Cum să învețe să stea pe mâinile sale acasă pentru a începe

Astăzi ne vom uita la modul în care să învețe să stea pe mâinile sale în casă, inclusiv pregătirea și importante sfaturi pentru incepatori. Desigur, mulți oameni cred că acest truc - lotul de sportivi profesioniști, dar nu este așa - să stea pe mâinile sale toată lumea poate învăța. Urmând câteva sfaturi simple, puteți destul invata rapid aceste cascadorii spectaculoase, chiar am să-ți spun că secretul pentru echilibrarea degetelor.Cum să învețe să stea pe mâinile sale acasă pentru a începe

Noțiuni de bază

Pentru început, este necesar să spunem, la o dată că, dacă ați încercat o dată să stea pe mâinile sale, și nu a putut, atunci asta e nici un motiv să se supere. Nu sunt prea mulți oameni care au învățat acest truc o dată. Practic, chiar și sportivii profesioniști durează mai mult de o zi pentru a ajunge la un rezultat. Ce ai mai rău decât ei?

Desigur, acest lucru nu va fi ușor și veți avea nevoie de ceva efort, dar în punerea în aplicare a handstands, nimic nu este imposibil.

Imediat merită menționat că, dacă aveți o problemă de sănătate, trebuie doar să acorde o atenție la „nuanțe“ element. Sunt enumerate câteva contraindicații, datorită cărora este mai bine să se retragă de la ea. Dacă totul este în ordine, atunci vom trece mai departe.

formare generală

Înainte de a începe învățarea, ar trebui să conducă corpul în formă bună. În special, handstand, care lucrează în mod activ muschii centura scapulară, spate și ABS. Ultimele două grupuri sunt extrem de importante pentru a menține echilibrul. Deci, la început ne-am aplecat asupra dezvoltării acestor zone. Pull-up-uri, push-up-uri și alte tipuri de formare pentru a vă ajuta să obțineți rapid gata pentru al doilea pas, și, în același timp, și de a îmbunătăți starea generala de sanatate.

Dacă yoga sau practică ați practicat anterior, până acum, totul devine mult mai ușor - corpul tau este deja antrenat, și veți găsi mai ușor pentru a menține echilibrul. În plus, aceasta înseamnă că știți deja următoarea etapă a pregătirii noastre.

Cum să învețe să stea pe mâinile sale acasă pentru a începe

Acest exercițiu este foarte ușor de învățat acasă de la zero. În plus, există mai multe sisteme diferite, care pot fi învățate. Principalele avantaje ale acestui exercițiu sunt:

  • Veți fi capabil să dezvolte în continuare mușchii necesare pentru handstands.
  • Vei avea încredere să se bazeze pe mâini, ceea ce este important pentru a treia etapă.


În plus, datorită podului, puteți evita care se încadrează în etapele ulterioare de formare. În cazul în care practica bine-cunoscut, puteți învăța cum să se ridice la pod, dacă vă pierdeți echilibrul.

Stand pe antebrațe

Acesta este următorul pas spre obiectivul nostru. Se presupune că ați trecut deja primele două puncte și suficient de puternic pentru acest exercițiu. Se execută după cum urmează:

Mâinile sunt plasate pe podea, latimea umerilor, apoi încercați să ridica picioarele deasupra capului. Posibil să aveți nevoie inițial de ajutor, dar în cele din urmă va reuși.

Clădirea de recepție de pe perete

Cum să învețe să stea pe mâinile sale acasă pentru a începe

Aici, ca și în exercițiul anterior, poate fi nevoie de cineva care să te ajute. În primul rând de odihnă mâinile pe podea, apoi repels piciorul stâng și ridicați dreapta. Este deja aproape o handstand completă, numai în acest caz, tocuri de odihnă pe perete. După o perioadă scurtă de timp, va fi mai întâi în măsură să accepte o astfel de poziție le și apoi de perete, nu mai este nevoie. Care sunt nuanțele?

Cum să învețe să stea pe mâinile sale acasă pentru a începe

Dacă brusc va cădea, ai învățat să faci o tumbă

Înainte de fiecare antrenament trebuie să faci antrenament. Fără efectuarea de exerciții de încălzire vă poate deteriora muschii si ligamentele.

Pe tot parcursul studiului a recomandat să se stabilească pe podea ceva moale. Desigur, cea mai bună soluție va fi saltele sport, dar puteți face și perne și țesuturile moi. Faptul este că la început va cădea de multe ori. Dar, după cum spun sportivi, „nici o durere, nici un rezultat.“

Vorbind de durere. Dacă aveți dureri musculare, nu este necesar să le încărcați din nou - să ia o pauză. Nu sunt în grabă. Acest exercițiu este interzisă în cazul în care:

  • Trebuie să vnutrecherepnoe probleme de presiune
  • Au fost răniți încheieturi, umerii și antebrațele. Fracturile, entorsele, dezlipirea osoase.
  • boli ale coloanei vertebrale. hernie intervertebral și alte probleme.
  • Există o boală inflamatorie. Lista este vastă, variind de la un dinte al pacientului și terminând cu probleme ginecologice.

Dacă în procesul de formare ai ceva a început să se îmbolnăvesc, amețeli, sau a ridica presiunea nevoia urgentă de a opri programul de antrenament. În cazul în care, după un timp, simptomele reapar - consultați medicul.

concluzie

De multe ori, nu există decât un singur motiv (în plus față de orice boală), ceea ce face dificil de a face o handstand. Aceasta este - teama de a cădea. Pe lângă cele deja menționate mai sus exerciții pentru a ajuta la dezvoltarea de coordonare, este recomandat să cadă de mai multe ori. În mod firesc, ar trebui să cadă pe rogojini de sport, astfel încât să nu fie rănit. Deci, puteți obține rapid scăpa de această frică.

Și doar sfaturi generale cu privire la handstands:

  • Nu aranja mâinile prea departe - atât de dificil de a păstra echilibrul.
  • Noțiuni de bază în mâinile, este mai bine pentru a le menține în același timp pentru a îndrepta. Este foarte dificil de a stoarce toată greutatea corpului său, fără nici o pregătire suplimentară.
  • Nu expuneți umerii înainte. Cu alte cuvinte, nici o cocoașă în performanța rack - acest lucru complică păstrarea echilibrului.
  • În mod ideal, este necesar să se îndrepte tot corpul și păstrați-l în mod uniform de-a lungul liniei.

De asemenea, nu fi rău să învețe tumbe. Cu această abilitate, chiar dacă vei cădea, va fi kuvyrknutsya punct de vedere tehnic și pentru a evita un prejudiciu.

Citește alte articole pe blogul cunoașterii.