumentul, a pus sigiliul. Anestezia face posibilă nu simt durerea de procedura. Timpul tratamentului depinde de multe ori de mărimea cavităților care urmează să fie forate. Bine, dacă puteți ajunge la doctor bun. Dacă acest lucru nu este posibil, este necesar să-l omoare nervul singur.

Cum sa-l omoare nervul la domiciliu

Indiferent de modul în care nu vin pentru a elimina un nerv inflamat, trebuie mai întâi să ajungi la ea. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie pentru a scăpa de cavitate. Dacă încă nu intenționează să meargă la medic, se prepară un ac steril și antiseptic. În primul rând, perie dinții cu o perie si pasta de dinti pentru a indeparta placa si resturile alimentare. Apoi dezinfecta acul și îndepărtați cu ajutorul întregului dintelui cariat. Pentru a face acest lucru, înarmat cu o oglindă mică pentru a fi în măsură să revizuim dintele. nervul Periuță este situat în canalul radicular. Omoară-l, puteți utiliza următoarele instrumente.

 1. Alcool sau vodca. Bea ar trebui să fie vysokogradusnym, structură învechită nu va funcționa. Umeziti un tampon de bumbac în alcool și se introduce în canelura dintelui. Lasă pe timp de 15 minute - timp în care atrofie timp nervoase.
 2. Oțet. Același efect poate fi realizat cu ajutorul oțetului, este mai bine să ia 10%. Umeziți o minge de bumbac în ea și aluneca ușor în interior pentru a săpa găuri. Advance pentru a proteja mai bine mucoasa gingiilor, obrajii si limba de efectele oțet - acoperă-le cu un bandaj.
 3. Gunpowder. Pudra reprezintă o pulbere de culoare gri, care este de asemenea capabilă să înlăture nervoase. Pentru a face mai convenabil pentru a fi plasat în cavitatea dintelui afectat, poate fi amestecat cu vaselină și împingeți ușor compoziția în varza de rădăcină. Lăsați pulbere pentru o jumătate de oră și apoi îndepărtați. Feriți-vă de înghițire praf de pușcă - este foarte toxic.
 4. Arsenic. Puteți încerca să eliminați nervul folosind arsenic. Fii atent, deși - este foarte toxic și periculos. O încrucișare între o bucată de material în cavitatea dintelui și se lasă timp de câteva ore. Feriți-vă de contact arsenicul cu mucoasa orală.
 5. Amoniacul. Amoniacul nu ucide nervul complet, dar în mod semnificativ ușura durerea și să vă ajute să așteptați vizita unui medic. Umeziți o minge de bumbac în ea și puneți-l pe dintele dureros.
 6. Iod. Este dureros suficient, dar modalitate eficientă de a scăpa de nerv. Umeziți un tampon de bumbac cu iod și a pus în interiorul dintelui. La început te simți o durere ascuțită, care apoi moare în jos. Deci, pe moarte nervoase.
 7. Usturoi. Usturoiul pe principiul de acțiune este similar cu iod. Carnea este tocată de usturoi plasat în cavitatea dintelui și așteptați atunci când el va arde nervul.
 8. Propolis. Propolisul este un mijloc dubioase de tratament. El este destul de moale și ductil, este ușor să conectați o gaura in dinte, ca un sigiliu. Cu toate acestea, hidrati de carbon - aceasta este o mare hrană pentru bacterii, de la un cariilor dentare de alimentare incepe sa creasca mai puternic.

Aceste tratamente medicii folosesc atunci când stomatologie a fost în fază incipientă. Fie că este necesar să se recurgă la ele atunci când întreaga lume civilizată este tratată rapid, în condiții de siguranță și fără durere?

După ce toate manipulările efectuate la domiciliu aveți nevoie pentru a vedea un medic imediat ce se prezintă ocazia - nu mai mult de 10-15 zile. El va corecta situația ca cavitati foreza complet imposibil. În plus, deschide o gaura in dinte - este un loc minunat pentru a colecta reziduurile alimentare, dezvoltarea bacteriilor. La manipulări de acasă devin adesea țesuturile infectate. Medicul curăță cu atenție cariei dentinare de reziduurile elimina nervului, indiferent de starea el nu a fost, și pecetluiește site-ul dinte deteriorat. Numai în acest caz, puteți fi sigur că nu va avea complicații.

Inflamarea nervilor poate aduce într-adevăr durere dureri, ascutite si obositoare, care nu poate scăpa. Eliminarea nervoase singur este justificată numai dacă sunt la Polul Nord, și în jur de mii de kilometri nu există nici un medic. În caz contrar, încercați să obțineți în continuare la dentist și a obține o îngrijire sigură și de calitate.